Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12803
15.5.11 20:18
magda82 píše:
ahoj holky dočítám, co jste tady psaly, je teď u nás tchýně.Jinak u mě je celkem vše ok, jen mě bolí záda. :hug: :hug: necháme asi na zítra, manžílek má strach, že nás uslyší přes zeď :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,ale zkusím ho přemluvit :-)

ahoj, jj zkus to zvlast jestli ted mas nebo budes mit plodny obdobi a kdyby na tak trenovat se musi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
15.5.11 21:02

holky asi během pár dní bude ovulka, počítám tak za 4 - 5 dnů. dnes jsem si dělala první testík.a už je tam náznak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
15.5.11 21:57

jdu spat holky tak zatim :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
15.5.11 22:01

dobrou noc holky :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
16.5.11 14:27

ahoj holky :-D
Magdi, za pár dní bude ovulka, tak zkoušejte, ať ji nepropásneš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
16.5.11 14:47
damia píše:
Magdi, za pár dní bude ovulka, tak zkoušejte, ať ji nepropásneš :wink:

neboj :palec: ,dnes bude první den jištění :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
16.5.11 14:55

:palec: já už jsem taky nějaká natěšená :mrgreen: tak to začnem až zítra jistit, tak doufám, že se nám všem zadaří :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
16.5.11 17:50

ahoj holky, hlásím, že u mě bude ovulka asi zítra, pozítří.. tka dneska si budeme hrát na pojišťovnu štěstí :-D :-D všem nám to tak moc přeji , pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
16.5.11 20:37

holky já se na to asi všechno vyprdnu,ale fakt, zase šel na pivo a mobil má doma, to mi dělá naschvál :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
17.5.11 11:54

Magdi nestresuj, času dost :wink: máš ještě slabý ovu test, až bude pozitivní, tak ovu bude za 24-48 hodin, takže v klidu :hug:
já si dnes taky koupila ovu testíky, mám to samý jako Magda, no bodejť ne když ovu mám mít o víkendu :mrgreen:
Jinak mám od doktora požehnání, vše je ok, že se už těší a doufám, že přijdu brzy :mrgreen: No tak jsem zvědavá a teď tu určitě hodně holek ovuluje, tak ať se činí spermíci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
17.5.11 12:11

http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php

holky MS mám vždy 6 den v měsíci o te doby teda měřím tu BT ale nezdá se vám že nějaká kolísavá jak s toho proboha potom na konci cyklu zjistím jestli proběhla ovulka :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
17.5.11 12:17

máš špatný odkaz, ukazuje mi to můj graf. Musíš sem dát jiný odkaz - klikni nahoře na sharing, pak setup a jak se ti objeví hned nahoře link, tak ten sem dej :wink: Snad jsem to napsala pochopitelně. Jdu do školky, mrknu sem za hoďku a poradím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
17.5.11 12:23
damia píše:
máš špatný odkaz, ukazuje mi to můj graf. Musíš sem dát jiný odkaz - klikni nahoře na sharing, pak setup a jak se ti objeví hned nahoře link, tak ten sem dej :wink: Snad jsem to napsala pochopitelně. Jdu do školky, mrknu sem za hoďku a poradím

tak nevím, ale když na to kliknu já tak se ukáže můj graf, docela divné :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
17.5.11 12:29
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
17.5.11 13:02

Marsi86

super, povedlo se :palec: zatím to vypadá normálně, jak dlouhý míváš cyklus? Já mám 30 dní, ovulaci mám 15 DC. Kdyby jsi to měla stejně nebo o něco míň, tak by jsi měla mít teoreticky ovulaci v následujících dnech a teplota by ti měla pak jít nahoru. U toho prvního měsíce měření musíš počkat, jak to bude, pak už budeš vědět víc :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí