Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ge píše:
Diky za podporu holky, ja porad doufam, ze vse bude v pohode..dnes bych mela byt 7+4, takze cekat jeste mesic navic na utz, to je proste napor. Mozna to je taky tou ukrutnou bolesti, ze mam tak pitomy myslenkystejne moc dekuju, za to, ze tu jste
![]()
Ahoj Ge, to budou tak nervy… Pokus se zabavit necim hezkym, udelat si radost, nebo neco jen a jen pro sebe. I to oocasi nenahrava moc dobry nalade, ale uvidis, ze vse bude v poradku!! ![]()
Holky..tak jak to jde… u me to zatim na ms nevypada… tak jsem zvedava co se z toho vyklube keeeezz by //… uz se na ne moc tesim…
@romča36 uvidis romco snad vse dopadne dobre ve tvuj prospech…snad manzelovu dojde ze chce zit s tebou a neee se svou mamou… uvidis dopadne tobdobre a i mimi se dockate… a vy uz spolu nejake mate?? Nebo prvni to bude??
@snazilka pul roku píše:
@romča36 uvidis romco snad vse dopadne dobre ve tvuj prospech…snad manzelovu dojde ze chce zit s tebou a neee se svou mamou… uvidis dopadne tobdobre a i mimi se dockate… a vy uz spolu nejake mate?? Nebo prvni to bude??
já věřím tomu, že se rozhodne správně a cítím, že pak i to miminko přijde, musíme dát dušičce jistotu, že se s námi bude mít dobře, a jinak už jedno úžasné máme ![]()
a ty už se testuj a nenapínej ![]()
@romča36 tak uvidis ze prijde i druhe… verim tomu a drzim vam palce… to my mame zatim jen chlupateho mazlicka… no jaa se bojim testovat musim vydrzet az do vikendu… kdyby tam byl mimisek at jde u na testu neco videt…preciii…ver mi ze se drzim zuby nehty a jsem zrala ![]()
@snazilka pul roku píše:
@romča36 tak uvidis ze prijde i druhe… verim tomu a drzim vam palce… to my mame zatim jen chlupateho mazlicka… no jaa se bojim testovat musim vydrzet az do vikendu… kdyby tam byl mimisek at jde u na testu neco videt…preciii…ver mi ze se drzim zuby nehty a jsem zrala
Jako bys sem ani nepatřila
tady vždycky všichni testujou a testovali jako zběsilý datum nedatum
třeba já už 9DPO
@getdzitka že je to divné, já taky testuju co to dá už většinou od 8 DPO a někdy i dvakrát denně ![]()
@snazilka pul roku píše:
@getdzitka chtela bych testovat nemysli si ale vydrzim to… musim…
já pořád nechápu, proč musíš, nemusíš, testování je hra a já prostě nikdy nepochopím, ty tvoje výmluvy na zklamání, buď jsi těhotná nebo nejsi a to kdy si uděláš test to prostě neovlivní
@romča36 bohuzel kazdy to mame jinak ty delas jaloby jsi nebyla zklamana kdyz ti vyjde negativni test…
@romča36 a ja proste tozklamani chci asi oddalit… vim ze se tomu nevyhnu…
Také se přidávám k testovacím maniakům. MS termín mám v PO. A už teď mě brní ruka. Ale ještě vydržím…snad.
Minimálně do zitřka určitě. Testy doma nemám. lekárny dělám, že nevidím. Ale zase si říkám, jestli se víc nestresuju tím, že mě láka testnou… a ja se překonávám.
![]()
Já právě když vidím negativní test tak mě to naopak nějak uklidní, že to nevyšlo a ms mě už nepřekvapí a většina holek tady měla už pěkného ducha 9 dpo
@romča36 píše:
já pořád nechápu, proč musíš, nemusíš, testování je hra a já prostě nikdy nepochopím, ty tvoje výmluvy na zklamání, buď jsi těhotná nebo nejsi a to kdy si uděláš test to prostě neovlivní
Tak, tak.. já si tím, že se mi objevilo sněhoprázdno aspoň udělala pořádek v hlavě a nehysterčila jsem pak, když přišla MS. Ono i PMS se mnou docela mával (chudák manžel
naštěstí jsem mrchu měla jen dvakrát
).
Netestováním akorát oddálíš zklamání
takto aspoň budeš vědět na čem jsi..
Ehm, nehledě na to, žes vešla na stránku testovacích maniaků a napsat sem, že musíš vydržet netestovat je skoro až trestné
![]()