Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky strašně vám to přeju i když srdce bolí - vím, že jednou budu mít taky miminko, jenom musím najít nového tatínka.
a co vlastně eeeeliii ![]()
@getdzitka tak at vam roste jen pro stesti
a delavam radost a do zivota mu prejem jen to nej ![]()
@romča36 neboj taky se dockas a budes stastnejsi nez jsi byla doted ![]()
Ahoj ženy, všechny vás srdečně zdravím!
@Jane29 Držím ti moc moc moc palce!! Nás to bude taky čekat, s výsledky manžela je to jedině na IVF.
@Schnapi to víš, že si pamatuju. Přeji hladký průběh a zdravého a spokojeného potomka ![]()
@getdzitka Gratulace!
@romča36 Romčo tak jak válčíte?
@peluche no my válčíme a to doslova - manžel se odmítá odstěhovat, ale každou druhou noc tráví mimo a ani se neobtěžuje říct… stále milenku zapírá, nicméně už jsem viděla i fotky, kde se líbají (má je blbec ve foťáku), takže jeho rodina ho v tom podporuje… 2.7. máme první stání o svěření do péče a alimenty a já si pořád říkám kde jsem dala oči, že jsem byla tak blbá a neviděla, jaký ve skutečnosti je…
@romča36 odmítá odstěhovat? proč netáhne za tou svou a nedá ti pokoj
? Asi se z něho vyklubalo něco dost nehezkýho, viď. To mě moc mrzí. Doufala jsem, že by ještě mohl dostat rozum a začít se chovat jako férový dospělý chlap. Romčis na pondělí ti budu držet palce, ale věřím, že soudy budou mít na rozdíl od něj oči dokořán a situaci posoudí správně.
@peluche tak u nas je IVF taky jedina moznost, ale hlavni je ze tu je aspon nejaka ![]()
@romča36 tak na pondeli ti preju rozumny lidi u soudu a pevne nervy
![]()
Ahoj Holky! To jsou skvělé novinky (od většiny)! Moc gratuluji!! Jinak já pořád nic, ale tenhle týden by měla probehnout ovu a zrovna máme dovolenou, tak snad se zadaří…
Čest ženy! ![]()
*oprava - Romčo držíme palce na úterý, nějak se mi popletly dny.
@Jane29 to je fakt, hlavně že tu ta možnost je!
@Jane1990 takže přeji krásnou dovolenou a někdy o sobě taky dej vědět ![]()
Ahoj!!
Romi, tak jak to dopadlo?
Já mám po dovolené, chtěli jsme jet pod stan, ale lilo
tak jsme zůstali doma…
no nevím, uvidíme příští týden, když do neděle nepřijde, je to jasný ![]()
@Jane1990 píše:
Ahoj!!
Romi, tak jak to dopadlo?
Já mám po dovolené, chtěli jsme jet pod stan, ale lilotak jsme zůstali doma…
![]()
no nevím, uvidíme příští týden, když do neděle nepřijde, je to jasný
no - odročeno na 1.8. uvidíme, snad mi ho do péče dají a uvidíme, kolik manželovi přiklepnou alimentů - on se rozhodně nechce rozvádět, milenku nemá… no komedie, od pátku jsem nespala, tak dnes se těším, že se konečně vyspím
A co ta ženská, o které jsi mluvila, že si s ní píše atd? Nechápu, proč tvrdí, že žádnou nemá když má.. ach jo.. grrr profackovat lháře
tak snad to dobře dopadne
@romča36 jejda, takové nervy, tak si teď pořádně odpočiň. Držím pořád palce a myslim na tebe.
@Jane1990 to je škoda, že vám výlet pod stan nevyšel. My se teď chystáme na 3 týdny taky na dovolenou, tak snad bude pěkně. Tfuj tfuj tfuj, ať mrcha nepřijde.
@Jane1990 píše:
A co ta ženská, o které jsi mluvila, že si s ní píše atd? Nechápu, proč tvrdí, že žádnou nemá když má.. ach jo.. grrr profackovat lhářetak snad to dobře dopadne
holky a nejhorší je, že jsem zjistila, že mě tvrdí, že nikoho nemá a přitom si ji tahá k rodičům v době, kdy je tam i malý… no ubožák je to…