Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
623
11.5.11 14:10
damia píše:
už se chystáš na ovulku?

Mám 10.den cyklu, občas mě píchne v podbříšku, hlen se taky trochu objevuje, ovšem ovu test vytrvale negativní. Našla jsem ale na netu, že ty ovu testy nejsou moc spolehlivý, holky otěhotněly, i když byl negativní.., ale testím dál Z bt nic nevidím (měřím první měsíc). Nezbývá, než to průběžně jistit.. :mrgreen:
A co ty, za jak dlouho bude ovulka? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
11.5.11 14:12
alušíček píše:
jako správná hysterka, nakvačím k doktorovi už zítra, platím si zdravotní pojištění jak mourovatá, tak ať se o mě trochu starají :-)

:mrgreen: :palec: :palec: Úplně chápu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
11.5.11 14:14
alušíček píše:
jako správná hysterka, nakvačím k doktorovi už zítra, platím si zdravotní pojištění jak mourovatá, tak ať se o mě trochu starají :-)

no hysterka rozhodně nejsi, jen zajdi, ať to popožene :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
11.5.11 14:16
Sine1 píše:
damia píše:
už se chystáš na ovulku?
Mám 10.den cyklu, občas mě píchne v podbříšku, hlen se taky trochu objevuje, ovšem ovu test vytrvale negativní. Našla jsem ale na netu, že ty ovu testy nejsou moc spolehlivý, holky otěhotněly, i když byl negativní.., ale testím dál Z bt nic nevidím (měřím první měsíc). Nezbývá, než to průběžně jistit.. :mrgreen:
A co ty, za jak dlouho bude ovulka? :-)

tak už se ti to blíží :-D já mám ještě času, jsem dnes teprve 4 DC a ovulku mám až za 11 dní :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.11 14:18

no v pátek bych to nezvládla, to jdu k zubaři,a dvě nepříjemnosti na jeden den by bylo moc :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
11.5.11 14:20

holky mužu se zeptat měříte BT ikdyž máte MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
11.5.11 14:21
alušíček píše:
no v pátek bych to nezvládla, to jdu k zubaři,a dvě nepříjemnosti na jeden den by bylo moc :pocitac:

tak to já mám příští týden tak :lol: v pondělí zubař a na gyndě je až v úterý, tak jdu taky nadvakrát :-D musím jít na preventivku trošku si pokecat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
alušíček píše:
no v pátek bych to nezvládla, to jdu k zubaři,a dvě nepříjemnosti na jeden den by bylo moc :pocitac:

to bych taky nedala chodím od zubaře vyklepaná :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
damia píše:
Sine1 píše:
damia píše:
už se chystáš na ovulku?
tak už se ti to blíží :-D já mám ještě času, jsem dnes teprve 4 DC a ovulku mám až za 11 dní :roll:

Tak to máš ještě chvíli čas.., ALE víš, kdy bude a to je paráda!! :palec: Doufám, že na to taky někdy přijdu, anebo vlastně radši ať radši dřív zjistím, že jsem těhu :lol: :mrgreen:
Ty měříš bt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
Marsi86 píše:
holky mužu se zeptat měříte BT ikdyž máte MS?

já neměřím, podle mě je to zbytečný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
11.5.11 14:25
Sine1 píše:
damia píše:
Sine1 píše:
damia píše:
už se chystáš na ovulku?
tak už se ti to blíží :-D já mám ještě času, jsem dnes teprve 4 DC a ovulku mám až za 11 dní :roll:
Tak to máš ještě chvíli čas.., ALE víš, kdy bude a to je paráda!! :palec: Doufám, že na to taky někdy přijdu, anebo vlastně radši ať radši dřív zjistím, že jsem těhu :lol: :mrgreen:
Ty měříš bt?

jj, měřím BT, teď už třetí cyklus a z předchozích je to jasný a i podle hlenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
11.5.11 14:26
damia píše:
Sine1 píše:
damia píše:
už se chystáš na ovulku?

dami, já jsem dnes tak 4DC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
11.5.11 14:27
magda82 píše:
damia píše:
Sine1 píše:
damia píše:
už se chystáš na ovulku?
dami, já jsem dnes tak 4DC.

no držíme přeci spolu basu :mrgreen: tak doufám, že se nám to teď povede :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.11 14:29

prý nejlepší je frekvence styku obden :-) to pak asi nemusíme měřit BT :-) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
11.5.11 14:32
alušíček píše:
prý nejlepší je frekvence styku obden :-) to pak asi nemusíme měřit BT :-) :oops:

no to jo, ale než začnem obden, tak si dáváme předtím pauzu, aby bylo spermíků víc :wink: pokud ovšem nemá přítel či manžel hbité spermíky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí