Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
792
9.1.13 11:40
@Ge píše:
Diky za podporu holky, ja porad doufam, ze vse bude v pohode..dnes bych mela byt 7+4, takze cekat jeste mesic navic na utz, to je proste napor. Mozna to je taky tou ukrutnou bolesti, ze mam tak pitomy myslenky :? stejne moc dekuju, za to, ze tu jste :hug: :hug:

Ahoj Ge, to budou tak nervy… Pokus se zabavit necim hezkym, udelat si radost, nebo neco jen a jen pro sebe. I to oocasi nenahrava moc dobry nalade, ale uvidis, ze vse bude v poradku!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
snazilka pul roku
9.1.13 13:26

Holky..tak jak to jde… u me to zatim na ms nevypada… tak jsem zvedava co se z toho vyklube keeeezz by //… uz se na ne moc tesim…

• Citovat
  • Upravit
snazilka pul roku
9.1.13 13:28

@romča36 uvidis romco snad vse dopadne dobre ve tvuj prospech…snad manzelovu dojde ze chce zit s tebou a neee se svou mamou… uvidis dopadne tobdobre a i mimi se dockate… a vy uz spolu nejake mate?? Nebo prvni to bude??

• Citovat
  • Upravit
4387
9.1.13 15:48
@snazilka pul roku píše:
@romča36 uvidis romco snad vse dopadne dobre ve tvuj prospech…snad manzelovu dojde ze chce zit s tebou a neee se svou mamou… uvidis dopadne tobdobre a i mimi se dockate… a vy uz spolu nejake mate?? Nebo prvni to bude??

já věřím tomu, že se rozhodne správně a cítím, že pak i to miminko přijde, musíme dát dušičce jistotu, že se s námi bude mít dobře, a jinak už jedno úžasné máme :-)
a ty už se testuj a nenapínej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
snazilka pul roku
9.1.13 16:21

@romča36 tak uvidis ze prijde i druhe… verim tomu a drzim vam palce… to my mame zatim jen chlupateho mazlicka… no jaa se bojim testovat musim vydrzet az do vikendu… kdyby tam byl mimisek at jde u na testu neco videt…preciii…ver mi ze se drzim zuby nehty a jsem zrala :zed:

• Citovat
  • Upravit
1274
9.1.13 16:27
@snazilka pul roku píše:
@romča36 tak uvidis ze prijde i druhe… verim tomu a drzim vam palce… to my mame zatim jen chlupateho mazlicka… no jaa se bojim testovat musim vydrzet az do vikendu… kdyby tam byl mimisek at jde u na testu neco videt…preciii…ver mi ze se drzim zuby nehty a jsem zrala :zed:

Jako bys sem ani nepatřila :) tady vždycky všichni testujou a testovali jako zběsilý datum nedatum :mrgreen: třeba já už 9DPO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
9.1.13 16:31

@getdzitka že je to divné, já taky testuju co to dá už většinou od 8 DPO a někdy i dvakrát denně :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
snazilka pul roku
9.1.13 16:52

@getdzitka chtela bych testovat nemysli si ale vydrzim to… musim…

• Citovat
  • Upravit
4387
9.1.13 16:56
@snazilka pul roku píše:
@getdzitka chtela bych testovat nemysli si ale vydrzim to… musim…

já pořád nechápu, proč musíš, nemusíš, testování je hra a já prostě nikdy nepochopím, ty tvoje výmluvy na zklamání, buď jsi těhotná nebo nejsi a to kdy si uděláš test to prostě neovlivní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
snazilka pul roku
9.1.13 17:08

@romča36 myslim si ze je jeste brzo na testovani… tot vse..

• Citovat
  • Upravit
snazilka pul roku
9.1.13 17:09

@romča36 bohuzel kazdy to mame jinak ty delas jaloby jsi nebyla zklamana kdyz ti vyjde negativni test…

• Citovat
  • Upravit
snazilka pul roku
9.1.13 17:10

@romča36 a ja proste tozklamani chci asi oddalit… vim ze se tomu nevyhnu…

• Citovat
  • Upravit
4950
9.1.13 18:44

Také se přidávám k testovacím maniakům. MS termín mám v PO. A už teď mě brní ruka. Ale ještě vydržím…snad. :-) Minimálně do zitřka určitě. Testy doma nemám. lekárny dělám, že nevidím. Ale zase si říkám, jestli se víc nestresuju tím, že mě láka testnou… a ja se překonávám. :-) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
9.1.13 19:53

Já právě když vidím negativní test tak mě to naopak nějak uklidní, že to nevyšlo a ms mě už nepřekvapí a většina holek tady měla už pěkného ducha 9 dpo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
9.1.13 21:35
@romča36 píše:
já pořád nechápu, proč musíš, nemusíš, testování je hra a já prostě nikdy nepochopím, ty tvoje výmluvy na zklamání, buď jsi těhotná nebo nejsi a to kdy si uděláš test to prostě neovlivní

Tak, tak.. já si tím, že se mi objevilo sněhoprázdno aspoň udělala pořádek v hlavě a nehysterčila jsem pak, když přišla MS. Ono i PMS se mnou docela mával (chudák manžel :D naštěstí jsem mrchu měla jen dvakrát :D).
Netestováním akorát oddálíš zklamání :nevim: takto aspoň budeš vědět na čem jsi..
Ehm, nehledě na to, žes vešla na stránku testovacích maniaků a napsat sem, že musíš vydržet netestovat je skoro až trestné 8o :cert: :twisted: :twisted: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí