Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Zuzik86 tak to beru taky
femibion kvůli kyselině listové… a horčík na nervy… no hlavně že se už cítíš líp. já jsem teď napjatá jak dopadnu s tou štítnou žlázou a jestli a na jak dlouho nám dají stop stav ![]()
Ale já si furt řikám že je to moje vina, že sem jela do nemocnice. Dokud do mě nerumplovala tim utz tak sem nekrvácela :-/ ale to je viz major, mohlo se to klidně rozject i doma..a ty už bereš prášky na štítnou?
Ahoj holky, zdravím po dlohé době
Mám na Vás otázku. V září jsem nastoupila na neschopenku, o měsíc později na rizikové těhotenství. Na konci prosince mi skončila smlouva v zaměstnání na dobu určitou a ted jsem dostala informaci, že s ukončením neschopnosti mi pošlou zápočtový list. V květnu budu rodit. Nevíte náhodou, jak to budu mít s mateřskou a jestli se musím hlásit na pracák i když nastupuji na mateřskou?
@Zuzik86 neberu, měly by mi je předepsat v pátek, uvidíme
a ty si hlavně nedávej vinu, já vím, že teď tě nikdo neutěší, ale prostě to tak mělo být, hlavu vzhůru, kdy se můžete zase snažit?
Ahoj holky,
Tak ted uz lezim nalozena v horky vaně a přemýšlím co a jak. Dnes se ozval ten muj kamarad, ze se musime nutne sejit. Na schuzce mi sdelil, ze chce testy otcovstvi a poku je otec, tak i narok na dite. Sla jsem do kolen, ale co jsem taky mohla cekat od muze, ktery zije jen svoji praci a asi i tedy touhou po diteti. No klidne tehotenstvi to ssi nebude a uz vim, ze chtit mimonko za kazdou cenu neni uplne nejlepsi.
@eeelliii ty jo, tak já bych mu teda přála, aby to bylo přítelovo a kamarád aby ostrouhal… nárok na dítě… to si snad dělá prdel
@eeelliii a jéje tak až tak nezávazne ten sexík asi nebral
hlavne se nestresuj bud v klidu časem se vše vyřeší…
@Zuzik86 moc me mrzi, co se prihodilo. Neda se na to najit moc slov utechy, ale cas vsechno vyresi a uvidis, ze co nevidet budes mit v brisku krasny, zdravy miminko. Hodne sil a drzim pesti.
![]()
@eeelliii nemas to jednoduchy
kazdopadne byt tebou, tak verim, ze je to oficialniho pritele a snazim se nemyslet na jinou variantu. Kazdopadne popremyset nad, co kdyby' by asi take nebylo od veci, protoze si dokazu predstavit, v pripade, ze ke kamaradovi zaujmes bojovne stanovisko, mohlo by to vyustit v neprijemnou bitvu.. Nejspis ted krome nastavajici maminky budes muset byt take velky diplomat. ![]()
Holky ja mam pocit, ze sem uz tak nejak nepatrim, ale nemuzu najit tema, kde by byli takovy lidicky jako tady
Snazim se preklenout tu dlouhatanskou dobu do prvniho utz a vypada to jako vecnost. Napada mne vsechno mozny a bojim se tesit, kdyby nahodou..
@Ge každé čekání na ultrazvuk je dlouhé, je jasný, že to tvoje je delší, ale věř, že i když jsem čekala 4týdny, tak to bylo hrozný. Teď třeba čekám až do 14.2. mám to spojený i s cukrovkou. Tý se trochu bojim, jelikož když se ráno nenajim, tak je mi hrozně blbě, tak doufám, že mě ten sladkej roztok zasytí
Je fajn, že už cítím pohyby, je to takový příjemně uklidňující, když cítíš jak se tam vrtí…
Holky, naopak, já mám pocit, že sem nepatřím, vždyť jste tu už samé těhule ![]()
@romča36 po 6ti nedělí se stavim u svýho Dr. a zeptám se ho. mě řikali v nemocnici, že doporučujou 3 měsíce, ale když budu Ok, tak čekat nebudu
@Zuzik86 já si myslím, že kdyby to nebylo ok, tak by se stejně nezadařilo
jinak já dnes na gyndě žádný folík… což může znamenat dvě věci - buď jsem ovulovala dřív nebo vůbec
nicméně jsme se domluvily, že zatím žádné hormony, počkáme co ta štítná žláza
No týý jo, kamarád se pěkně vybarvil
Říkala jsi o tom přítelovi?
jak jsem byla ve čtvrtek u Dr. tak tam měli už dokonce i letáčky na zjištění otcovství u miminek, asi je to teď trendy nebo co ![]()
To se dělá jen přes plodovku nebo přes tvoji krev? ![]()
@romča36 píše:
@eeelliii ty jo, tak já bych mu teda přála, aby to bylo přítelovo a kamarád aby ostrouhal… nárok na dítě… to si snad dělá prdel
No Romčo, mohe reakce byla podobná… uz mi prijde, za na ten porod vsichni cekaji jako supi na korist.