Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jane1990 vydrž já šílela až po roce a 3 měsících ![]()
no jo čekáme každej den kdy se princezna uráčí
už je to namáhavé a dost unavující
začínám se bát po včerejší bolestivé noci mi to došlo že to nebude lážo plážo
ale už není kam couvnout ![]()
sleduju vás a koukám kdo nahlásí // držim palečky
@Verčule No u nás to je rok a dva měsíce… takže mám na šílení ještě měsíc čas
Jsem zvědavá, kdy se vyklube, držím palce ať je průběh co nejhladší, bez komplikací
vidím, že termín máš 9.5, tak aby to nebylo už dnes nebo zítra ![]()
Ahoj ženy!
Verčul kde vlastně rodíš? Nu a ještě jednou přeju co nejhladší průběh!
Jane no kéž už bychom konečně našly ty dvě růžovky, tohleto vyšilování nikomu neprospívá, ale stejně se člověk neubrání.
U mě asi tolik: Gynex u mě fungoval fakt jen napoprvé. Teď už zas nabírám mega zpoždění. Ovulace byla zhruba 25DC
mrchu nečekám tak nějak za 14 dní.
@magda82 jééé gratuluju těhulinko.) at vše klape jak má
jo holky čekám jen až se malé bude chtít ven akorád jsem dorazila z venku ušla jsem 12 km snad se krapet hne
ale snad nejpozději v pondělí bude venku doufám
![]()
@peluche já jsem se už na gynex vyprdla. měla jsem mrchu tak silnou a bolestivou a nepomohlo to, mimčo nečekáme, na délku cyklu to vliv nemělo stálých 29 dní. je mi z toho smutno, jak ted vylezlo slunky, ženský odložily kabáty a každá druhá má břicho! - jako já vám to všem těhulkám přeju, ale mě je do brečení… no, tak se snad radši zasmějeme
![]()
@Verčule Tyjo 12 km.. to už by se jí mohlo po takové procháce chtít.. a kdyby ne, prý je na to dobrý umýt okna
![]()
@Jane1990 To jo, kam se podívám, všude těhotenské břicho. Ale asi je to taky tím, že se na to člověk zaměřuje. Janinko nebeč
, však nám to taky jednou vyjde! A navíc, vždyť teprve nečekáš, ne? ještě na tebe můžou tenhle měsíc vykouknout!
Holky, nechci vás nějak deprimovat, ale co mám říkat já? 37 na krku, manžel v pr..i, miminko v nedohlednu - já ještě minulý měsíc měla depresi, že se nedaří a tento měsíc mám depresi, že není z čeho se zadařit i když mám dnes ovulaci
že vy máte aspoň naději, ale moje naděje přijde až s novým chlapem a to taky nebude hned ![]()
@romča36 Já vím, často si na tebe vzpomenu a přemýšlím, jak se ti vede. Pořád tu touhu po dítěti cítíš takhle silně? ptám se - nezažila jsem - jen jsem si myslela, že když je to s mužem blbý, že na to přestaneš tolik myslet.
@peluche právěže vůbec - včera jsem měla ovulku a úplně mě to sebralo - zase - ten rozchod přišel tak rychle, že se teď musím smiřovat se dvěma věcma naráz… a to není jednoduché, bohužel, prostě to nejde jenom tak smáznout a i když se mi z toho všeho chce pořád
tak se musím držet kvůli malému
@romča36
tak to mě mrzí, trápení už máš beztak dost. A jak to bere malý? má rozum na to, aby to chápal?
Ty jooo, skoro-mamčo.. doufám, že už se brzo rozdvojíš
Přeji pohodový a rychlý porod!!! Pak dej vědět!! Držím pěstí ![]()
@peluche myslím, že mu to dochází, tatínek pořád není doba - tvrdíme mu, že je v práci a jakmile se odstěhuje a bude si ho brát beze mě, tak mu to docvakne úplně…
@romča36 ach jo, je mi to fakt líto.
V jedné diskuzi, kterou jsem dlouho sledovala, byla holčina - stalo se jí totéž. Snažili se o druhé a najednou bác, rozloučila se s tím, že místo miminka bude teď řešit rozvod (chlap se zbláznil).
Vůbec nedovedu pochopit, že to těm, co se rozhodnou takhle zničit rodinu, nedochází, komu všemu a jak moc to vlastně ublíží.