Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@peluche Jeee, tak to mám radost, pamatuju si jaks byla smutná že mš dlouhý cyklus, nevím, podle mě je to fakt děsný, ale super že se to dalo „do normálu“!! Snad to vydrží, držím pěsti!!
@romča36 Romi, nic si z toho nedělej že to tento měsíc nevyjde, já cítím že se mrcha zase chystá, tak jsem z toho na dně
Pořád si říkám že ještě nejsme svoji a budeme stavět domeček, tak je to vlastně dobře, ale myslím, že tento měsíc budu bulet nejspíš celej den, tento měsíc je to rok co se snažíme a nic, vím, že spousta holek tady se snaží hodně dlouho, ale popravdě nemyslela jsem si, že na tom budu taky tak.. a ono asi joo… holky jsem dnes na kašu… ![]()
Tím jsem Romi chtěla říct, že nejsi sama, jsme minimálně dvě, co zase nic… ![]()
@Jane1990 jsme dvě, co jsme na kašu… ale já byla u jedné známé, co mě nabila energií
takže už se cítím líp, mě strašně překvapilo, že tento měsíc mě ta depka držela tak dlouho, když už jsem byla v pohodě a ona mi řekla, že to je prostě další vývoj, že to tak má být, no uvidíme, nechám se překvapit, co přijde dál ![]()
a ty se drž a hlavně si nic nevyčítej, až to bude mít přijít, tak to přijde (většinou tak nějak nečekaně) a já věřím, že se nám zadaří, všem. prostě jenom teď asi není ta vhodná doba (kdo by taky chtěl mí narozeniny na vánoce…) no ne? ![]()
@romča36 Ajo, no vidíš, proto se nedaří! Tak to je jiná, hned je mi líp
No tak jo, leden je přece jen lepší datum, tak doufám, že další měsíc už to vyjde kurnik
no a co vy, kdy se začnete snažit tento měsíc, za týden? to by mělo být tepleji, takové krásné jarní počasí, to půjde samo se zapálenými lýtky ![]()
@Jane1990 já ovuluju dnes
teď jsem byla na záchodě a nesmějte se, vytírala jsem se po malé a hlen se mi táhl ode mě až na toaleťák v ruce, takový jsem snad ještě něměla
ale jsem dnes fakt nad věcí, protože naše duše prý zkouší mou trpělivost - já jsem strašně netrpělivá, všechno musím mít hned, tak dobře mi tak ![]()
@Jane1990 Ahoj kočko, děkuju, snad to fakt zabere. A tobě přeju, ať se ti zas navrátí tvoje dobrá nálada a ať už se brzo naskytne důvod se na svět usmívat. Mě za chvilku taky čeká ta magická roční hranice.. Ale ono se to podaří, neboj, pokud si dobře pamatuju, tak jsi psala, že jste oba zdraví jak řepy ![]()
Romčo a ty mě nepleť
- vidíš, jak krásně funguješ! Já už myslela, že máš problémy s ovulací a ejhle! Ženy, jedu na týden na dovo, tak tu s vámi nebudu, ale budu držet palce, ať je zas u všech trochu veseleji!
@peluche nene, já jsem psala, že na ultrazvuku nic nebylo, ale já mám pocit, že prostě ovuluju dřív, takže 12 dc už tam být nic nemohlo ![]()
a užij si dovolenou, taky bych jela ![]()
Ahoj holky, chci se zeptat, měla jste některá úplně v raném počátku těhotenství takové chvilkové šimrání v podbřišku? Dneska čekám MS, ale ještě nic.
Holky, nevím, jestli si mě pamatujete, ale také jsem tu s vámi těhotněl
jdu kuknout, jak se vám daří ![]()
Ahoj holky, prosím vás o názor. Mám den zpoždění MS a dnes jsem začla mít trošku světle růžového výtoku a něm takové malinké červené nitky, nikdy jsem to neměla. Snažíme se o mimi a nevím co to znamená. MS se mi většinou rozjede hned do hněda.
Může to být uhnizďování
Počkej ještě tak pár dní a zkus testnout
Držím pěsti, aby tam pak byly // ![]()
@Nunetka Tak uvidíš, počkej ještě den, dva a když se to nerozjede tak testuj, třeba se to povedlo!!
Holky jinak u mě zatím nic.. předevčírem jsem měla ty zvláštní pocity že už se to chystá, ale zatím mrcha nepřišla, tak mám naději
o to víc budu bulet jestli mrcha přijde ![]()
@Efulka No jasně
Tak jak se vede? Koukám že ve čtvrtek jdeš na kontrolu
a bude holičička jo? super ![]()
@peluche No jo, zdraví jsme - snad, na nějakém podrobnějším vyšetření jsme zatím nebyli, ale z laického hlediska všechno funguje jak má
Tak si užij dovču a pak se ozvi, třeba se zadaří zrovna při odpočinku! ![]()
@romča36 Tak doufám, že jsi to nepodcenila a bylo snaženíčko!! ![]()