Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6440
6.2.13 23:13

@denulka89 ten femibion je lepsi pac listovka je tam uz rozstepena a v plny davce, rika se ze az 45% zen ji neumi stepit takze je oto v hodnejsi. Ja brala jeden mesic pravidelne Femibion a po 9mesicich se povedlo… nevim jestli nahoda, nebo nehoda, ale dneska tomu je uz 22tejdnu a femibion zobu furt :) je trochu drazsi, ale vyplati se to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
7.2.13 10:02

@koasi Dobre tak ja ten femibion zacnu jist dalsi cyklus.. nebo mam uz zacit ted??? Ms neocekavam pristi tyden… asi v nedeli…a gratuluji ti k mimiskovi.. doufam ze je vse v poradku… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6440
7.2.13 10:47

@denulka89 diky, drava zdrava holcina to bude v cervnu :) Klidne pockej az na dalsi cyklus ono je toho v baleni presne na mesic, tak at ti to vychazi :) Jinak nevim kde jsi v zahranici, ale da se sehnat skoro vsude v evrope. Mimo cechy se dela i verze bez jodu coz vyuzijou ty co maji trabl se stitnou zlazou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
7.2.13 11:05

@koasi Jeeeeee a jeste princeznu budes mit jooo :* a uz mas jmeno??? zacnu to brat dalsi cyklus a pak si koupim tady neco prodavaji tu pregnacy care to je neco podobnyho a stoji to kolem 210 kc,– tak kdyztak pak koupim t :* hle az dojim ten femibion…momentalne jsem v uk… ale brzy planujeme navrat domu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
7.2.13 11:37

@denulka89 ahoj ty jsi taky mimo čr? muzu se zeptat kde bydlis :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6440
7.2.13 12:02

@denulka89 jj mame, povedlo se mi prosadit Jasminu tak doufam, ze to vydrzi a posleze me madam neprokleje…jelikoz, jsem zjistila, ze to je ta nejhorsi vec vybrat JENOM jedno jmeno a pritom je to desna zodpovednost. Akorat moje mamka si ome mysli, ze jsem padla na hlavu a nedam normalni jmeno :))

a pokud jsi v Uk tak tam by se mel dat sehnat, nebo se da domluvit primo s pani co to distribuuje a nema problem to poslat. Taky jsem si sni vymenila par e-mailu a moc sikovna a ochotna, ale pokud tam mate neco podobnyho tak neni co resit. Kazdopdne koukej aby to byla ta listovka uz stepena je to lepsi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
7.2.13 12:15

@koasi Jasmina je krasne jmeno myslim ze te neprokleje… je to nadherny jmeno vazne… no musim se podivat co to jim za listovku jestli je teda stepena :think: a to je napsany v baleni???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
7.2.13 12:16

@Kačullinka ahojky jojo…jsem v UK ale vracime se letos domu… a uz se moocc tesim.. :dance: nejak me to tu nechytlo…zkusenost dobra ale jinak nic moc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
7.2.13 12:17

@Kačullinka nerikam ze jsem se tu mela spatne ale doma je doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
7.2.13 12:47

Ahoj holky - já beru femibion už měsíc :-) já teda spíš ze strachu z případných chorob u miminka :-) Denulko a kdy se budete vracet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6440
7.2.13 13:16

@denulka89 jukni sem http://www.femibion.cz/…ty/metafolin

metafolin to je :) ten by to melo obsahovat
@romča36 jo to je taky dobra vec, sice to neni uplne levny, ale cobychom pro ty spunty naudelali :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
7.2.13 14:31
@denulka89 píše:
@eeelliii ja ti nevim jsem z toho vseho uz nestastna snazime se uz 8 mesic a uz mi to leze na hlavu… :zed: a uz se tesim az se vratime do cech tak hned vlitnu na gyndu pokud teda nebudu uz tehulka :D

Denulko, a kdy že se vracíte do Čech? Ja bych teda tu listovku vyssdila a začala femibion… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
7.2.13 19:28

@romča36 ahojky budeme se vracet na jare… a dneska jsem objevila skvelou vec a rozhodla jsem se ze si budu to cekani na mimiska kratit cvicenim s Jill.. je to skvela vec a co jsem koukala ma to super ucinky…nejde do toho taky nekdo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
7.2.13 19:29

@eeelliii ahojky vracime se na jare..no a ji vysadim a nasadim ten femibion… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
7.2.13 21:09

@denulka89 aha takze ukrajina nic moc? to muzu rict i ja ale nepsi nemecko nez cesko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí