Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@romča36 myslim jako momentalne kdyz touzim po mimi a nejde to..
kdybych jaaaa krava vedela ze to bude trvat takovou dobu uz bych ty zkurveny prasky nezrala aspon dva roky…no jooo ale co nadelam nic…
@snazilka pul roku píše:
@romča36 myslim jako momentalne kdyz touzim po mimi a nejde to..kdybych jaaaa krava vedela ze to bude trvat takovou dobu uz bych ty zkurveny prasky nezrala aspon dva roky…no jooo ale co nadelam nic…
já se teda přiznám, že první dva měsíce jsem prostě neměla sílu se s tou kámoškou vůbec vidět a i teď to bude těžké, já jí fakt šíleně závidím i když vím, že se taky snažili dva roky a vyšlo to až s hormonama… a je mi šíleně líto, že já těhotná nejsem, jsem prostě sobec a taky mi moc pomáhá, když vím, že mé pocity nejsou nenormální, že to tak prostě bývá a nikdo se mi neposmívá a neradí nemyslet na to
dám pak vědět co ta léčitelka
@romča36 to ti verim ze to musi byt tezky…ale musis si rikat ze ti to taky vyjde brzy a nam to vyjde uvidis…musime byt nad veci… ![]()
No tak jsem byla na tom sonu štítné žlázy a mám tam jakýsi útvar, takže čekám na výsledky krve a pak endokrinologie… tohle mi fakt ještě chybělo
@snazilka pul roku píše:
8 DPO bude tam neco videt??
některé holky tady 9 dpo už měly pěkného ducha, já dnes 10 dpo sněhobílo
@snazilka pul roku píše:
8 DPO bude tam neco videt??
Možná jo, možná ne
Já měla 9 DPO slaboulinkou čárku
Ale okem byla vidět v poho, na fotce hůř ![]()
Spíš zkus zítra ráno (to bude i lepší moč
) a pak podej hlášení
Držím pěsti!!! ![]()
No tak to jestli jsou duchove tak to ja radsi vydrzim do nedele… v pondeli necekam ms takze v nedeli zkusim
@snazilka pul roku píše:
No tak to jestli jsou duchove tak to ja radsi vydrzim do nedele… v pondeli necekam ms takze v nedeli zkusim
Jj, duchové
Ale každý to může mít jinak.. záleží kdy byla ovulace a také jak rychle roste hcg ![]()
@snazilka pul roku píše:
@Efulka no tak to jisti nedele… zadny duchy neberu jen dalnice
tedaaa, ty jsi náááročná ![]()
@Efulka ja vim ale kdyz me to uz nebavi..snazime se 8. Mesic a leze mi to na mozek…
a neustale bez vysledku…
@snazilka pul roku píše:
@Efulka no tak to jisti nedele… zadny duchy neberu jen dalnice
ty dálnice ale můžeš mít klidně až týden po vynechání, já u prvního měla týden po vynechání ducha a to hodinu po limitu
asi mi to hcg rostlo pomalu
@romča36 ja jsem jedine rada ze nemam okolo sebe zadnou kamosku tady a ty co mam jsou v cr a nektere tehule nebo s mimi… takze je mi takhle lip kdyz tu jsem sama…