Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4387
20.6.13 13:04

Holky strašně vám to přeju i když srdce bolí - vím, že jednou budu mít taky miminko, jenom musím najít nového tatínka.
a co vlastně eeeeliii :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
20.6.13 20:46

@getdzitka tak at vam roste jen pro stesti :hug: a delavam radost a do zivota mu prejem jen to nej :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
20.6.13 20:47

@romča36 neboj taky se dockas a budes stastnejsi nez jsi byla doted :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
21.6.13 10:19

Ahoj ženy, všechny vás srdečně zdravím!
@Jane29 Držím ti moc moc moc palce!! Nás to bude taky čekat, s výsledky manžela je to jedině na IVF.
@Schnapi to víš, že si pamatuju. Přeji hladký průběh a zdravého a spokojeného potomka :palec:
@getdzitka Gratulace!

@romča36 Romčo tak jak válčíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
21.6.13 10:59

@peluche no my válčíme a to doslova - manžel se odmítá odstěhovat, ale každou druhou noc tráví mimo a ani se neobtěžuje říct… stále milenku zapírá, nicméně už jsem viděla i fotky, kde se líbají (má je blbec ve foťáku), takže jeho rodina ho v tom podporuje… 2.7. máme první stání o svěření do péče a alimenty a já si pořád říkám kde jsem dala oči, že jsem byla tak blbá a neviděla, jaký ve skutečnosti je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
22.6.13 09:05

@romča36 odmítá odstěhovat? proč netáhne za tou svou a nedá ti pokoj :zed:? Asi se z něho vyklubalo něco dost nehezkýho, viď. To mě moc mrzí. Doufala jsem, že by ještě mohl dostat rozum a začít se chovat jako férový dospělý chlap. Romčis na pondělí ti budu držet palce, ale věřím, že soudy budou mít na rozdíl od něj oči dokořán a situaci posoudí správně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
22.6.13 09:21

@peluche tak u nas je IVF taky jedina moznost, ale hlavni je ze tu je aspon nejaka :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
22.6.13 09:22

@romča36 tak na pondeli ti preju rozumny lidi u soudu a pevne nervy :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
22.6.13 19:21

Ahoj Holky! To jsou skvělé novinky (od většiny)! Moc gratuluji!! Jinak já pořád nic, ale tenhle týden by měla probehnout ovu a zrovna máme dovolenou, tak snad se zadaří… :-)))) :jazyk: Čest ženy! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
24.6.13 06:52

*oprava - Romčo držíme palce na úterý, nějak se mi popletly dny.
@Jane29 to je fakt, hlavně že tu ta možnost je!
@Jane1990 takže přeji krásnou dovolenou a někdy o sobě taky dej vědět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
2.7.13 22:03

Ahoj!!
Romi, tak jak to dopadlo?
Já mám po dovolené, chtěli jsme jet pod stan, ale lilo :( tak jsme zůstali doma… :hug: :hug: no nevím, uvidíme příští týden, když do neděle nepřijde, je to jasný :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
2.7.13 22:18
@Jane1990 píše:
Ahoj!!
Romi, tak jak to dopadlo?
Já mám po dovolené, chtěli jsme jet pod stan, ale lilo :( tak jsme zůstali doma… :hug: :hug: no nevím, uvidíme příští týden, když do neděle nepřijde, je to jasný :-)

no - odročeno na 1.8. uvidíme, snad mi ho do péče dají a uvidíme, kolik manželovi přiklepnou alimentů - on se rozhodně nechce rozvádět, milenku nemá… no komedie, od pátku jsem nespala, tak dnes se těším, že se konečně vyspím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
3.7.13 06:51

A co ta ženská, o které jsi mluvila, že si s ní píše atd? Nechápu, proč tvrdí, že žádnou nemá když má.. ach jo.. grrr profackovat lháře :nevim: tak snad to dobře dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
3.7.13 08:23

@romča36 jejda, takové nervy, tak si teď pořádně odpočiň. Držím pořád palce a myslim na tebe.
@Jane1990 to je škoda, že vám výlet pod stan nevyšel. My se teď chystáme na 3 týdny taky na dovolenou, tak snad bude pěkně. Tfuj tfuj tfuj, ať mrcha nepřijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
3.7.13 11:37
@Jane1990 píše:
A co ta ženská, o které jsi mluvila, že si s ní píše atd? Nechápu, proč tvrdí, že žádnou nemá když má.. ach jo.. grrr profackovat lháře :nevim: tak snad to dobře dopadne

holky a nejhorší je, že jsem zjistila, že mě tvrdí, že nikoho nemá a přitom si ji tahá k rodičům v době, kdy je tam i malý… no ubožák je to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí