Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja mam dnes 30 den cyklu a nevim jestli to ma nejakou spojitost s tou opozdenou cervenkou, ale mam posledni tri dny teplotu nad 37ºC
@glaeri píše:
Ja nevim, mam strach, ze tam zas nic nebude a ze se mi cervenka jen z nejakeho duvodu opozdila, I kdyz se mi to nestava.
Mohla jsi mít opožděnou ovulaci a tak hladina HCG ještě není tak vysoká. Počkej teda pár dní a uvidíš. Hodně štěstí.
Děj pak vědět. Já ty nervy znám před pár lety jsem to měla několik krát.
@glaeri píše:
Ja mam dnes 30 den cyklu a nevim jestli to ma nejakou spojitost s tou opozdenou cervenkou, ale mam posledni tri dny teplotu nad 37ºC
teplota vypadá suprově
Nesmí klesnout.
@glaeri píše:
Takze je to dobre, no budu dal informovat.
No jasně že je to dobře když je ta teplota nahoře. Držím palečky ![]()
@glaeri nevadí, hlavně to nevzdávat, je to sice smutný a za 14 dní takhle třeba budeš uklidňovat mě ju ![]()
No mrzi me, uz jsem si delala nadeje. No nic tak zase dalsi mesic. Snad uz to tentokrat vyjde.
@glaeri
určitě, já stím teď moc nepočítám mám vytažené tělísko a mám ted ovulku, už to na sobě poznám, ale spíše bych řekla, že se mi to tam spíše hojí, no uvidíme za 14 mám dostat ms.
Tak koukam, ze od meho posledniho prispevku se tu moc nediskutovalo…no chtela jsem jen rict, ze jsem po dalsi ovulce, tak snad to tentokrat vyjde. Jinak jsem si nakoupila ovulacni testy, to kdyby to zase nevyslo, at si to priste muzu pozichrovat. Tak mi drzte palce. Budu vas informovat.
@glaeri Ahojky, určitě budu, nám to taky nevyšlo, takže jsem teď 6DC, takže ovulka až příští týden, drž taky palečky ![]()
Ahoj děvčátka, pro ty, co ještě nakukují:
tak dnes jsme v našem snažení udělali pro nás hodně významný (a do jisté míry i těžký - je to takové naše oficiální uznání faktu, že to asi sami nezvládneme) krok a objednali se na září do CARu.
Strašně moc si přeju, aby to už dopadlo, na druhou stranu jsem nějaká zničená z toho, že to nebude takové to „hurá zvládli jsme to sami“..
Jak se vám daří?