Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4387
12.9.13 10:33

@eeelliii no máš to zamotané… moc jsem na tebe myslela, hlavně že všechno dobře dopadlo, malá je v pořádku a má milující rodiče a je jedno kolik :-D
děkuju za povzbuzení, snažím se to taky tak brát, je to složité, náročné, psychika nahoru a dolů, však to znáš. jenom mě sem tam přepadá splín, kde asi toho pana dokonalého najdu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
12.9.13 10:40
@romča36 píše:
@eeelliii no máš to zamotané… moc jsem na tebe myslela, hlavně že všechno dobře dopadlo, malá je v pořádku a má milující rodiče a je jedno kolik :-D
děkuju za povzbuzení, snažím se to taky tak brát, je to složité, náročné, psychika nahoru a dolů, však to znáš. jenom mě sem tam přepadá splín, kde asi toho pana dokonalého najdu :-D

Romčo, víš co je zvláštní..? že většinou jak žena přestane hledat a začne se starat sama o sebe a věnoat sobě více času, tak si ji pan „dokonalý“ najde sám:). Ta psychika je boj, to máš pravdu…ale na druhou stranu jsi zralá, zdravá žena se zdravým krásným dítětem a to je to hlavní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
12.9.13 10:44

@eeelliii svatá pravda a je pravda, že teď zrovna na sebe myslet začínám - utrácím za spodní prádlo, oblečení, zítra míním jít utratit hodně peněz do parfumerky… a těší mě to, strašně mě to těší, kdybych nemusela řešit věci kolem malého a rozvodu a podrazů manžela, tak se cítím šťastná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
12.9.13 16:53
@eeelliii píše:
Holky moje zlatý,

omlouvám se, že se ozývám až ted, ale poslední týdny byly náročný a zdá se, že se to ted už snad vše uklidnilo… s maličkou se máme krásně..nakonec je to holčička:)…narodila se 1.8. a šla císařem.
S přítelem nám to funguje a maličkou miluje…kamarád malou chodí navštěvovat, ale jen když přítel není doma. Je to takové komplikovanější a nevím, jak to bde fungovat do budoucna, ale ted se oba tatínci hezky starají a snaži se, abychom se obě měly co nejlépe.

Japak to vypadá u Vás? Doufám, že už většina snažilek má v bříško malé zlatíčko a ty co ještě čekají, tak že se brzy dočkají :hug:

gratuluji :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: mě už se to pomalu krátí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7022
13.9.13 08:46

@eeelliii ahojky moc gratuluji hlavne že ste ok..jak se malá jmenuje??myslela sem na tebe a já vkládala fotečky mojí malé tak mužes juknout. Život je nekdy hodne težký ale ono to náko dopadne..užívej si berušku malinkou jak jen to jde a ostatní hod za hlavu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
15.10.13 18:40

Holky… znáte ty bolesti před MS? Tak je mám, i týden po tom, co MS nedorazila… :) Ano, správně, dělala jsem si před hoďkou test a hned to na mě vykouklo!! Po roce a půl… V pátek k doktorovi, ať je to ofic., ale vím, že jo :-)
Přeji všem holkám hodně trpělívosti, mě se vyplatila! Držte se a plivu bacily, ať to na vás taky dopadne. je to super pocit. Mějte se krásně… časem se třeba zas ozvu :-)) paaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
15.10.13 18:56

@Jane1990 jéééé to je krásný! Moc, moc gratuluju :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
19.10.13 12:58
@Jane1990 píše:
Holky… znáte ty bolesti před MS? Tak je mám, i týden po tom, co MS nedorazila… :) Ano, správně, dělala jsem si před hoďkou test a hned to na mě vykouklo!! Po roce a půl… V pátek k doktorovi, ať je to ofic., ale vím, že jo :-)
Přeji všem holkám hodně trpělívosti, mě se vyplatila! Držte se a plivu bacily, ať to na vás taky dopadne. je to super pocit. Mějte se krásně… časem se třeba zas ozvu :-)) paaaa
:hug: :hug: :hug: noooo tak to je parááááda… :potlesk: :potlesk: veliká gratulace!!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
19.10.13 12:59

@Jane1990 a jak si dopadla v pátek vše v pořádku???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
22.10.13 20:57

@Liskynka No viděla jsem ten milimetr co ve mě je :D 1.11 jdu na kontrolu kde bude prcka přeměřovat atd.. no štěstím bez sebe!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
23.10.13 08:18

@Jane1990

Jeee, gratulaceee!! Dlouho jsem tu nebyla a takové skvělé zprávy!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
23.10.13 08:31
@Jane1990 píše:
@Liskynka No viděla jsem ten milimetr co ve mě je :D 1.11 jdu na kontrolu kde bude prcka přeměřovat atd.. no štěstím bez sebe!! :)

Gratulace největší, tak hlavně ať všechno dobře dopadne a vypadne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
23.10.13 14:27

Stejně je to až děsivé, jak ten čas neúprosně letí :( Si ještě pamatuji jak jsem se tu snažila i já s Eli.. a teď máme prcky venku a Jane nás bude následovat..
Chjooo, já stááárnu :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
2.11.13 22:02

Už mám i průkazku, jupí :-))) Holky nevím, jestli to bylo tím, že jsem na to přestala myslet..já na to myslela pořád, možná trochu míň než třeba před rokem (přítel už dostal poukázku na vyšetření a já měla přijít na odběry na hormonální profil, naštěstí se nic z toho nemuselo dělat..) myslela jsem na to asi pořád stejně, takže to není tím, že prostě „vypnete“. Já jsem věřící, já jsem se modlila a pomohlo to :-) a jsem šťastná jako blecha :-)
I když pan doktor si dělal legraci, že jak měl jít ten můj na vyšetření, tak se lekl a zabral.. no a bylo to :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
3.11.13 20:46

@Jane1990

Jůůůůůůůůůůůůůůů, veliká gratulace!!! :dance: :dance: A co si přejete? Holčičku nebo chlapečka? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí