Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ge
1032
14.1.13 15:08

Zdravim, zubarku mam za sebou, nechce se v tom zubu rypat v 1. trimestru tehotenstvi, tak snad zub bude v klidu :roll:

Jj zeny, mel by to byt rovnou NT a zaroven potvrzeni srdecni akce, prosperity tehotenstvi a potvrzeni poctu miminek. Tak to pisi v tom dopise :lol: Je to tady postaveny na hlavu, do 12 tydne ani tuk. Krom prvni schuzky s midwife, kterou mam 25.1. a potrva asi hodinu, vyplnuje se milion papiru, ktery si pak vsude nosite s sebou :roll: jsem zvedava, jak to bude probihat.. ale teda, cekat 2 a pul mesice od zjisteni // na to, jestli mimi roste a jestli vubec je srdicko, paradni nervy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
15.1.13 10:47

Dřiv ultrazvuky nebyly, nebyl ani screaning, a taky se rodila zdravá miminka, takže vydrž! vše bude určo O. K. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ge
1032
15.1.13 12:19

@Jane1990 to mas pravdu, ale jedno ZT mi bohate stacilo a myslim, ze proto jsem vic cita. Snazim se na to nemyslet, ale na kazdych 10 pozitivnich myslenek se tam jeden cervik vzadu v hlave ozve :nevim:

mmch holky, resite uz nekdo podprdu? ja normalne nosim push-up 75B, ale uz ted mi zacinaji byt velice neprijemne :think: na druhou stranu, prece si za tehotenstvi nebudu kupovat x podprsenek :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643
15.1.13 15:57

@Ge Ahojky :) při prvním těhu sem naklusala k doktorovi až v 11 tt, určitě bude všechno v pořádku. V tom UK to maj pěkně debilní, jako by nepočítali s tim, že může bejt něco špatně. Jinak mě se prsa zvětšili za těhu a za dobu kojení snad o dvě čísla, takže sem si pak koupila rovnou kojící. Sice nebyla nic moc, ale aspoň pak byla praktická ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
16.1.13 08:36

@Ge chi chi podprsenky pro mě téma nejhorší nční můra :) jsem byla nakupovat a říkám vám načím na ni kšilt tak má drahej kšiltovku :) strašný jak je mám nateklá :) a těžká :nevim: to nevim co budu dělat až se mi do nich vrazí mlíko :cert: takže jsem koupila dvě s širokejma ramínkama a tek 4 týdny před porodem půjdu koupit kojící :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
16.1.13 15:23
@Ge píše:
@Jane1990 to mas pravdu, ale jedno ZT mi bohate stacilo a myslim, ze proto jsem vic cita. Snazim se na to nemyslet, ale na kazdych 10 pozitivnich myslenek se tam jeden cervik vzadu v hlave ozve :nevim:mmch holky, resite uz nekdo podprdu? ja normalne nosim push-up 75B, ale uz ted mi zacinaji byt velice neprijemne :think: na druhou stranu, prece si za tehotenstvi nebudu kupovat x podprsenek :zed:

Agoj Ge, ja uz taky obmenila podprdy, protoze mi zacaly byt tesny. Mela jsem presne jako ty 75b a ted mam o cislo vetsi. ale spodni pradlo nakupuju rada a udelalo mi to i radost, ze konecne zacinam mit i zenske tvary… Teda zatim jen prsa a trochu brisko, jinak nihy porad stejny, ale to mela mamka taky… Jen kopacak vepredu:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7022
17.1.13 08:27

@eeelliii ahojky me pohlaví na screningu ve 14 týdnu řekli. Doktor řekl že se priklání k holcice a v pátek mi ve 21 týdnu doktorka řekla že pindíka tam nevidí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
17.1.13 12:09
@mater píše:
@eeelliii ahojky me pohlaví na screningu ve 14 týdnu řekli. Doktor řekl že se priklání k holcice a v pátek mi ve 21 týdnu doktorka řekla že pindíka tam nevidí :-)

:))a nakonec to byl chlapeček, vid:)? no ale když tam pindíka uvidí hned, tak to už holčička asi nebude…a když ho tam neuvidí, tak furt můžu doufat, že se tam vyklube :D

ale těším se na oboje :hug:

jen ted ještě řeším tu dovolenou…budu v 13.TT při odletu..což je přelom 1./2.trimestru…tak si říkám, že by to už mohlo být v pohodě…horší je, že nejdřív letíme do Paříže a z Paříže do Dominikány, takže 4krát změna tlaku za jeden den, ož nevím, jestli není už moc…ale zase pokud e miminko silné a v pořádku, tak by ho to nemělo ohrozit, ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
17.1.13 17:29

Holky, tak jsem dnes 10+1 a přikládám fotečku z dnešního „focení“ :) A pak ještě jednu, na které jsou všechny UTZ, co jsem dostala fotku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
17.1.13 17:31

@eeelliii

Tak to je na tvém uvážení. Jako některé holky, co jsem byla v diskusi při prvním těhu, tak lítaly a nic se nestalo. Ale každá jsme jiná :nevim: Aby si to pak člověk nevyčítal.
I když pokud ti nic jinak není a mimi je v pořádku, tak by se nemělo nic stát.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7022
18.1.13 08:33

@eeelliii doufám že už tam ta holka zustane když mám dva kluky :-) ted sem 22 týden a tešíme se na devčátko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
18.1.13 14:43

@Ge To chápu, jen jsem se ti snažila trochu zlepšit náladu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
18.1.13 15:45
@mater píše:
@eeelliii doufám že už tam ta holka zustane když mám dva kluky :-) ted sem 22 týden a tešíme se na devčátko :-)

:)) ja doufam, ze uz by mi to taky mohli rict… Ale 13. Tt je asi brzy jeste vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7022
18.1.13 16:02

@eeelliii já byla tehdy 13+4 myslím..hodne sem o tom četla že dobrý genetik když je mimi dobře natočené to odhadne podle tvaru pohlavního hrbolku. A me řekl že si myslí že to bude holka.Jsem v jedné skupine co rodíme v květnu a asi peti nám to řekli jinak mimi nebyli dobře natočené a ted zjistujeme že všem vetsinou řekli to samé co pak ve dvacátém týdnu. Tak se zkus optat a uvidíš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643
19.1.13 07:56

Ach jo holky vsechno spatne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie