Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@eeelliii no máš to zamotané… moc jsem na tebe myslela, hlavně že všechno dobře dopadlo, malá je v pořádku a má milující rodiče a je jedno kolik ![]()
děkuju za povzbuzení, snažím se to taky tak brát, je to složité, náročné, psychika nahoru a dolů, však to znáš. jenom mě sem tam přepadá splín, kde asi toho pana dokonalého najdu ![]()
@romča36 píše:
@eeelliii no máš to zamotané… moc jsem na tebe myslela, hlavně že všechno dobře dopadlo, malá je v pořádku a má milující rodiče a je jedno kolik
děkuju za povzbuzení, snažím se to taky tak brát, je to složité, náročné, psychika nahoru a dolů, však to znáš. jenom mě sem tam přepadá splín, kde asi toho pana dokonalého najdu
Romčo, víš co je zvláštní..? že většinou jak žena přestane hledat a začne se starat sama o sebe a věnoat sobě více času, tak si ji pan „dokonalý“ najde sám:). Ta psychika je boj, to máš pravdu…ale na druhou stranu jsi zralá, zdravá žena se zdravým krásným dítětem a to je to hlavní ![]()
@eeelliii svatá pravda a je pravda, že teď zrovna na sebe myslet začínám - utrácím za spodní prádlo, oblečení, zítra míním jít utratit hodně peněz do parfumerky… a těší mě to, strašně mě to těší, kdybych nemusela řešit věci kolem malého a rozvodu a podrazů manžela, tak se cítím šťastná
@eeelliii píše:
Holky moje zlatý,omlouvám se, že se ozývám až ted, ale poslední týdny byly náročný a zdá se, že se to ted už snad vše uklidnilo… s maličkou se máme krásně..nakonec je to holčička:)…narodila se 1.8. a šla císařem.
Japak to vypadá u Vás? Doufám, že už většina snažilek má v bříško malé zlatíčko a ty co ještě čekají, tak že se brzy dočkají
S přítelem nám to funguje a maličkou miluje…kamarád malou chodí navštěvovat, ale jen když přítel není doma. Je to takové komplikovanější a nevím, jak to bde fungovat do budoucna, ale ted se oba tatínci hezky starají a snaži se, abychom se obě měly co nejlépe.
gratuluji
mě už se to pomalu krátí.
@eeelliii ahojky moc gratuluji hlavne že ste ok..jak se malá jmenuje??myslela sem na tebe a já vkládala fotečky mojí malé tak mužes juknout. Život je nekdy hodne težký ale ono to náko dopadne..užívej si berušku malinkou jak jen to jde a ostatní hod za hlavu ![]()
Holky… znáte ty bolesti před MS? Tak je mám, i týden po tom, co MS nedorazila…
Ano, správně, dělala jsem si před hoďkou test a hned to na mě vykouklo!! Po roce a půl… V pátek k doktorovi, ať je to ofic., ale vím, že jo ![]()
Přeji všem holkám hodně trpělívosti, mě se vyplatila! Držte se a plivu bacily, ať to na vás taky dopadne. je to super pocit. Mějte se krásně… časem se třeba zas ozvu
paaaa
@Jane1990 píše:
Holky… znáte ty bolesti před MS? Tak je mám, i týden po tom, co MS nedorazila…Ano, správně, dělala jsem si před hoďkou test a hned to na mě vykouklo!! Po roce a půl… V pátek k doktorovi, ať je to ofic., ale vím, že jo
Přeji všem holkám hodně trpělívosti, mě se vyplatila! Držte se a plivu bacily, ať to na vás taky dopadne. je to super pocit. Mějte se krásně… časem se třeba zas ozvupaaaa
@Liskynka No viděla jsem ten milimetr co ve mě je
1.11 jdu na kontrolu kde bude prcka přeměřovat atd.. no štěstím bez sebe!! ![]()
Jeee, gratulaceee!! Dlouho jsem tu nebyla a takové skvělé zprávy!!! ![]()
@Jane1990 píše:
@Liskynka No viděla jsem ten milimetr co ve mě je1.11 jdu na kontrolu kde bude prcka přeměřovat atd.. no štěstím bez sebe!!
Gratulace největší, tak hlavně ať všechno dobře dopadne a vypadne ![]()
Stejně je to až děsivé, jak ten čas neúprosně letí
Si ještě pamatuji jak jsem se tu snažila i já s Eli.. a teď máme prcky venku a Jane nás bude následovat..
Chjooo, já stááárnu
![]()
Už mám i průkazku, jupí
Holky nevím, jestli to bylo tím, že jsem na to přestala myslet..já na to myslela pořád, možná trochu míň než třeba před rokem (přítel už dostal poukázku na vyšetření a já měla přijít na odběry na hormonální profil, naštěstí se nic z toho nemuselo dělat..) myslela jsem na to asi pořád stejně, takže to není tím, že prostě „vypnete“. Já jsem věřící, já jsem se modlila a pomohlo to
a jsem šťastná jako blecha
…
I když pan doktor si dělal legraci, že jak měl jít ten můj na vyšetření, tak se lekl a zabral.. no a bylo to ![]()
Jůůůůůůůůůůůůůůů, veliká gratulace!!!
A co si přejete? Holčičku nebo chlapečka? ![]()