Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4387
19.4.13 12:01

@Jane1990 holky, děkuju za podporu, ano, beru to tak, že když chce, tak ať jde, ale neudělám nic, aby pak vykládal, že to bylo kvůli mě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
19.4.13 12:09

@romča36 jsi silná, já bych to nedokázala, obdivuju tě v tomhle, fakt jo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643
19.4.13 14:12

Romco tak to sem se zase rozcilila, promin ale jiny. slovo nez curak me nenapada. A vy ste meli nejaky problemy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
19.4.13 14:44

@Zuzik86 myslela jsem si že ne - ona mu nakukala že ano, protože přiznávám, že mi psaní a volání jiným „kamarádkám“ dost vadilo a nenechávala jsem si to pro sebe… a to přece žena ve fungujícím vztahu nedělá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
19.4.13 15:18

Mimochodem - víš, kdo to je?
Jinak teda je mi to fakt líto a doufám, že se třeba ještě muži rozsvítí nebo že si tě prostě najde někdo lepší, kdo nebude trpět takovýma roupama :x
Kdy nečekáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
19.4.13 15:23

@peluche příští sobotu - tento měsíc jeden sex den před ovulací asi bych se po… kdyby to vyšlo…
jinak vím jenom jméno tak jak ho má v telefonu. Já osobně už jsem smířená s tím, že odejde - bude to bolet, ale je to jeho chyba, protože je celkem malá pravděpodobnost, že by mu to vyšlo… a já ho zpátky nevezmu, to vím. možná ale taky dostane rozum, vzpamatuje se a bude sekat dobrotu, pak dostane druhou šanci, ale při dalším zaškobrtnutí už ji nedostane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
19.4.13 16:38

@romča36 no víš jak to chodí - vždycky v těchhle divných situacích to najednou vyjde - vzpomeň na Eli.
Doufám, že to manželovi přece jen docvakne, asi to není úplný blb (asi by sis ho jinak nevybrala) a jen mu teď ruplo v bedně jak nějakému puberťákovi, co neví, co s roupama. Myslim na tě a pokud budeš mít chuť, ozvi se, jak pokračujete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
19.4.13 16:48

@peluche děkuju holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
20.4.13 20:17

Ahoj ženy nějak vás sleduju jak jste na tom a držim všem palce :) já už jdu do finále strašně to uteklo :potlesk:
romčo to co ten tvůj předvádí je na palici ale drž se nejvíc mu sklapne když uvidí jak se nehroutíš :) jo ono to tak je chlap se zblbne do jiné ale proč protože žádné starosti, děti, nájmy…jen sladký kecy a sex :cert: :cert: :cert:.pak to úřijde a přileze po kolenou… nedej se a drž se :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
28.4.13 09:54

@Verčule Ahoj Verunko, koukám, že už to opravdu je to nejfinálovitější finále! tak tfuj tfuj tfuj, ať to jde všechno jako na drátkách!
@romča36 Romčo - tak jak to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
28.4.13 10:18

@peluche tak holky, já to včera dostala tak jak jsem měla a jsem za to nakonec ráda, protože to co se teď děje je dost na jednoho prcka ne tak na dva… i ten malý má právo na úplnou rodinu, kterou nám ten blbec vzal - příští týden se chce odstěhovat a já lituju jediné věci, že jsem byla taková kráva a tak jsem se snažila ten náš vztah zachránit - pořád ho nepoznávám a strašně se bojím jak to všechno sama zvládnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
28.4.13 10:39

@romča36 neboj :hug: víš neni jedinej :pankac: zatím co on za pár dní vystřízliví a bude litovat tak ty už budeš nad věcí a snad i znova štastná a rodinu si zařídíte s někym kdo tě bude respektovat milovat a ctít :hug: chlapi nejsou všechny stejný asi na něj vlezlo jaro, já se teda tohodle taky bojim abych byla upřímná proto si dělám zálohy a rezervy a vše směřuju k tomu co by kdyby. a nejen ze strany partnera ale můžu zblbnout i já nikdy nevíš koho potkáš a co se stane :lol:.je mi tě líto že tě to potkalo ale nejlepší na tom že něco končí je to že něco krásnějšího začíná :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
29.4.13 16:10

@Efulka ahojky po císaři jsem 19 měsíců a dnes jsem na testu objevila // ale zatím o tom manžel neví chci mu to říct ve středu škoda že je svátek jinak by to bylo i s fotkou z UTZ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
29.4.13 19:09

@romča36 Romčo určitě nejsi kráva kvůli tomu, že jsi chtěla zachránit rodinu. Teď to bude asi hodně těžký, zvlášť ze začátku. Ale nikde není psáno, že bys už nemohla najít někoho, koho bys měla ráda a kdo by měl rád tebe i syna. Budu na tebe myslet a doufat, že to zvládnete a že rodina+kamarádi budou oporou v těch těžších chvílích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
7.5.13 16:09

Ahoj ženy! Jak se máte? Romi, jak se válčí u vás? Doufám, že to neseš statečně. My teď taky máme menší krizi, asi za to můžu já, je fakt, že přes rok to nejde a začínám vyšilovat ze všech jinejch věcí, jen abych na tohle nemyslela… vím, jsem magor, brouk kvůli tomu dostává kapky, no, uvidíme, co bude dál…
Peluche, co ty?
Verčule - blíží se to stále víc, máš „strach“? :-)

Holky, my, co stále nečekáme, modlím se snad pořád, aby jsme se konečně dočkaly… musíme vydržet… vše přijde v pravou chvíli… (utěšuju se..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí