Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@denulka89 čekám to každou minutou
tento měsíc 12 DC žádný folikul - příští měsíc vlastně už tento bude spermiogram a hormony…
@romča36 tak to nejsou moc dobre zpravy
ale uvidis zadari se i tobe.. na kazdou znas dojde driv nebo pozdeji… budu drzet palce aby pristi vysetreni byli ok.. uvidis tento rok budem tehulkovat vsichni ja to vim ![]()
@denulka89 já to taky vím
já mám takové tušení, že ale otěhotním až tak v létě ![]()
@romča36 a ja mam zas tuseni ze v blizke dobe
ale tuseni muzeme mit… ![]()
Holkýýý, tak jsem dneska byla na NT screeningu, dopadl na jedničku a ještě k tomu nám řekli na 70 % pohlaví. A budeme mít nejspíš princeznu, jupíííííí ![]()
Noo, mám tušení, že do léta tu budou dvě nové těhule
![]()
Ahojky holky tak jsem se jen chtěla zeptat od kdy má cenu si dělat test a jestli vůbec má, jak sem četla po hodně stránkách tak ms může dorazuit i když jste těhu, u mě poslední ms měla zpoždení dva dny což normálně chodí přesně jak hodiny trvala 3 dny a dva dny po skončení ms ze mě vytekl trocha ráno a trocha k večeru nahnědlý výtok k ránu a později narůžovělý vypadal k večeru jak když vám začíná ms takový světle růžový, jinak od začátku ms mám pořád citlivé a velké prsa a normálně když mi skončí moje dny tak se mi prsa vrátí do normálu, a občas mám takový bílý výtok, někdo zkušenosti?
@Efulka Tak ti gratuluji k princezne
ja doufam taky ze se brzy dockam princezny
a v kolikatem tydnu poznaji pohlavi???
@romča36 uz aby jsme byli prekvapeni uz mi zase zacina hrabat ![]()
@Kačullinka jeste zalezi kolikaty den cyklu jsi a kdy jsi mela posledni ms
@Kačullinka a toho 18.1. to je posledni den ms??? kolikaty den cyklu se pocita od prvniho dne ms