Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
magda82 píše:
ahoj holky dočítám, co jste tady psaly, je teď u nás tchýně.Jinak u mě je celkem vše ok, jen mě bolí záda.![]()
necháme asi na zítra, manžílek má strach, že nás uslyší přes zeď
![]()
![]()
,ale zkusím ho přemluvit
ahoj, jj zkus to zvlast jestli ted mas nebo budes mit plodny obdobi a kdyby na tak trenovat se musi ![]()
holky asi během pár dní bude ovulka, počítám tak za 4 - 5 dnů. dnes jsem si dělala první testík.a už je tam náznak.
ahoj holky ![]()
Magdi, za pár dní bude ovulka, tak zkoušejte, ať ji nepropásneš ![]()
damia píše:
ahoj holky
Magdi, za pár dní bude ovulka, tak zkoušejte, ať ji nepropásneš
neboj
,dnes bude první den jištění
![]()
já už jsem taky nějaká natěšená
tak to začnem až zítra jistit, tak doufám, že se nám všem zadaří ![]()
ahoj holky, hlásím, že u mě bude ovulka asi zítra, pozítří.. tka dneska si budeme hrát na pojišťovnu štěstí
všem nám to tak moc přeji , pa pa
holky já se na to asi všechno vyprdnu,ale fakt, zase šel na pivo a mobil má doma, to mi dělá naschvál
![]()
ahoj holky ![]()
Magdi nestresuj, času dost
máš ještě slabý ovu test, až bude pozitivní, tak ovu bude za 24-48 hodin, takže v klidu ![]()
já si dnes taky koupila ovu testíky, mám to samý jako Magda, no bodejť ne když ovu mám mít o víkendu ![]()
Jinak mám od doktora požehnání, vše je ok, že se už těší a doufám, že přijdu brzy
No tak jsem zvědavá a teď tu určitě hodně holek ovuluje, tak ať se činí spermíci ![]()
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php
holky MS mám vždy 6 den v měsíci o te doby teda měřím tu BT ale nezdá se vám že nějaká kolísavá jak s toho proboha potom na konci cyklu zjistím jestli proběhla ovulka ![]()
máš špatný odkaz, ukazuje mi to můj graf. Musíš sem dát jiný odkaz - klikni nahoře na sharing, pak setup a jak se ti objeví hned nahoře link, tak ten sem dej
Snad jsem to napsala pochopitelně. Jdu do školky, mrknu sem za hoďku a poradím
damia píše:
máš špatný odkaz, ukazuje mi to můj graf. Musíš sem dát jiný odkaz - klikni nahoře na sharing, pak setup a jak se ti objeví hned nahoře link, tak ten sem dejSnad jsem to napsala pochopitelně. Jdu do školky, mrknu sem za hoďku a poradím
tak nevím, ale když na to kliknu já tak se ukáže můj graf, docela divné
![]()
super, povedlo se
zatím to vypadá normálně, jak dlouhý míváš cyklus? Já mám 30 dní, ovulaci mám 15 DC. Kdyby jsi to měla stejně nebo o něco míň, tak by jsi měla mít teoreticky ovulaci v následujících dnech a teplota by ti měla pak jít nahoru. U toho prvního měsíce měření musíš počkat, jak to bude, pak už budeš vědět víc ![]()