Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Zuzik86 jeste nehazu flintu do zita… pokud ms nedojde zkusim test ve stredu… teda to utika ty tydny.. tak hlavne ze to zvladas…
mej se hezky… zatiimm paaa
@Efulka píše:
@Zuzik86
mě při prvním těhu nebylo nic a teď je mi blbě - hlavně odpo a večersice nezvracím, ale cítím se pořád jako po flámu (břicho totálně na vodě)
![]()
Eli - to je fajn, že je mimi OK
Romči - tak to jsi dobrá! Takovéto resumé by si měl občas udělat každý.. vše si v sobě utřídit a „poklidit si“. Snad to zvládne tak dobře i manžel a mimi bude na světě také ještě ve šťastný rok „13“Kdy jdeš na NT screening? By ti tam už mohli i říci pohlaví
tedy jestli je budeš chtít vědět
Dekujeme:) na screening jdu 25., ale nevim, jestli jeste neni na pohlavi brzy.
AHoj holky! Taky jsem tu pár dní nebyla, jak se máte? opožděně přeji vše nej do nového roku
v pondělí mi umřel pejsek (v březnu by měl 14), tak jsem z toho hrozně smutná, byl to můj kámoš, ale v neděli už bysme si měli jet pro novýho kámoše, tak se mi ty pocity nějak divně mísí.. ms nečekám příští neděli a od včerejška mám divný tlaky v podbříšku, jak kdyby ta mrcha měla přijít už zítra.. tak doufám, že je to jen planý poplach.. a taky mě trochu bolí prsa, ale kdo ví od čeho to je… každopádně se těším, že s malým štěnětem nebudu mít čas na snažení moc myslet a třeba už to vyjde ![]()
Tak do nového roku ať máme miminek plný porodnice
a spoustu dálnic na testech ![]()
Holky,
jak moc dáte na sny?
já dnes měla hrozný sen…zdálo se mi, že jsem začala krvácet a potratila:(
@eeelliii na sny moc nedám, jelikož co jsem těhotná, tak se mi zdají samý bejkárny…
@getdzitka píše:
@eeelliii na sny moc nedám, jelikož co jsem těhotná, tak se mi zdají samý bejkárny…
mně taky…hrozný sny
Děvčata nemáte nějakou radu, jak v noci spát… Vubec nemuzu spat a jsem porad unavena… Zkousim tehotenske caje, cviceni, atd… Ale nic nepomaha… Do toho se mi strida prujem se zacpou s zvraceni
… Omlouvam se za ty ne moc hezke popisky ![]()
Na sny nedávej, já občas mívám také takové divné sny. Předevčírem mě dokonce manžel vzbudil, že jsem sebou šila a mluvila se spaní ![]()
Ve snách se ti holt odráží, na co třeba během dne myslíš, ale raději nad tím nechceš přemýšlet. Tak třeba tě někdy napadlo, že bys mohla krvácet a mozek si to večer dával do „šuplíku“ a uklízel si tak
takže buď v klidu ![]()
Jinak zácpu mám také pořádnou
pak si dám kafe a konečně můžu jít na záchod. Naštěstí nezvracím. Ale šoufloidně je mi také ![]()
Ahoj holky, koukam, ze se tady ceka na testiky snazilka pul roku a tehulky maji klasicky program
eeelliii taky se potykam se zacpou
to se mi nikdy nedelo, ale aspon nezvracim.
dobrala jsem antibiotika a zitra si jdu k zubarce pro ortel, jestli cistit kanalky nebo zub ven
no vuuubec se mi tam nechce.
Taky mi vcera prisel zvaci dopis na muj prvni utz…15.2. rano, coz je za dalsi mesic!!! do ty doby se snad zcvoknu. Tou dobou uz bych mela byt ukonceny 12tt. Snad to rychle utece. ![]()
@Ge ge až tak pozdě? to už by měl bejt screening ne? držim palečky
Taky koukám, že jdeš až tak pozdě
Snad ti to rychle uteče
A rovnou by ti měli udělat i NT screening. Tedy pokud se to tam dělá? ![]()
@Ge já mela Uz jen v 6+4 na urcení srdecní akce a pak až ve 14 týdnu screaning a pak až ve 21 týdnu nekde na tech Uz šetří
@Efulka píše:
@eeelliiiNa sny nedávej, já občas mívám také takové divné sny. Předevčírem mě dokonce manžel vzbudil, že jsem sebou šila a mluvila se spaní
Jinak zácpu mám také pořádnou
Ve snách se ti holt odráží, na co třeba během dne myslíš, ale raději nad tím nechceš přemýšlet. Tak třeba tě někdy napadlo, že bys mohla krvácet a mozek si to večer dával do „šuplíku“ a uklízel si taktakže buď v klidu
pak si dám kafe a konečně můžu jít na záchod. Naštěstí nezvracím. Ale šoufloidně je mi také
Efulko, to kafe je vyborny napad… I kdyz mi je po nem spatne, ale ted zvracim skoro po vsem. Uplne se mi zprehazely chute a nemam na nic chut. Snazim se do sebe neco dostat, ale vetsinou to konci stejne… Jedinr po cem mi neni spatne je ovoce, a k ranu kolem 5 hod. Jogurt s musli.
@Ge píše:
Ahoj holky, koukam, ze se tady ceka na testiky snazilka pul roku a tehulky maji klasicky programeeelliii taky se potykam se zacpou
to se mi nikdy nedelo, ale aspon nezvracim.dobrala jsem antibiotika a zitra si jdu k zubarce pro ortel, jestli cistit kanalky nebo zub ven
no vuuubec se mi tam nechce.
Taky mi vcera prisel zvaci dopis na muj prvni utz…15.2. rano, coz je za dalsi mesic!!! do ty doby se snad zcvoknu. Tou dobou uz bych mela byt ukonceny 12tt. Snad to rychle utece.
Ty jo, tak to pevny nerviky… 15.2. Je docela dlouha doba, ale zase si myslim, ze to rychle utece!! A pak uz si budes moci zase na chvili oddechnout:)
Ja cekam do toho 25. 1. Na screening a taky mi to prijde jako vecnost.. ![]()
@Zuzik86 jeste nehazu flintu do zita… pokud ms nedojde zkusim test ve stredu… teda to utika ty tydny.. tak hlavne ze to zvladas…
mej se hezky… zatiimm paaa