Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
lokofa píše:Sine1 píše:Už jsme stihli!!!!!lokofa píše:Lokofo, jestli fakt platí těch 48 hodin (všude to píšou.., tak snad je to věděcky podloženýýzlatuna píše:No pro mě je nejhorší pocit, že příští měsíc 100% nic…
jojo určitě dopoledne je to v pohoděplodné dny jsou tak 3 před ovulkou a 1 den po ní a ty ji teprve budeš mít, i kdyby za dva dny, tak se snad trefíte
lokofa píše:zlatuna píše:Nooo jsme to zkoušeli, bohužel. Nic z toho „nekáplo“ a už spí.
to je škoda, zkus ho nějak přesvědčit, protože ty dvě čárky značí ovulku během příštích 48 hodinJá si teď taky dělám ovu testy. Ale nevim, jak často, jestli obden, fakt nevím
MS skončila v pondělí 16.5.
lokofa píše:
A zrovna dnes je chlap totál KO. Chjo
Zkusíme zítra dopo, ale nevím no.
Já jsem ovu test dělala ráno a byl negativní a pak ted navečer a pozitivní. Eventuelně by to zítra dopo mohlo stačit, ale zase to až tak nechci hrotit no.), tak to určo stihnete!! Držím palečky, ať se zadaří
![]()
![]()
![]()
Miláček se probral a překonal
damia píše:Verčule píše:třeba tam nějaká spermijka přežila a bojovala, uvidíš za 14 dní
no i to je moznostale nemivam to takze netusim co se deje ale i kdyby tak mam smolicka drahousek je daleko
holky vsem hodne zdaru
![]()
holky jsem naštvaná z dnešní teploty . Tři dny na 36.7 a dneska je už na 36.8 takže ovulka asi nebyla ![]()
podle toho jak jsem to pochopila od holek tak se má par dni teplota držet na stejném stupní a potom se má zvýšit . Třeba 36.7 a potom 37 a to znamená že ovulka proběhla.
Mě totiž momentálně stačí zjistit jestli u mě ovulace vubec probíhá každý měsíc.
Taky se v tom ještě nevyznám uplně na 100%
Dobré ránko
Ovu nemusí být stejná teplota a pak zvýšená.
Může být pokles, le nemusí.
Prostě poslední den nejnižších teplot. a pak zvýšení a to se má udržet.
Já jak jsem včera dostala ten pregnyl, tak mi bylo blbe, fuj.
Hlava me bolela, prujem, břicho…
Marsi86 píše:
holky jsem naštvaná z dnešní teploty . Tři dny na 36.7 a dneska je už na 36.8 takže ovulka asi nebyla
Ahoj, to nevíš. Pokud ti zítra teplota zas stoupne, tak to bude znamenat, že ovulka byla včera. Máš třeba nízké teploty a pak vyletí nahoru a drží se nahoře v lepším případě pořád, v horším klesne před nebo den v MS… Měly by být ty teploty asi o dva stupínky vyšší než ty nízké, takže pokud zítra ještě stoupne, tak je to jasný…
já teda nevím, no… ted mi skončila MS před3 dny tak jsem se začala měřit a 2 dny mám 36,7 se drží tak uvidíme co mi graf nakreslí, jinak jsem se zaregistrovala na fertility ale nějak se v tom nevyznám ![]()
Marsi86 píše:
holky jsem naštvaná z dnešní teploty . Tři dny na 36.7 a dneska je už na 36.8 takže ovulka asi nebyla
pokud bude teď 3 dny teploty o 0,2-0,5 stupňů víc než ta nejnižží včerejší 36,7, tak to byla ovulka
Uvidí se za pár dní
Dobrý večer
Já včera po tom pregnylu dostala hrozný prujem, ještě i dneska…mazec.
Akorát jsme měli na dnešek nakázanou od dr akci a bohužel......
![]()
dnes mám konečně pozitivní ovu test, dokonce je i plodný hlen, tak se budem večer snažit
Takže holky, pokud budete nemocný nebo jen nachlazený, tak z BT se nedá nic vypozorovat, je pořád nahoře
ještě že jsem si koupila ty ovu testy pro jistotu ![]()
damia píše:
dnes mám konečně pozitivní ovu test, dokonce je i plodný hlen, tak se budem večer snažitTakže holky, pokud budete nemocný nebo jen nachlazený, tak z BT se nedá nic vypozorovat, je pořád nahoře
ještě že jsem si koupila ty ovu testy pro jistotu
Mi BT nereaguje na nachlazeni ani když si dám sklenku něčeho dobrého.