Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
snazilka pul roku
8.1.13 16:31

@romča36 no to teda dekuju… takze budu cekat teda az tyden po vynechani at tam neni zklamani ;)

• Citovat
  • Upravit
4387
8.1.13 16:32
@snazilka pul roku píše:
@Efulka ja vim ale kdyz me to uz nebavi..snazime se 8. Mesic a leze mi to na mozek… :zed: a neustale bez vysledku…

jo a před chvilkou jsem mluvila po telefonu s tou vědmou a ta říkala, že se podívá, ale že miminko pro nás vidí, jenom k nám nechce, protože ho blokuje stále manželův obrovský strach, že by mohl selhat a taky mi říkala, že moje tchýně je opravdu manipulátorka, která potřebuje lidi ovládat a ukazovat jim svou moc a že to bude ještě dloooouho trvat, než to nějak ukočíruju, protože před manželem hraje velice úspěšně oběť a chudinku, že tak jak to vidím je to správně a jenom manžel a ona mě staví do pozice, že mám pocit viny, že jsem nespravedlivá
strašně mě ten rozhovor nabil energií a jsem zvědavá, jak dlouho nám bude trvat tyto naše bloky zničit a miminko nás konečně navštíví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
snazilka pul roku
8.1.13 16:39

@romča36 tyyyyy brdo… a to si jako s ni mluvila jen po telefonu a tohle vse ti rekla aniz by o tobe o vas neco vedela???

• Citovat
  • Upravit
4387
8.1.13 16:55
@snazilka pul roku píše:
@romča36 tyyyyy brdo… a to si jako s ni mluvila jen po telefonu a tohle vse ti rekla aniz by o tobe o vas neco vedela???

představ si, že jo, někteří lidi jsou prostě citlivější a je pravda, že v podstatě všechno co mi řekla jsem cítila, jenom tím, jak mi to můj a tchýně převraceli, tak jsem si myslela, že to cítím špatně a já jsem hysterka, která je nespravedlivá k hodné manželově mamince, když ona to vůbec nemyslí špatně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
snazilka pul roku
8.1.13 16:59

@romča36 tak to je teba blazinec ze ti tohle rekla po telefonu… no ja bych si z toho sedla na prdel…takze ted se musis zacit na vse divat jinak a mimi pujde.. takhle jsem to pochopila…

• Citovat
  • Upravit
4387
8.1.13 17:12
@snazilka pul roku píše:
@romča36 tak to je teba blazinec ze ti tohle rekla po telefonu… no ja bych si z toho sedla na prdel…takze ted se musis zacit na vse divat jinak a mimi pujde.. takhle jsem to pochopila…

přesně tak, musíme zapracovat na tom manželově strachu a mém vztahu s tchýní, to jsou asi dva největší bloky, které k nám dušičku dalšího mimíska prostě nepustí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
8.1.13 17:25

My se kvůli tchýni i dost hádáme, protože můj se mě nezastane… takže určitě je co řešit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
snazilka pul roku
8.1.13 17:30

@romča36 ahaaaa..to nejsi sama ja jsem se u taky dost kvuli tchyni to nejsi sama… ale nastesti muj se me zastava… a uz od urcite doby ji neresim… takze hlavu vzhuru..

• Citovat
  • Upravit
4387
8.1.13 17:37
@snazilka pul roku píše:
@romča36 ahaaaa..to nejsi sama ja jsem se u taky dost kvuli tchyni to nejsi sama… ale nastesti muj se me zastava… a uz od urcite doby ji neresim… takze hlavu vzhuru..

já bych ji neřešila, kdyby nedělala naschvály a můj se jí nezastával, byla by mi ukradená, kdyby nás nechala na pokoji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
snazilka pul roku
8.1.13 17:49

@romča36 no to je taky pravda.. my uz mame svaty klid nastesti… protoze jsem uz pak byla schopna se i rozejit jsem toho mela plny kecky.. a uz je klid…tak jsem rada…

• Citovat
  • Upravit
4387
8.1.13 17:55
@snazilka pul roku píše:
@romča36 no to je taky pravda.. my uz mame svaty klid nastesti… protoze jsem uz pak byla schopna se i rozejit jsem toho mela plny kecky.. a uz je klid…tak jsem rada…

po pravdě zrovna minulý čtvrtek, když zase perlila a můj její jednání obhajoval, tak jsem přemýšlela, jestli mi to stojí za to ale teď doufám, že paní manželovi konečně otevře oči a a ten s sebou už nenechá manipulovat a pak bude svatý klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ge
1032
8.1.13 18:30

Ahojte zeny, pomerne dlouho jsem tu nebyla..makala jsem jak diva pres svatky.. Jinak momentalne se na sobe snazim najit vsechny priznaky, ale krome prsou nic :( mam docela strach. Od patku se potykam s prisernou bolesti zubu, takze jsem moc nejedla a vubec nespala. V nedeli jsem sla na zubni pohotovost a protoze v po ve 4 rano me to chytlo znovu, jsem jela ke sve zubarce a ta mi rekla, ze ten zubar v ne mi rypal do zubu vedle! toho bolaveho!!! :( jelikoz si nebyla uplne jista, co a jak, dala mi penicilinovy antibiotika 500 mg. Mam hroznej strach, aby to nemelo spatnou dohru :,( Min tyden jsem vyplnila registraci a zadost o midwife a ted musim cekat 10-14 dni nez se mi ozvou a dalsi asi 2 tydny nez se dostanu na utz..asi mi z toho svihne, jaky mam nervy. Omlouvam se za dlouhy prispevek, ale je toho moc :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
8.1.13 18:52

@Ge znám dost holek, co ze začátku braly antibiotika a mají krásná zdravá miminka, ona ani ta placenta co vyživuje miminko se nevytvoří hned a já si ani nedovedu představit ty nervy dostat se na první ultrazvuk až po více než měsíci takže se rozhodně za dlouhý příspěvek neomlouvej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
8.1.13 19:22

Třeba já jsem hned na začátku měla angínu a antibiotika. Penicilínový se prý můžou… hned vzápětí, jsem měla příšernou chřipku a pak ještě jednu, už slabší… No a malej je zdravej, alespoň podle dosavadních vyšetření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ge
1032
8.1.13 22:54

Diky za podporu holky, ja porad doufam, ze vse bude v pohode..dnes bych mela byt 7+4, takze cekat jeste mesic navic na utz, to je proste napor. Mozna to je taky tou ukrutnou bolesti, ze mam tak pitomy myslenky :? stejne moc dekuju, za to, ze tu jste :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí