Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10.5.11 13:53

Díky holky !!!Hrozně doufám, že užžž, mám jinak tu mrchu červenou naprosto pravidelnou, takže si pořád dělám naděje. Díky za podporu, doma to říct nemůžu… to by bya odpověď „Proč to řešíš, nech tomu vooolnej průběh..“ :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
10.5.11 13:54
damia píše:
Kvido píše:
Damia: děkuju, jsem vážně nějak mimo, plaším asi zbytečně, to jen kvůli tomu, že jak chodím na emimino, přečtu si kolikrát to spoustě holkám nevyšlo a že se to stává mnohem častěji než jsem myslela.
Holky moc vám přeju ať už ty // dorází také k vám, snažím se posílat bacílky co to jde. :-D
to je normální, že máš strach. Já už se bojím teď a to jdem teprv za týden zase zadělávat :wink:

U mně je to podobné, ale s tím, že jsem nervózní i z toho, jestli vůbec ovulka bude, zatím ovu test i bt negativní.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
10.5.11 13:56
alušíček píše:
damia píše:
přeji ti, ať tam najdeš // :-D
Snad se to už brzy nějak rozsekne, nemůžu se vůbec soustředit a pořád jen čučím na diskuse a zkoumám jestli testy, které mají spolehlivost 99,99 % se můžou plést :-) to čekání je nejhorší :zed:

zkus i mamatest 10, ten tu holky nejvíc chválí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
10.5.11 13:57
alušíček píše:
Díky holky !!!Hrozně doufám, že užžž, mám jinak tu mrchu červenou naprosto pravidelnou, takže si pořád dělám naděje. Díky za podporu, doma to říct nemůžu… to by bya odpověď „Proč to řešíš, nech tomu vooolnej průběh..“ :pocitac:

Joo, to známe :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
10.5.11 13:57
damia píše:
lokofa píše:
damia píše:
lokofa píše:
Kvido gratuluju.Já MS ještě dneska a něco drobného asi zítra. Pak bude na měsíc klid. Hurááááá.
Ale stejně mám manžela celý týden v práci i celý víkend pak pondělí a jede pryč.
Já ve čt na utz k dr na potvrzení ovu a chce mi dát nějaké léky na špinění.
No nevím, hormony moc nechci, zatím jsem na druhý měsíc najela s gynexem.
budem tu asi spolu uzavírat květnový snažení :-D taky mi ms končí dnes či zítra, je nějaká rychlá :-D jak dlouhý máš cyklus?
Já 27 dnu.
já 30, tak to taky uzavřu tuším ještě s Magdou :-D

tak já přesně nevím,ale asi kolem 31 dnů.dnes jsem 3DC,takže snad zítra uzavřu kapitolu nad červenou a začneme pomalu zadělávat,ať třeba nepropásneme ovulku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.11 13:58
zkus i mamatest 10, ten tu holky nejvíc chválí :wink:

Zkusím, taky … je v pořadí, na zítra mám HCG, ten měli v drogérce, když neklapne tenhle, tak koupím mamatest, ten už určitě vyjde :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
10.5.11 13:59
magda82 píše:
damia píše:
lokofa píše:
damia píše:
lokofa píše:
Kvido gratuluju.Já MS ještě dneska a něco drobného asi zítra. Pak bude na měsíc klid. Hurááááá.
Ale stejně mám manžela celý týden v práci i celý víkend pak pondělí a jede pryč.
budem tu asi spolu uzavírat květnový snažení :-D taky mi ms končí dnes či zítra, je nějaká rychlá :-D jak dlouhý máš cyklus?
Já 27 dnu.
tak já přesně nevím,ale asi kolem 31 dnů.dnes jsem 3DC,takže snad zítra uzavřu kapitolu nad červenou a začneme pomalu zadělávat,ať třeba nepropásneme ovulku.

tak to tady uzavřu s tebou :lol: a doufám, že pozitivně :lol: jsem taky 3 DC :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
10.5.11 14:00
magda82 píše:
damia píše:
lokofa píše:
damia píše:
lokofa píše:
Já 27 dnu.

Já ještě přidám svých skoro exotických 22, ale to je po vysazení ha 8-) . Kamarádka má cyklus 28, ovulaci 10. den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
10.5.11 14:00

Já jsem taky dělala mamatest 10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.11 14:03
Kvido píše:

chyba je určitě v testu !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
10.5.11 14:07

ja jsem dneska 6 DC a 1den nez červené potvory tak na to dneska asi vlitnem a musim si ohlidat ovulku ..

holky zase jedne blbej dotaz ovulku poznám tak že mi stoupne BT nebo zustane pár dni stejná ?? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
10.5.11 14:10

Sine1

no to je tedy délka cyklu :palec: třeba ti zůstane :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
10.5.11 14:12
alušíček píše:
Kvido píše:

No, to mi ani neříkej, protože je tenhle měsíc pozitivní. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
10.5.11 14:13
Marsi86 píše:
ja jsem dneska 6 DC a 1den nez červené potvory tak na to dneska asi vlitnem a musim si ohlidat ovulku ..holky zase jedne blbej dotaz ovulku poznám tak že mi stoupne BT nebo zustane pár dni stejná ?? :?:

Tak teď si nejsem jistá, ale myslím, že teplota stoupne až po ovu, kdyžtak mě opravte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.11 14:13
Kvido píše:
alušíček píše:
Kvido píše:
No, to mi ani neříkej, protože je tenhle měsíc pozitivní. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No samozřejmě ne v tom tvým ale v tom mým :-) asi ho budu reklamovat … :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital