Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7199
7.5.13 17:54

@Jane1990 vydrž já šílela až po roce a 3 měsících :)
no jo čekáme každej den kdy se princezna uráčí :) už je to namáhavé a dost unavující :) začínám se bát po včerejší bolestivé noci mi to došlo že to nebude lážo plážo :) ale už není kam couvnout :)
sleduju vás a koukám kdo nahlásí // držim palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
8.5.13 15:21

@Verčule No u nás to je rok a dva měsíce… takže mám na šílení ještě měsíc čas :D :-) Jsem zvědavá, kdy se vyklube, držím palce ať je průběh co nejhladší, bez komplikací :-)) vidím, že termín máš 9.5, tak aby to nebylo už dnes nebo zítra :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
8.5.13 15:36

@Verčule koukám, že se ti to krátí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
8.5.13 16:22

Ahoj ženy!
Verčul kde vlastně rodíš? Nu a ještě jednou přeju co nejhladší průběh!
Jane no kéž už bychom konečně našly ty dvě růžovky, tohleto vyšilování nikomu neprospívá, ale stejně se člověk neubrání.
U mě asi tolik: Gynex u mě fungoval fakt jen napoprvé. Teď už zas nabírám mega zpoždění. Ovulace byla zhruba 25DC :? mrchu nečekám tak nějak za 14 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
8.5.13 16:29

@magda82 jééé gratuluju těhulinko.) at vše klape jak má :hug: :hug: jo holky čekám jen až se malé bude chtít ven akorád jsem dorazila z venku ušla jsem 12 km snad se krapet hne :mrgreen: ale snad nejpozději v pondělí bude venku doufám :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
8.5.13 16:47

@Verčule děkuju, teď už to dotáhneme do konce :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
9.5.13 13:26

@peluche já jsem se už na gynex vyprdla. měla jsem mrchu tak silnou a bolestivou a nepomohlo to, mimčo nečekáme, na délku cyklu to vliv nemělo stálých 29 dní. je mi z toho smutno, jak ted vylezlo slunky, ženský odložily kabáty a každá druhá má břicho! - jako já vám to všem těhulkám přeju, ale mě je do brečení… no, tak se snad radši zasmějeme :-)))) :D
@Verčule Tyjo 12 km.. to už by se jí mohlo po takové procháce chtít.. a kdyby ne, prý je na to dobrý umýt okna :D :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
9.5.13 16:21

@Jane1990 To jo, kam se podívám, všude těhotenské břicho. Ale asi je to taky tím, že se na to člověk zaměřuje. Janinko nebeč :hug:, však nám to taky jednou vyjde! A navíc, vždyť teprve nečekáš, ne? ještě na tebe můžou tenhle měsíc vykouknout!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
9.5.13 16:25

Holky, nechci vás nějak deprimovat, ale co mám říkat já? 37 na krku, manžel v pr..i, miminko v nedohlednu - já ještě minulý měsíc měla depresi, že se nedaří a tento měsíc mám depresi, že není z čeho se zadařit i když mám dnes ovulaci :zed: že vy máte aspoň naději, ale moje naděje přijde až s novým chlapem a to taky nebude hned :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
10.5.13 06:40

@romča36 Já vím, často si na tebe vzpomenu a přemýšlím, jak se ti vede. Pořád tu touhu po dítěti cítíš takhle silně? ptám se - nezažila jsem - jen jsem si myslela, že když je to s mužem blbý, že na to přestaneš tolik myslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
10.5.13 07:18

@peluche právěže vůbec - včera jsem měla ovulku a úplně mě to sebralo - zase - ten rozchod přišel tak rychle, že se teď musím smiřovat se dvěma věcma naráz… a to není jednoduché, bohužel, prostě to nejde jenom tak smáznout a i když se mi z toho všeho chce pořád :poblion: tak se musím držet kvůli malému

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
10.5.13 15:16

@romča36 :( tak to mě mrzí, trápení už máš beztak dost. A jak to bere malý? má rozum na to, aby to chápal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
11.5.13 22:20

@Verčule

Ty jooo, skoro-mamčo.. doufám, že už se brzo rozdvojíš :D Přeji pohodový a rychlý porod!!! Pak dej vědět!! Držím pěstí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
12.5.13 09:04

@peluche myslím, že mu to dochází, tatínek pořád není doba - tvrdíme mu, že je v práci a jakmile se odstěhuje a bude si ho brát beze mě, tak mu to docvakne úplně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
12.5.13 20:49

@romča36 ach jo, je mi to fakt líto.
V jedné diskuzi, kterou jsem dlouho sledovala, byla holčina - stalo se jí totéž. Snažili se o druhé a najednou bác, rozloučila se s tím, že místo miminka bude teď řešit rozvod (chlap se zbláznil).
Vůbec nedovedu pochopit, že to těm, co se rozhodnou takhle zničit rodinu, nedochází, komu všemu a jak moc to vlastně ublíží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí