Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4387
3.1.13 16:41
@snazilka pul roku píše:
@romča36 i ja chci vedet na cem jsem…jen nechci zase to zklamani. :,( tak at tibdopadne dobre vysetreni… :hug:

já už cítím PMS, zase mám tu divnou lítostivou náladu jako každý měsíc před MS, má přijít přesně za týden… tělo jako hodinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
3.1.13 16:58

@romča36 @Jane29 holky díky, uvidím příští pátek jdu na kontrolu.
nevím, ale prostě mám strach aby mě tam nezačali všichni litovat a pak jsem se tam nezhroutila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
snazilka pul roku
3.1.13 17:00

@romča36 ja zatim pms nevitim..jen mam nejaky vytok a nevim co to je…a vecne dloubani nebo pichani v podbrisku..

• Citovat
  • Upravit
12803
3.1.13 17:02

@magda82 rozumim, no snad budou taktni :hug: :hug: a s doktorkou si promluv urcite to pochopi :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
3.1.13 17:23

@magda82 no drž se, dovedu si představit, jak „účast“ ostatních dokáže zase vrátit na začátek, zvlášť, když to člověk ještě nevstřebal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
3.1.13 20:32

Holky, mate nektera zkusenost s krecemi v brise a silnymi prujmy behem tehotenstvi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
3.1.13 20:48

@magda82

Držím pěsti, aby s k tobě chovali kolegové naprosto přirozeně a nelitovali tě. To je to nejhorší co může být :( Člověk se s tím nějak už srovná a ty lítostivé řeči ho dostanou zase do kolen.
A jak psaly holky.. Dr. bych se zkusila zeptat. Je snad také člověk, tak tě nepožene do práce, když ještě nejsi zdravotně fit. Ale na druhou stranu, pokud už je tělo schopné práce, tak bych návrat do práce neodkládala. Čím dýl budeš doma, tak tím horší pak návrat bude.

Držím pěsti!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
3.1.13 20:49

Jinak KO dopadla super :) Dr. mi dělala UTZ přes břicho a srdíčko krásně mlátilo :) a velikostně odpovídáme dle ovulace na konec 8 tt.
Za 14 dní si jdu pro průkazku. Snad bude vše OK :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19017
4.1.13 06:44

Ahoj holky, moc gratuluji novým těhulkám, je super, jak se to tu rozjíždí…
@eeelliii držím pěsti na testy, at je to přítele a vše se vyřeší..
já měla silný průjem jeden týden, resp. po pěti dnech jsem to řekla na gyndě, doporučila mi Enterol, sice tam bylo psáno, že není pro těhotné, ale brala jsem ho, když mi ho poradila a zabral… kdyby ne, říkala, že bych to pak měla řešit… přece jen to asi nebylo pro mimčo dobré… ale záleží jak silný průjem asi… já chodila aspon desetkrát denně :-(
ale radši se porad, nevím, v kolikátém jsi týdnu, tak zda ten Enterol ty třeba si můžeš koupit nebo ne… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
4.1.13 10:48

@Schnapi Já mám opačný problém :D Mám zácpu, ale šíílenou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
4.1.13 12:49

@Efulka na zácpu mi moc pomohly probiotika - jsou i pro těhotné - já brala biopron 9, to je od české firmy :-)a celé první těhotenství jsem neměla nejmenší problém i když jsem se bála

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
4.1.13 12:50

@Efulka jo a gratuluju k :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
snazilka pul roku
4.1.13 13:29

Tak jak jste na tom holky??? Uz jsi testovala Romco?? A co ty Zuzik sili carka sili???

• Citovat
  • Upravit
3643
4.1.13 14:18
@snazilka pul roku píše:
Tak jak jste na tom holky??? Uz jsi testovala Romco?? A co ty Zuzik sili carka sili???

ano sílí sílí, zejta bych to měla dostat a nic tomu nenasvědčuje, dokonce mi i stoupla teplota, takže dobrý :)a co ty? už tě svrbí ruka? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
snazilka pul roku
4.1.13 14:37

@Zuzik86 no tak to je dobre ze sili :pankac: a kdy pujdes k doktorovy?? Ruka svrbiii no ani nevis jak… :roll: ale budu silna a vydrzim… :dance:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex