Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
damia píše:
už se chystáš na ovulku?
Mám 10.den cyklu, občas mě píchne v podbříšku, hlen se taky trochu objevuje, ovšem ovu test vytrvale negativní. Našla jsem ale na netu, že ty ovu testy nejsou moc spolehlivý, holky otěhotněly, i když byl negativní.., ale testím dál Z bt nic nevidím (měřím první měsíc). Nezbývá, než to průběžně jistit.. ![]()
A co ty, za jak dlouho bude ovulka? ![]()
alušíček píše:
jako správná hysterka, nakvačím k doktorovi už zítra, platím si zdravotní pojištění jak mourovatá, tak ať se o mě trochu starají
Úplně chápu…
alušíček píše:
jako správná hysterka, nakvačím k doktorovi už zítra, platím si zdravotní pojištění jak mourovatá, tak ať se o mě trochu starají
no hysterka rozhodně nejsi, jen zajdi, ať to popožene ![]()
Sine1 píše:damia píše:Mám 10.den cyklu, občas mě píchne v podbříšku, hlen se taky trochu objevuje, ovšem ovu test vytrvale negativní. Našla jsem ale na netu, že ty ovu testy nejsou moc spolehlivý, holky otěhotněly, i když byl negativní.., ale testím dál Z bt nic nevidím (měřím první měsíc). Nezbývá, než to průběžně jistit..
už se chystáš na ovulku?
A co ty, za jak dlouho bude ovulka?
tak už se ti to blíží
já mám ještě času, jsem dnes teprve 4 DC a ovulku mám až za 11 dní ![]()
no v pátek bych to nezvládla, to jdu k zubaři,a dvě nepříjemnosti na jeden den by bylo moc ![]()
alušíček píše:
no v pátek bych to nezvládla, to jdu k zubaři,a dvě nepříjemnosti na jeden den by bylo moc
tak to já mám příští týden tak
v pondělí zubař a na gyndě je až v úterý, tak jdu taky nadvakrát
musím jít na preventivku trošku si pokecat ![]()
alušíček píše:
no v pátek bych to nezvládla, to jdu k zubaři,a dvě nepříjemnosti na jeden den by bylo moc
to bych taky nedala chodím od zubaře vyklepaná ![]()
damia píše:Sine1 píše:tak už se ti to blížídamia píše:Mám 10.den cyklu, občas mě píchne v podbříšku, hlen se taky trochu objevuje, ovšem ovu test vytrvale negativní. Našla jsem ale na netu, že ty ovu testy nejsou moc spolehlivý, holky otěhotněly, i když byl negativní.., ale testím dál Z bt nic nevidím (měřím první měsíc). Nezbývá, než to průběžně jistit..
už se chystáš na ovulku?
A co ty, za jak dlouho bude ovulka?já mám ještě času, jsem dnes teprve 4 DC a ovulku mám až za 11 dní
Tak to máš ještě chvíli čas.., ALE víš, kdy bude a to je paráda!!
Doufám, že na to taky někdy přijdu, anebo vlastně radši ať radši dřív zjistím, že jsem těhu
![]()
Ty měříš bt?
Marsi86 píše:
holky mužu se zeptat měříte BT ikdyž máte MS?
já neměřím, podle mě je to zbytečný
Sine1 píše:damia píše:Tak to máš ještě chvíli čas.., ALE víš, kdy bude a to je paráda!!Sine1 píše:tak už se ti to blížídamia píše:Mám 10.den cyklu, občas mě píchne v podbříšku, hlen se taky trochu objevuje, ovšem ovu test vytrvale negativní. Našla jsem ale na netu, že ty ovu testy nejsou moc spolehlivý, holky otěhotněly, i když byl negativní.., ale testím dál Z bt nic nevidím (měřím první měsíc). Nezbývá, než to průběžně jistit..
už se chystáš na ovulku?
A co ty, za jak dlouho bude ovulka?já mám ještě času, jsem dnes teprve 4 DC a ovulku mám až za 11 dní
Doufám, že na to taky někdy přijdu, anebo vlastně radši ať radši dřív zjistím, že jsem těhu
![]()
Ty měříš bt?
jj, měřím BT, teď už třetí cyklus a z předchozích je to jasný a i podle hlenu
damia píše:Sine1 píše:tak už se ti to blížídamia píše:Mám 10.den cyklu, občas mě píchne v podbříšku, hlen se taky trochu objevuje, ovšem ovu test vytrvale negativní. Našla jsem ale na netu, že ty ovu testy nejsou moc spolehlivý, holky otěhotněly, i když byl negativní.., ale testím dál Z bt nic nevidím (měřím první měsíc). Nezbývá, než to průběžně jistit..
už se chystáš na ovulku?
dami, já jsem dnes tak 4DC.
magda82 píše:damia píše:dami, já jsem dnes tak 4DC.Sine1 píše:tak už se ti to blížídamia píše:Mám 10.den cyklu, občas mě píchne v podbříšku, hlen se taky trochu objevuje, ovšem ovu test vytrvale negativní. Našla jsem ale na netu, že ty ovu testy nejsou moc spolehlivý, holky otěhotněly, i když byl negativní.., ale testím dál Z bt nic nevidím (měřím první měsíc). Nezbývá, než to průběžně jistit..
už se chystáš na ovulku?
no držíme přeci spolu basu
tak doufám, že se nám to teď povede ![]()
prý nejlepší je frekvence styku obden
to pak asi nemusíme měřit BT
![]()
alušíček píše:
prý nejlepší je frekvence styku obdento pak asi nemusíme měřit BT
![]()
no to jo, ale než začnem obden, tak si dáváme předtím pauzu, aby bylo spermíků víc
pokud ovšem nemá přítel či manžel hbité spermíky ![]()