Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
792
24.1.13 17:26
@mater píše:
@eeelliii a jéje tak až tak nezávazne ten sexík asi nebral :nevim: hlavne se nestresuj bud v klidu časem se vše vyřeší…

Mater, dekuju… Ale to cekani je vecny, snazim se na to nemyslet, ale obcas me to prepadne a pak celou noc nespim a premyslim. No snad nebude mit moznost se nejak angazovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
24.1.13 17:28
@Ge píše:
@eeelliii nemas to jednoduchy :think: kazdopadne byt tebou, tak verim, ze je to oficialniho pritele a snazim se nemyslet na jinou variantu. Kazdopadne popremyset nad, co kdyby' by asi take nebylo od veci, protoze si dokazu predstavit, v pripade, ze ke kamaradovi zaujmes bojovne stanovisko, mohlo by to vyustit v neprijemnou bitvu.. Nejspis ted krome nastavajici maminky budes muset byt take velky diplomat. ;)Holky ja mam pocit, ze sem uz tak nejak nepatrim, ale nemuzu najit tema, kde by byli takovy lidicky jako tady :nevim: Snazim se preklenout tu dlouhatanskou dobu do prvniho utz a vypada to jako vecnost. Napada mne vsechno mozny a bojim se tesit, kdyby nahodou..

No prave… Hlavne nejit do boje a zkusit to vse nejak v klidu vyresit. Verim, ze je pritele, jen obcas clovek duma nad tim co by kdyby…snad bude vse v poradku a i testy nam potvrdi spravneho stvoritele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
24.1.13 17:30
@Efulka píše:
@eeelliii

No týý jo, kamarád se pěkně vybarvil :( Říkala jsi o tom přítelovi?

jak jsem byla ve čtvrtek u Dr. tak tam měli už dokonce i letáčky na zjištění otcovství u miminek, asi je to teď trendy nebo co 8o

To se dělá jen přes plodovku nebo přes tvoji krev? :think:

Efulko, ja pockam az po porodu… Nechci driv, aby to nejak prcka neohrozilo. Pritelovi jsem to zarim nerikala. Ma hodne prace a chci, abychom si na dovolene odpocinuli a netesili to. Na to je casu jeste dost… Ted musime nabrat sily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
26.1.13 13:08

Ahoj děvčata,
Dnes je tam hrozna zima… Uz aby bylo leto:)

Jinak my byli vcera na 1. Screeningu a jsme naprosto v poradku:)) 12+5 tt a 6,4 cm:))

Prejeme Vam krasny vikend!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
27.1.13 13:58

@eeelliii

Gratulaceee!! :) já jdu až 5.2. se nemůžu dočkat :)

A řekli ti pohlaví? Bylo něco vidět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
27.1.13 14:58
@Efulka píše:
@eeelliii

Gratulaceee!! :) já jdu až 5.2. se nemůžu dočkat :)

A řekli ti pohlaví? Bylo něco vidět?

Děkujeme:).. Pohlavi jeste ne, pry az kolem 20tt se to zacina rozlisovat s vetsi jistotou. Ale chci zkusit svyho gynekologa, jestli tam uz neco nevykouma az se vratime z dovci:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
30.1.13 21:28

Ahojky mohu se přidat? s přítelem chceme miminko ale nedaří se již 6 měsíců,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
31.1.13 13:57

@Kačullinka ahoj, to jsme na tom stejně, ale já jsem tu teď osamocená, protože všechny holky otěhotněly :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643
31.1.13 14:49

A co snazilka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
31.1.13 14:49

@romča36 tak vidíš že nejsi sama jsem tu s tebou :D jak dlouho ty se snažíš? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
31.1.13 15:02

@Kačullinka :-) snažíme se taky půl roku a taky jsem myslela na snažilku, kde je skoro měsíc se neozvala… doufám, že je taky těhotná :-)
@Zuzik86 a jak je tobě? za chvilku skončí šestinedělí a můžete se vrhnout znovu na snažení
jinak já jsem nakonec se štítnou žlázou dopadla dobře, cysty nejsou zhoubné (punkce bolela jako prase) takže našemu snažení nic v cestě nestojí (až na to, že tento cyklus byl patrně anovulační - na ultrazvuku 12 DC ani náznak folikulu ani vlevo ani vpravo) takže jsme s doktorkou domluvené, že příští měsíc manžel spermio a já nějaké hormony…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
31.1.13 15:17

@romča36 přála bych jí to i když nevím o koho jde :) samozdřejmě náám taky :D ale u mě už to e o nervy po půl roce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
31.1.13 17:05

@Kačullinka tím jsem si procházela před svátkama - od října šílené deprese, brečela jsem u každého cizího pozitivního těhotenského testu, strašně záviděla všem těhulkám, byla protivná, pak zase lítostivá… no děs běs. teď jsem ve fázi, kdy bych miminko strašně chtěla moc se na něho těším, ale musím to zaklepat, deprese už nemám - beru na ně magnezium a pomáhá mi to - aspoň trochu - samozřejmě je mi líto, že nejsem těhotná, ale nějak to líp snáším či co… nicméně i když vím, že 12 dc žádná folikul, stejně doufám, že se zadařilo - takže asi tak :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
31.1.13 17:12

@romča36 jako u tebe že se zadařilo? :) to mě tady necháš samotnou?:D a to sem sotva prisla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
31.1.13 17:15

No nemohlo se zadařit - z čeho :-D ale stejně doufám… prostě psychika je sviňa - utěšuju se, že jsem třeba ovulovala dřív :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí