Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@romča36 píše:
@eeelliii hlavně by si měl uvědomit, že potřebuješ hlavně klid
tak to si uvědomuje málo chlapů
někteří mají pocit, že žena je robot ![]()
@romča36 Romčo ono se zadaří. Mám dobrou zkušenost hlavně s kartářkama, vždycky se všechno vyplnilo, ono to přijde ![]()
@snazilka pul roku píše:
Holky..tak jak to jde… u me to zatim na ms nevypada… tak jsem zvedava co se z toho vyklube keeeezz by //… uz se na ne moc tesim…
tak jááááák? ![]()
Tak jsem dneska testovala a je snehobilo… ale ms zatim nikde a ani nemam zadny pms…
@snazilka pul roku píše:
Tak jsem dneska testovala a je snehobilo… ale ms zatim nikde a ani nemam zadny pms…
a kolikátej den cyklu jsi? ještě neházej flintu do žita, bůh ví, kdy si měla ovulaci ![]()
@snazilka pul roku píše:
to je dobré znamení žádný pms
@Zuzik86 28 dc jsem… jo obulaci to vi buh… ja tak od oka asi na silvestra to ja nevim presne.
@snazilka pul roku píše:
@Zuzik86 28 dc jsem… jo obulaci to vi buh… ja tak od oka asi na silvestra to ja nevim presne.
no vidíš, tak to je ještě brzy, prostě bych počkala až do toho 35dne, kdy to obvykle dostaneš, myslim, že už 33 den by stál za test
já ho dělala 4 dny před MS
@snazilka pul roku píše:
@Zuzik86 a jak jsi na tom ty??? Je ti dobre???
ale jo, čim dřív vstanu, tim víc je mi šoufl, ale je to ještě nic oproti tomu, jak mi bylo blbě při prvnim těhu. Na osmej tejden mi to vychází až na začátek února, tak se pak objednám
@Zuzik86
mě při prvním těhu nebylo nic a teď je mi blbě - hlavně odpo a večer
sice nezvracím, ale cítím se pořád jako po flámu (břicho totálně na vodě) ![]()
Eli - to je fajn, že je mimi OK
Kdy jdeš na NT screening? By ti tam už mohli i říci pohlaví
tedy jestli je budeš chtít vědět ![]()
Romči - tak to jsi dobrá! Takovéto resumé by si měl občas udělat každý.. vše si v sobě utřídit a „poklidit si“. Snad to zvládne tak dobře i manžel a mimi bude na světě také ještě ve šťastný rok „13“ ![]()