Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@romča36 To je dobrý přístup, takový chlapy bych kopala mezi nohy, fakt, neumí přemýšlet mozkem, prostě přepli a myslí rozkrokem. NECHÁPU! Jsou prostě sobci, myslí pořád jen na sebe a na to, aby jim bylo dobře… je mi tě líto Romi, držím palce ať to zvládneš a hlavně ten váš drobeček, tan z toho bude mít největší trauma, co vy, vy jste dospělí, on to nebude chápat.. ach jo ![]()
@Jane1990 já to tak právě beru - že teď myslí rozkrokem, myslím, že fyzicky ještě k něčemu nedošlo, ale když mu dám šanci, tak dojde a to já nechci, já chci, aby až začne přemýšlet hlavou si řekl - choval jsem se jako vůl, bohužel takoví už jsou chlapi a já teď musím čekat až začne myslet něčím jiným… já na něm prostě cítím, že sám neví co se děje a co chce, prostě po deseti letech mu jiná naslouchá a jemu to imponuje, chtěl by mít zase dvacet a být bez závazků, na druhou stranu syna miluje a to je má zbraň. navíc když jsem vyčítala, tak to bylo horší…
@romča36 Ty jo, tak nevím… jsem zvědavá jak to dopadne, jestli k ničemu fyzickému nedošlo, dobře, ale i ta myšlenka je zlá a od činu pak není daleko, tak fakt bacha. Vydrž to, myslím na vás, to je situace..
Ahoj ženy,
tak druhý spermiogram dopadl o trochu lépe než prosincový. Přesto s takovými výsledky je jasný, že početí jen tak nepřijde.
V září se objednáme do CARu. Ani jeden nechcem hned jít do umělýho, ale prostě se už svěříme do péče lékařů. Asi je to pro mě trochu úleva, tenhle cyklus jsem pár dní před mrchou propadala šíleným letargickým náladám, jak tělo bez duše. A vím, že tyhle stavy už dlouho nevydržím. Takhle budu mít pocit, že to neleží jen na mých bedrech, že tu tíhu jakoby přenesu na někoho jinýho, něco ve smyslu „teď se budou už starat doktoři“. Asi to zní dětinsky, ale ta myšlenka mi teď hodně pomáhá.
Takže takhle je to teď u nás. Povím vám, že jsem si nikdy nemyslela, že by se mě tohle mohlo kdy týkat.. Vždycky jsem si říkala, že mně se to nestane, že to třeba chvilku bude trvat, ale že s otěhotněním problémy nikdy mít nebudem.
A co u vás? Jane - my jsme byly tak nějak na stejno, viď? jak to vypadá u vás?
@eeelliii ahoJKY obcas sem jukám a koukám jak se daří
je fajné že mimi roste jak má. Me už se to pomalu blíží ke konci a teším se až budu mít tu naší princeznu zdravou a v pořádku v náručí.
HOLKY OBCAS VÁS TU SLEDUJI MOC VÁM VŠEM PŘEJI AT JSTE TEHULKY A AT JE VŠE OK.NO NA CHLAPI JDE ASI JARO ![]()
@eeelliii ahoJKY obcas sem jukám a koukám jak se daří
je fajné že mimi roste jak má. Me už se to pomalu blíží ke konci a teším se až budu mít tu naší princeznu zdravou a v pořádku v náručí.
HOLKY OBCAS VÁS TU SLEDUJI MOC VÁM VŠEM PŘEJI AT JSTE TEHULKY A AT JE VŠE OK.NO NA CHLAPI JDE ASI JARO ![]()
@peluche Ani mi nemluv… samozřejmě dorazila. ty nálady jsem měla taky, poprvé jsem tak hrozně bulela. neděli i pondělí, ale to tak asi je, pms a nálady… jsem z toho smutná, ale co nadělám, život jde dál, nějak to dopadne… ![]()
@mater tos dobře vystihla, tu situaci co tu holky popisují… jen doufám, že na mého to nepřijde… a kdy máš termín?
@Jane1990 první 26.5 a druhý 30.5 upřímně doufám že kolem 15.nejdele vyleze ![]()
@mater Tak to je fakt za chviličku! Měsíc, ty jo, tak se drž pohromadě ještě pár týdnů a pak šup ven ![]()
Ahoj ženy,
mater děkujem a tobě bezproblémový porod a šťastné zdravé mímo ![]()
Jane to mě mrzí. Já jen doufám, že tohle byl prostě nějaký úlet, že takhle zdrcené a bez života nebudem odteď už pokaždé. Naštěstí u mě už hormony vyvádět přestaly, už jsem zas docela veselá a bez stresů. Co ty? už taky dobré?
Romčo a co u tebe?
@peluche Jo, včera už to šlo. Prostě vždycky jak přijde přítel domů, tak jsem šťastná (jak náš pes, co hned letí a skáká aby ho přivítal) takže jak ho vidím, je mi líp
Taky doufám, že to byl úlet, mít takové stavy každý měsíc tak nevím jako… :-/
Holky, u nás blbé - manžel mi milenku neustále zapírá, ale v úterý byl na noc pryč, jel do sousední vesnice ke kamarádovi a najel 292 km… nicméně mi řekl, že podle něho nemá smysl zachraňovat desetiletý vztah (asi moc práce)… takže holky, miminko je u nás pasé, pokud to nevyšlo tento měsíc, tak utrum. Tento menzes asi nepřežiju, protože nejen ztrácím manžela, ale i naději na druhé dítě.
@romča36 ježiš to je mi fakt strašně líto, úplně ve mně hrklo, když jsem si to přečetla. Je mi jasný, že jsi druhý dítě chtěla, ale pořád nezůstáváš úplně sama, tak naber všechny síly a moc na tebe myslim.
@romča36 Romiii
To je hrozný, to je fakt idiot
Brečím tady za tebe.. Ubožák, když nechce zachrańovat vztah.. je mi z něj zle, dneska jsou lidi tak sobečtí, to je hrozný! Myslí na sebe na své ego a aby jeho někdo pořád obletoval, místo, aby projevil pozornost on jemu.. ach jo… znám to, můj otec byl ještě 100× horší, pořád měl nějakou, když byla mamka v nemocnici chodily za ním ženský domů, ale rozvést se, to ne, kdo by mu pak pral, vařil a tak… atd atd nemá cenu staré věci vytahovat, bylo to děsný, nicméně nakonec jsme ho společnýma silama „vyhnali“ protože čekal dítě jinde a představoval si, že než vyroste a nebude se v noci budit tak bude bydlet s náma a k nim bude jezdit „si užívat“.. debil… teď máme klid, možná je dobe, že odejde… přijde lepší!!! VĚŘ TOMU!! Když mu za to nestojíš, za záchranu vztahu, tak on ti nestojí za slzy a trápení (i když vím že je to těžký). Drž se holka, je mi z toho na nic ![]()