Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, tak nafouká jsem jako balon, připadám si jako by to mělo každou chvíli začít, test negativní
ale zatím smutná nejsem - jenom nevím, jak přežiju porod té mé kamarádky, která čeká dvojčátka někdy začátkem května… vím jak mě to sebralo minulý měsíc u těch zbylých kamarádek… ach jo
@romča36 Hlavu vzhůůru, když to nebylo tento měsíc, tak to výjde ten další. Třeba s miminko vybírá v jakém chce být znamení a zatím se mu nic nelíbilo
Jednou to vyjít musí ![]()
@romča36 A mrchu nečekáš kdy? pokud si dobře vybavuju, tak dnes jsi nějakých 16DPO?
Holky, ve středu to budou 2 týdny od revize, jsem zcela ok, žádné bolesti, ani špinění mě naštěstí nepotkalo. V nemocnici mi bylo řečeno 14 dní bez sexu a to už bude a přemýšlím, že to nechám osudu… ![]()
@Pindulina85 to mě mrzí, drž se, ale Zuzka je tu zářným případem toho, že je pohnojeno a že to jde ![]()
jinak holky, mrcha dorazila včera… hnedka ráno - takže jedeme dál, jsem zvědavá, protože jsem se celkem dost chytla s manželem a už nemám chuť vůbec do toho jít…
@romča36 píše:
jinak holky, mrcha dorazila včera… hnedka ráno - takže jedeme dál, jsem zvědavá, protože jsem se celkem dost chytla s manželem a už nemám chuť vůbec do toho jít…
Romčis, co se přihodilo?
@peluche víš co? můj má nějakou kamarádku - tvrdí, že je to jenom kámoška, ale denně si píšou a volají a on nechce pochopit, že to není normální a že mi to vadí… nejvíc mi vadí, že mi lže… dokonce si zahesloval mobil, abych se mu tam nemohla dívat… ale ono stačí, že to vidím, jak to přede mnou rychle típá nebo maže… nepotřebuju vědět co si píšou, stačí, že mu od ní přijde sms v neděli večer…
@romča36 taky jsem to resila, v dobe kdy uz sem byla tehotna.Je to docela hrozny a nejhorsi je, ze se s tim neda nic moc delat. Drzim ti palce.
@getdzitka přesně tak - nejhorší je ta bezmoc, kdy víš, že ti lže a při tom nechce odejít a dát ti čas a klid na vzpamatování a jak ti je? dívám, se, že to máš už za pár - to je hrozné, jak to letí
Mám to za pár. Je mi fajn, chtěla bych abych to už měla za sebou.
Já jsem to vyřešila tak, že jsem uhodila na manžela a pak jsem vzala svůj telefon a zavolala jsem té kamarádce, jelikož jsem jí znala a uhodila i na ní, co tim jako sleduje, a že to není normální…Od tý doby se manžel zlepšil a s ní se nestýkám, ale vim, že si pořád občas píšou a ta nejistota a nedůvěra je to nejhorší. Pořád si řikám, že jelikož jsme to vyřešili, tak musim věřit, ale ono je to těžký…
@getdzitka já jsem právě taky přemýšlela, jestli jí nezavolat, ale nevím, jak zjistit telefon… ale můj ji má určitě na facebooku, tak uvidím, on by to totiž mohl vzít hodně špatně - urazit se a fakt jít… no až budu rozhodnutá, co dál, tak to takto můžu ukončit…
Já to měla jednodušší tím, že to byla společná známá a já na ní telefon měla. Takže bylo vyřešeno. Taky jsem po ní chtěla vysvětlení, jak to mohla jako kamarádka udělat atd… no myslím si, že jsem byla dost mírná a že si zasloužila víc…Ale nedělalo mi to dobře, tak jsem nechtěla kvůli malýmu se nějak extra vytáčet. Manželovy sem řekla, že jestli bude malej dementní tak kvůli němu, jelikož mě stresuje… No jak říkám, není to jednoduchý a přeju ti hodně pevný nervy. Hlavně to nenech otočit proti sobě, protože ty nemůžeš za to, že je chlap slaboch… Ona mi řekla tenkrát, že prý asi hledali něco, co jim doma chybělo, ale když jsem se zeptala manžela, co mu teda chybí, že to hledá u jiný, tak nebyl schopnej mi odpovědět a tvrdil, že mu nic nechybí, že neví proč to dělal…
@romča36 @getdzitka no to je mi neskutečně líto, že jste se musely s tímhle setkat! Romčo taky držím palce, ať uděláš to nejsprávnější rozhodnutí, a Getdzit tobě přeji, ať už je to všechno zažehnané, důvěra zpět a potomek šťastný a spokojený.
Holky, jak tak čtu, tak ti chlapi jsou asi všichni ze stejnýho těsta. Kámoška úplně to samý řeší teď taky
Mají roční mimi a chlap se zakoukal do společné kamarádky.. A teď blbec neví, pro kterou se rozhodnout
Já bych ho nakopala. Kámoška ho vyhodila z domu, ať si to v hlavě přebere a nějak se rozhoupe. Chtěl to dát zase dokopy s tím, že se bude snažit, ale prd. Jsem zvědavá jak to dopadne ![]()
Držím palce, aby se to u vás vyřešilo „co nejlépe“ ![]()
Teda holky, to jsou podpásovky
Nevím co bych dělala být na vašem místě. Gedzit jsi silná, že to zvládáš, ale kvůli malýmu se ti ani nedivím. Já bych toho chlapa nakopala okamžitě ať se sebere, táhne a až začne myslet mozkem, může se vrátit. Děsní ti chlapi fakt, ale to dělá i ta doba. Všude samý sex, rozvody… co bysme chtěly… ![]()