Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, tak já dnes byla u dr. kvůli tomu, jak mi to uklouzlou minulý týden na náledí, tak naštěstí je vše v pořádku. holky je možné aby mimi v 10+0tt měřilo 6cm? Přidávám fotečku
To mě se zase u Olivera zdálo, že na mě mimi roztáhlo nohy a tam mu plaval ten pindík a pytlíkem
Druhý den jsme šli na UTZ s manželem a opravdu - ten pytlík s pinďou tam plaval ![]()
A pak se mi zdálo cca v 38 tt., kdy jsem měla už jít na domluvu plánovanýho císaře kvůli tomu, že byl malej stálé hlavičkou hore, že se otočil a opravdu na UTZ mi Dr. s radostí oznámila, že se stalo nemožné, že se překulil a je hlavičkou dolů ![]()
Takže sny se mi docela vyplnily ![]()
Kráásné fotečky
Gratulace! Se těším, až budu mít také takové ![]()
@Efulka píše:
@magda82Kráásné fotečkyGratulace! Se těším, až budu mít také takové
děkuji, neboj dočkáš se
![]()
@Verčule Verčo moc gratuluju k holčičce, ta u tebe zůstane celej život
jinak mě taky strašila babička asi dva měsíce v kuse, úplně sem se bála usnout. Máma mi řekla, že má zřejmě nějaký problémy a abych se za ní pomodlila, že jí to pomůže. Tak sem se modlila a babička byla fuč
já na tohle dost věřim, něco mezi nebem a zemí je, někdy mám až husinu
jednou mi něco řikala a já jí zřejmě namíchla a úplně jí zčernal obličej, myslela sem, že dostanu infarkt. Máma měla stejnou zkušenost s mrtvou kamarádkou, taky jí ve snu nakrkla a kamarádka zčernala, je to fakt hrůza
@snazilka pul roku píše:
Ahoj holky moje..jak pak se mate?? co noveho?? ja jsem dnes 6 dc a je mi fajn… tesim se na volnicko a nove snazenicko tak snad vse bude ok… preji vam vsem Krasne Vanoce plne pohody a Stastny Novy rok 2013.. a at se nam konecne splni nase prani byt tehulkami a ty co tehulkami jsou at maji zdrava mimiska a at jim krasne rostou…
ahooooj
u nás furt stejný, čekáme na Vánoce, už se docela těšim, ale nemám nic zabalenýho, ani okna umytý, takže ani výzdoba, protože furt čekám až mi můj drahý přinese akustěrku na okna, jinak nic nemyju
jinak my už teda jedeme taky naostro, je to úplně něco jinýho, než když to házel po pokoji.Co ty? už máš nachystáno?
@Zuzik86 píše:
@Verčule Verčo moc gratuluju k holčičce, ta u tebe zůstane celej životjinak mě taky strašila babička asi dva měsíce v kuse, úplně sem se bála usnout. Máma mi řekla, že má zřejmě nějaký problémy a abych se za ní pomodlila, že jí to pomůže. Tak sem se modlila a babička byla fuč
já na tohle dost věřim, něco mezi nebem a zemí je, někdy mám až husinu
jednou mi něco řikala a já jí zřejmě namíchla a úplně jí zčernal obličej, myslela sem, že dostanu infarkt. Máma měla stejnou zkušenost s mrtvou kamarádkou, taky jí ve snu nakrkla a kamarádka zčernala, je to fakt hrůza
Boze holky, co se Vam to zda… Doufam, ze to neni nakazlivy:)
@eeelliii tohle se mi zdávalo tak 10 let zpátky, když babička umřela, teď se mi zdává o chlapech, takže nic strašidelnýho ![]()
Holky, mě se teda zdají příšerné sny, ale ne prorocké. Ale jednou se mi stalo, že zafungovala předtucha či co… každé léto jsme s holkama z výšky jezdily na kole po ČR. Vždycky tak 14 dní jsme se posouvaly od kempu ke kempu od krásného místa ke krásnému místu. a jeden rok jsme měly ještě asi čtyři dny do konce, když jsem se ráno probudila a prostě jsem věděla, že bychom už dál jet neměly. tak jsme jely domů a pak druhý den ve zprávách říkali, že v kempu, ve kterém jsme měly spát byla vichřice a strom tam spadl na stan a zabil dva lidi… br…
@Zuzik86 píše:
@eeelliii tohle se mi zdávalo tak 10 let zpátky, když babička umřela, teď se mi zdává o chlapech, takže nic strašidelnýho
O chlapech:):)? Na detaily se radeji ptat nebudu…:)
@eeelliii píše:
O chlapech:):)? Na detaily se radeji ptat nebudu…:)
je to většinou někdo známej diCaprio a jiní ![]()
To já po koncertě V. Dyka bych si asi nechala zdát o něm
Je fakt boží
A ten hlas!! Jsem čučela, co s ním dokáže ![]()
@Efulka ten se mi taky líbí, je teda na můj vkus dost vysokej a hubenej, ale má něco do sebe a hlas opravdu parádní
mě se jeden čas zdálo i o Kevinu Costnerovi, přitom se mi vůbec nelíbí, možná tak pár jeho filmů, ale furt se mi vkrádal do snu ![]()
Holky přeju Vám všem krásný Vánoce, pohodový svátky a všechny co čekáte na // tak ať je hned na novej rok najdete
já jdu mejt okna a dávat výzdobu, už sme asi poslední v ulici, kdo to ještě nemá ![]()
@Zuzik86 Ahojky… u nas vse ok snazenicko zacalo na novo..
jinak Vanoce v plnem proudu vse nazdobeno upeceno nachystani, kruta na mrazaku a v pondeli mi bude litat po baraku
tak jsem na to zvedava… take se tesim a doufam ze dalsi Vanoce budeme mit uz ve trech… tak snad se nam to vyplni… take vam vsem preju krasny svatky… ;*