Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Díky holky !!!Hrozně doufám, že užžž, mám jinak tu mrchu červenou naprosto pravidelnou, takže si pořád dělám naděje. Díky za podporu, doma to říct nemůžu… to by bya odpověď „Proč to řešíš, nech tomu vooolnej průběh..“ ![]()
damia píše:Kvido píše:to je normální, že máš strach. Já už se bojím teď a to jdem teprv za týden zase zadělávat
Damia: děkuju, jsem vážně nějak mimo, plaším asi zbytečně, to jen kvůli tomu, že jak chodím na emimino, přečtu si kolikrát to spoustě holkám nevyšlo a že se to stává mnohem častěji než jsem myslela.
Holky moc vám přeju ať už ty // dorází také k vám, snažím se posílat bacílky co to jde.
U mně je to podobné, ale s tím, že jsem nervózní i z toho, jestli vůbec ovulka bude, zatím ovu test i bt negativní.. ![]()
alušíček píše:damia píše:Snad se to už brzy nějak rozsekne, nemůžu se vůbec soustředit a pořád jen čučím na diskuse a zkoumám jestli testy, které mají spolehlivost 99,99 % se můžou plést
přeji ti, ať tam najdeš //to čekání je nejhorší
zkus i mamatest 10, ten tu holky nejvíc chválí ![]()
alušíček píše:
Díky holky !!!Hrozně doufám, že užžž, mám jinak tu mrchu červenou naprosto pravidelnou, takže si pořád dělám naděje. Díky za podporu, doma to říct nemůžu… to by bya odpověď „Proč to řešíš, nech tomu vooolnej průběh..“
Joo, to známe
![]()
damia píše:lokofa píše:já 30, tak to taky uzavřu tuším ještě s Magdoudamia píše:Já 27 dnu.lokofa píše:budem tu asi spolu uzavírat květnový snažení
Kvido gratuluju.Já MS ještě dneska a něco drobného asi zítra. Pak bude na měsíc klid. Hurááááá.
Ale stejně mám manžela celý týden v práci i celý víkend pak pondělí a jede pryč.
Já ve čt na utz k dr na potvrzení ovu a chce mi dát nějaké léky na špinění.
No nevím, hormony moc nechci, zatím jsem na druhý měsíc najela s gynexem.taky mi ms končí dnes či zítra, je nějaká rychlá
jak dlouhý máš cyklus?
tak já přesně nevím,ale asi kolem 31 dnů.dnes jsem 3DC,takže snad zítra uzavřu kapitolu nad červenou a začneme pomalu zadělávat,ať třeba nepropásneme ovulku.
Zkusím, taky … je v pořadí, na zítra mám HCG, ten měli v drogérce, když neklapne tenhle, tak koupím mamatest, ten už určitě vyjde ![]()
magda82 píše:damia píše:tak já přesně nevím,ale asi kolem 31 dnů.dnes jsem 3DC,takže snad zítra uzavřu kapitolu nad červenou a začneme pomalu zadělávat,ať třeba nepropásneme ovulku.lokofa píše:já 30, tak to taky uzavřu tuším ještě s Magdoudamia píše:Já 27 dnu.lokofa píše:budem tu asi spolu uzavírat květnový snažení
Kvido gratuluju.Já MS ještě dneska a něco drobného asi zítra. Pak bude na měsíc klid. Hurááááá.
Ale stejně mám manžela celý týden v práci i celý víkend pak pondělí a jede pryč.
No nevím, hormony moc nechci, zatím jsem na druhý měsíc najela s gynexem.taky mi ms končí dnes či zítra, je nějaká rychlá
jak dlouhý máš cyklus?
tak to tady uzavřu s tebou
a doufám, že pozitivně
jsem taky 3 DC ![]()
magda82 píše:damia píše:tak já přesně nevím,ale asi kolem 31 dnů.dnes jsem 3DC,takže snad zítra uzavřu kapitolu nad červenou a začneme pomalu zadělávat,ať třeba nepropásneme ovulku.lokofa píše:já 30, tak to taky uzavřu tuším ještě s Magdoudamia píše:Já 27 dnu.lokofa píše:budem tu asi spolu uzavírat květnový snažení
jak dlouhý máš cyklus?
Já ještě přidám svých skoro exotických 22, ale to je po vysazení ha
. Kamarádka má cyklus 28, ovulaci 10. den.
Kvido píše:
Já jsem taky dělala mamatest 10.
chyba je určitě v testu !!!
ja jsem dneska 6 DC a 1den nez červené potvory tak na to dneska asi vlitnem a musim si ohlidat ovulku ..
holky zase jedne blbej dotaz ovulku poznám tak že mi stoupne BT nebo zustane pár dni stejná ?? ![]()
alušíček píše:Kvido píše:chyba je určitě v testu !!!
Já jsem taky dělala mamatest 10.
No, to mi ani neříkej, protože je tenhle měsíc pozitivní.
![]()
Marsi86 píše:
ja jsem dneska 6 DC a 1den nez červené potvory tak na to dneska asi vlitnem a musim si ohlidat ovulku ..holky zase jedne blbej dotaz ovulku poznám tak že mi stoupne BT nebo zustane pár dni stejná ??
Tak teď si nejsem jistá, ale myslím, že teplota stoupne až po ovu, kdyžtak mě opravte.
Kvido píše:alušíček píše:No, to mi ani neříkej, protože je tenhle měsíc pozitivní.Kvido píše:chyba je určitě v testu !!!
Já jsem taky dělala mamatest 10.![]()
![]()
No samozřejmě ne v tom tvým ale v tom mým
asi ho budu reklamovat … ![]()