Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@snazilka pul roku píše:
@Efulka ja vim ale kdyz me to uz nebavi..snazime se 8. Mesic a leze mi to na mozek…a neustale bez vysledku…
jo a před chvilkou jsem mluvila po telefonu s tou vědmou a ta říkala, že se podívá, ale že miminko pro nás vidí, jenom k nám nechce, protože ho blokuje stále manželův obrovský strach, že by mohl selhat a taky mi říkala, že moje tchýně je opravdu manipulátorka, která potřebuje lidi ovládat a ukazovat jim svou moc a že to bude ještě dloooouho trvat, než to nějak ukočíruju, protože před manželem hraje velice úspěšně oběť a chudinku, že tak jak to vidím je to správně a jenom manžel a ona mě staví do pozice, že mám pocit viny, že jsem nespravedlivá
strašně mě ten rozhovor nabil energií a jsem zvědavá, jak dlouho nám bude trvat tyto naše bloky zničit a miminko nás konečně navštíví
@romča36 tyyyyy brdo… a to si jako s ni mluvila jen po telefonu a tohle vse ti rekla aniz by o tobe o vas neco vedela???
@snazilka pul roku píše:
@romča36 tyyyyy brdo… a to si jako s ni mluvila jen po telefonu a tohle vse ti rekla aniz by o tobe o vas neco vedela???
představ si, že jo, někteří lidi jsou prostě citlivější a je pravda, že v podstatě všechno co mi řekla jsem cítila, jenom tím, jak mi to můj a tchýně převraceli, tak jsem si myslela, že to cítím špatně a já jsem hysterka, která je nespravedlivá k hodné manželově mamince, když ona to vůbec nemyslí špatně
@romča36 tak to je teba blazinec ze ti tohle rekla po telefonu… no ja bych si z toho sedla na prdel…takze ted se musis zacit na vse divat jinak a mimi pujde.. takhle jsem to pochopila…
@snazilka pul roku píše:
@romča36 tak to je teba blazinec ze ti tohle rekla po telefonu… no ja bych si z toho sedla na prdel…takze ted se musis zacit na vse divat jinak a mimi pujde.. takhle jsem to pochopila…
přesně tak, musíme zapracovat na tom manželově strachu a mém vztahu s tchýní, to jsou asi dva největší bloky, které k nám dušičku dalšího mimíska prostě nepustí
My se kvůli tchýni i dost hádáme, protože můj se mě nezastane… takže určitě je co řešit
@romča36 ahaaaa..to nejsi sama ja jsem se u taky dost kvuli tchyni to nejsi sama… ale nastesti muj se me zastava… a uz od urcite doby ji neresim… takze hlavu vzhuru..
@snazilka pul roku píše:
@romča36 ahaaaa..to nejsi sama ja jsem se u taky dost kvuli tchyni to nejsi sama… ale nastesti muj se me zastava… a uz od urcite doby ji neresim… takze hlavu vzhuru..
já bych ji neřešila, kdyby nedělala naschvály a můj se jí nezastával, byla by mi ukradená, kdyby nás nechala na pokoji
@romča36 no to je taky pravda.. my uz mame svaty klid nastesti… protoze jsem uz pak byla schopna se i rozejit jsem toho mela plny kecky.. a uz je klid…tak jsem rada…
@snazilka pul roku píše:
@romča36 no to je taky pravda.. my uz mame svaty klid nastesti… protoze jsem uz pak byla schopna se i rozejit jsem toho mela plny kecky.. a uz je klid…tak jsem rada…
po pravdě zrovna minulý čtvrtek, když zase perlila a můj její jednání obhajoval, tak jsem přemýšlela, jestli mi to stojí za to ale teď doufám, že paní manželovi konečně otevře oči a a ten s sebou už nenechá manipulovat a pak bude svatý klid
Ahojte zeny, pomerne dlouho jsem tu nebyla..makala jsem jak diva pres svatky.. Jinak momentalne se na sobe snazim najit vsechny priznaky, ale krome prsou nic
mam docela strach. Od patku se potykam s prisernou bolesti zubu, takze jsem moc nejedla a vubec nespala. V nedeli jsem sla na zubni pohotovost a protoze v po ve 4 rano me to chytlo znovu, jsem jela ke sve zubarce a ta mi rekla, ze ten zubar v ne mi rypal do zubu vedle! toho bolaveho!!!
jelikoz si nebyla uplne jista, co a jak, dala mi penicilinovy antibiotika 500 mg. Mam hroznej strach, aby to nemelo spatnou dohru
Min tyden jsem vyplnila registraci a zadost o midwife a ted musim cekat 10-14 dni nez se mi ozvou a dalsi asi 2 tydny nez se dostanu na utz..asi mi z toho svihne, jaky mam nervy. Omlouvam se za dlouhy prispevek, ale je toho moc ![]()
@Ge znám dost holek, co ze začátku braly antibiotika a mají krásná zdravá miminka, ona ani ta placenta co vyživuje miminko se nevytvoří hned a já si ani nedovedu představit ty nervy dostat se na první ultrazvuk až po více než měsíci takže se rozhodně za dlouhý příspěvek neomlouvej ![]()
Třeba já jsem hned na začátku měla angínu a antibiotika. Penicilínový se prý můžou… hned vzápětí, jsem měla příšernou chřipku a pak ještě jednu, už slabší… No a malej je zdravej, alespoň podle dosavadních vyšetření.
Diky za podporu holky, ja porad doufam, ze vse bude v pohode..dnes bych mela byt 7+4, takze cekat jeste mesic navic na utz, to je proste napor. Mozna to je taky tou ukrutnou bolesti, ze mam tak pitomy myslenky
stejne moc dekuju, za to, ze tu jste
![]()
@romča36 no to teda dekuju… takze budu cekat teda az tyden po vynechani at tam neni zklamani