Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4387
22.1.13 13:33

@Zuzik86 tak to beru taky :-) femibion kvůli kyselině listové… a horčík na nervy… no hlavně že se už cítíš líp. já jsem teď napjatá jak dopadnu s tou štítnou žlázou a jestli a na jak dlouho nám dají stop stav :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643
22.1.13 14:20

Ale já si furt řikám že je to moje vina, že sem jela do nemocnice. Dokud do mě nerumplovala tim utz tak sem nekrvácela :-/ ale to je viz major, mohlo se to klidně rozject i doma..a ty už bereš prášky na štítnou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
22.1.13 16:34

Ahoj holky, zdravím po dlohé době :) Mám na Vás otázku. V září jsem nastoupila na neschopenku, o měsíc později na rizikové těhotenství. Na konci prosince mi skončila smlouva v zaměstnání na dobu určitou a ted jsem dostala informaci, že s ukončením neschopnosti mi pošlou zápočtový list. V květnu budu rodit. Nevíte náhodou, jak to budu mít s mateřskou a jestli se musím hlásit na pracák i když nastupuji na mateřskou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
22.1.13 20:04

@Zuzik86 neberu, měly by mi je předepsat v pátek, uvidíme
a ty si hlavně nedávej vinu, já vím, že teď tě nikdo neutěší, ale prostě to tak mělo být, hlavu vzhůru, kdy se můžete zase snažit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
22.1.13 21:21

Ahoj holky,
Tak ted uz lezim nalozena v horky vaně a přemýšlím co a jak. Dnes se ozval ten muj kamarad, ze se musime nutne sejit. Na schuzce mi sdelil, ze chce testy otcovstvi a poku je otec, tak i narok na dite. Sla jsem do kolen, ale co jsem taky mohla cekat od muze, ktery zije jen svoji praci a asi i tedy touhou po diteti. No klidne tehotenstvi to ssi nebude a uz vim, ze chtit mimonko za kazdou cenu neni uplne nejlepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
23.1.13 08:45

@eeelliii ty jo, tak já bych mu teda přála, aby to bylo přítelovo a kamarád aby ostrouhal… nárok na dítě… to si snad dělá prdel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7022
23.1.13 10:26

@eeelliii a jéje tak až tak nezávazne ten sexík asi nebral :nevim: hlavne se nestresuj bud v klidu časem se vše vyřeší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ge
1032
23.1.13 10:51

@Zuzik86 moc me mrzi, co se prihodilo. Neda se na to najit moc slov utechy, ale cas vsechno vyresi a uvidis, ze co nevidet budes mit v brisku krasny, zdravy miminko. Hodne sil a drzim pesti. :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ge
1032
23.1.13 11:00

@eeelliii nemas to jednoduchy :think: kazdopadne byt tebou, tak verim, ze je to oficialniho pritele a snazim se nemyslet na jinou variantu. Kazdopadne popremyset nad, co kdyby' by asi take nebylo od veci, protoze si dokazu predstavit, v pripade, ze ke kamaradovi zaujmes bojovne stanovisko, mohlo by to vyustit v neprijemnou bitvu.. Nejspis ted krome nastavajici maminky budes muset byt take velky diplomat. ;)

Holky ja mam pocit, ze sem uz tak nejak nepatrim, ale nemuzu najit tema, kde by byli takovy lidicky jako tady :nevim: Snazim se preklenout tu dlouhatanskou dobu do prvniho utz a vypada to jako vecnost. Napada mne vsechno mozny a bojim se tesit, kdyby nahodou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
23.1.13 11:17

@Ge každé čekání na ultrazvuk je dlouhé, je jasný, že to tvoje je delší, ale věř, že i když jsem čekala 4týdny, tak to bylo hrozný. Teď třeba čekám až do 14.2. mám to spojený i s cukrovkou. Tý se trochu bojim, jelikož když se ráno nenajim, tak je mi hrozně blbě, tak doufám, že mě ten sladkej roztok zasytí :-) Je fajn, že už cítím pohyby, je to takový příjemně uklidňující, když cítíš jak se tam vrtí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
23.1.13 11:36

Holky, naopak, já mám pocit, že sem nepatřím, vždyť jste tu už samé těhule :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643
23.1.13 12:44

@romča36 po 6ti nedělí se stavim u svýho Dr. a zeptám se ho. mě řikali v nemocnici, že doporučujou 3 měsíce, ale když budu Ok, tak čekat nebudu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
23.1.13 16:33

@Zuzik86 já si myslím, že kdyby to nebylo ok, tak by se stejně nezadařilo
jinak já dnes na gyndě žádný folík… což může znamenat dvě věci - buď jsem ovulovala dřív nebo vůbec :-( nicméně jsme se domluvily, že zatím žádné hormony, počkáme co ta štítná žláza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
23.1.13 20:57

@eeelliii

No týý jo, kamarád se pěkně vybarvil :( Říkala jsi o tom přítelovi?

jak jsem byla ve čtvrtek u Dr. tak tam měli už dokonce i letáčky na zjištění otcovství u miminek, asi je to teď trendy nebo co 8o

To se dělá jen přes plodovku nebo přes tvoji krev? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
24.1.13 17:24
@romča36 píše:
@eeelliii ty jo, tak já bych mu teda přála, aby to bylo přítelovo a kamarád aby ostrouhal… nárok na dítě… to si snad dělá prdel

No Romčo, mohe reakce byla podobná… uz mi prijde, za na ten porod vsichni cekaji jako supi na korist.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí