Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@snazilka pul roku píše:
@Zuzik86 on to jeste nevvvviiii??? Tedaaatak tobje dobry
ale tak docela dobry to tu je.. zivotni uroven stejna jak v cechach takze kdyz dva makaji maji se dobre.. jak jeden prijdw o praci je to na hovno vsude asi tak… zkusenost dobra ale tesim se domu… jedine je ze tu pokoupis obleceni za dobre penize ale ted uz si myslim ze to vyjde stejne jak v cr..ale na deti se tu da nakoupit levneji nez v cechach. takze az budu doma urcite sem budu jezdit nakupovat…
ono už sis tam asi zvykla viď, ale ze začátku to muselo bejt zvláštní. Jako když jedeš na dovču k moři
já právě kupuju na malou Next, Gap atd a všechno to objednávám z UK, protože tad je všechno o pár stovek dražší
@romča36 Budu ti taky moc držet palce a kolik budeš dpo o víkendu? určo dám vědět co na to řek ![]()
@romča36 no jestli by to vyslo tobe zuzik i me no tak to by me kleplo
to by bylo zajimavy ![]()
@Zuzik86 nevim asi jsem si tu zvykla ale tento rok se vracime domu tak se moc tesim… jojo next a gap am maji krasny veci na deti.. a o dost levnejsi nez v cechach a zda se mi ze i kvalitove maji lepsi veci…ani mi to neprisla jako dobolena protoze jsem prijela a za dva dny jsem nastoupila do prace
@Efulka píše:
@Schnapi Já mám opačný problémMám zácpu, ale šíílenou
třeba na to taky něco bude… a jez třeba jogurty, pokud ti to tělo dovolí… ![]()
@Fifka91 píše:
Ahojky holky,
mám dotaz mám 2 den zpoždění myslíte, že je brzo aby se HCG ukázal v moči už? tt mám dneska negativní
já se odvážila udělat test až s 11 denním zpožděním a měla jsem krásnou dálnici. ale bohužel to nedopadlo dobře ve 12tt
![]()
@Zuzik86 zítra 8 DPO a prosím tě, jak si objednáváš to zboží přímo z UK?
@romča36 tak počkej taky do těch 10 dpo a pak to skus. Objednávm i Gap z usa, ale tam je hodně drahá pošta, takže objednávám jenom, když maj na stránkách hodně veliký slevy, protože pošta je třeba 300,– ale zase to mám bez cla, znám jednu paní, která tam bydlí a ten next z UK zase z mimibazaru.Tam je spousta sprostředkovatelů u kterejch to objednáš za jejich kurs ten se pohybuje tak od 33 do 36 za libru a dodací lhůta je tak 14 dnů, podle objednávek. Když bych si to objednávala přímo ze stránek, tak je tam zase nějaký to DPH a tak
@magda82 píše:
já se odvážila udělat test až s 11 denním zpožděním a měla jsem krásnou dálnici. ale bohužel to nedopadlo dobře ve 12tt![]()
![]()
Tak to je mi líto ![]()
@Zuzik86 no já jsem si dala závazek, že se testnu v úterý před tím vyšetřením, abych věděla na čem jsem
stejně bude zase negativní i když bych dala nevím co za pozitivní ![]()
Holky,
Je normalni, ze uz nemam tak natekla prsa? Jako bych je nemela uz tak v napeti a nejsou uz tak natekla… A to jsem 10+3…
Jj, pak se ti zase začnou zvětšovat ke konci těhu, těš se ![]()
Btw. co ty testy? Kdy budou vysledky?
![]()
@Efulka píše:
@eeelliiiJj, pak se ti zase začnou zvětšovat ke konci těhu, těš se
Btw. co ty testy? Kdy budou vysledky?![]()
Uff, rikala jsem si, zda je vse v poradku.
Musim pockat na zacatek 12tt a pak se ukaze… ![]()
@Efulka píše:
@eeelliiiKurňajs, ještě cca dva týdny. To je ale napínák![]()
Jj, úplná detektivka… Jsem taky napnuta, ale na mimiska se tesim tak jako tak:)