Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
792
20.12.12 14:24
@Verčule píše:
@eeelliii jo psala jsem ti ho :) Klaudie :) no jo já se opatruju a ty nápodobně :) kdy jdeš na kontorlu?

Veru, muj mozek uz je v relaxacnim modu:)… Krasny jmeno! Ja mam kontrolu 2.1. A pak 10.1. tehotenskou poradnu.
Veru, byla jsi uz na nejskem testovani proti ruznym chorobam a daw. syndromu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
20.12.12 14:28

@eeelliii jojo byla :) hele hned v 9 tt mi nabrala nějaké nemoci a v 10 tt krev na první screening terý je ve 12 tt.no a pak zase kolečko :) ale tobě ted veme na ty choroby jako HIV a pohlavní atd na srážlivost myslim… no je toho dost. jéé a 2.1. jdu do poradny já :) no tam už uvidíš jak se maličké mrská a hejbe :) těš se bylo to suprrrr :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
20.12.12 14:30

Já jdu 7.1. už se moc těšim, Jdu na velkej ultrazvuk ve 20.týdnu a beru sebou muže, doufám, že nám tam potvrdí to pohlaví mimča. A že to bude trvat dýl jak 5minut :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
20.12.12 14:33

@getdzitka @romča36 no jooo holky :) ve snu to opravdu babi řekla :) huuu až mám husinu :) ale já to taky tak nějak věděla od začátku :)¨.tenkrát jsem byla podělaná strachy že babča straší a ted jsem za ten sen vděčná fakt tak živej no když pomyslim jako bych cejtila to její pohlazení brrrrr duchařina :) hele a víte co je síla že babi měla tři dcery a jedna umřela ta Martinka ve dvou letech na meningokoka a víte kdy se narodila? 11.5. a to mám termín i já 8o 8o 8o včera mi to říkala teta 8o tak mi neříkejte že nadpřirozeno neni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
20.12.12 14:34

@getdzitka čééče dneska jsem tam byla 20 min :) mužík byl se mnou a naměko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
20.12.12 14:35

@Verčule já na nadpřirozeno věřím. Mě zas babička (živá) tvrdí, že to bude kluk, jelikož jí to vyložila její kartářka a zatim to tak vypadá, takže já tomu taky věřim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
20.12.12 14:36

@Verčule tak paráda. Hele když ti dělá ultrazvuk, tak u toho ležíš na koze nebo ti ho dělá na normálnim lehátku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
20.12.12 14:37

@getdzitka já se toho bojim strašnej respekt… takže nad tim raději nepřemejšlim, když jsem pak sama doma tak sejřim magi v kostkách :) všude vidim duchy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
20.12.12 14:38

@getdzitka lehátko :) jen vystrčíš břichajzl :) dnes jsem tam relaxovala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
20.12.12 14:42

@Verčule tak já jsem ležela zatim jen na koze a je to teda dost hodně nepohodlný, nohy sem měla dole a boleli mě hrozně záda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Carla7
20.12.12 15:01

Verůůůů gratuluji k holčičce. :kytka: No a ta babča, ty termíny…to je mazec. pamatuji si, že jsi tu psala, že jsi si tahala v Gennetu na příjmu i nějaká stejná čísla, co? :-)

• Citovat
  • Upravit
snazilka pul roku
20.12.12 15:46

Ahoj holky moje..jak pak se mate?? co noveho?? ja jsem dnes 6 dc a je mi fajn… tesim se na volnicko a nove snazenicko tak snad vse bude ok… preji vam vsem Krasne Vanoce plne pohody a Stastny Novy rok 2013.. a at se nam konecne splni nase prani byt tehulkami a ty co tehulkami jsou at maji zdrava mimiska a at jim krasne rostou… :hug:

• Citovat
  • Upravit
7199
20.12.12 18:23

@Carla7 joo jo 33 pak 333 a číslo an kartě mám 3333 :) huuu buubu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
20.12.12 19:08
@Verčule píše:
@getdzitka @romča36 no jooo holky :) ve snu to opravdu babi řekla :) huuu až mám husinu :) ale já to taky tak nějak věděla od začátku :)¨.tenkrát jsem byla podělaná strachy že babča straší a ted jsem za ten sen vděčná fakt tak živej no když pomyslim jako bych cejtila to její pohlazení brrrrr duchařina :) hele a víte co je síla že babi měla tři dcery a jedna umřela ta Martinka ve dvou letech na meningokoka a víte kdy se narodila? 11.5. a to mám termín i já 8o 8o 8o včera mi to říkala teta 8o tak mi neříkejte že nadpřirozeno neni

Teda Veru… Jde mi mraz po zadech. To snad ani nemuze byt nahoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
20.12.12 19:40

@eeelliii no sama nevim mozna jen nahoda mozna osud :) ale co hlavne ze je vse jak bejt ma :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí