Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
damia píše:alušíček píše:no to jo, ale než začnem obden, tak si dáváme předtím pauzu, aby bylo spermíků víc
prý nejlepší je frekvence styku obdento pak asi nemusíme měřit BT
![]()
pokud ovšem nemá přítel či manžel hbité spermíky
Ufff, celý cyklus ob den, to bych asi, holky, nedala
Kolem té ovulace snad, ale mezi tím ob dva, tři dny stačí..
Ty spermijky v těle chvíli vydrží, pokud jsou plodné dny. ALE proti gustu žádný dišputát!!
![]()
hbité moc nejsou a aby bylo „obden“ tak to bych asi k snídani musela servírovat denně ústřice
jooo už to není jak před pár lety ![]()
alušíček píše:
hbité moc nejsou a aby bylo „obden“ tak to bych asi k snídani musela servírovat denně ústřicejooo už to není jak před pár lety
taky jsme dřív i denně,kolikrát to bylo než šel do práce ráno,pak když došel z práce a ještě pak i večer
.jo a když jsme s manželem se spolu poprvý
,tak jsem začli v 9 večer a skončili ráno vkolem 7 ani nevím jestli byly nějaké přestávky
,ale asi jo snad pětiminutové
![]()
ahoj holky. tak až ted jsem se dostala doma k PC, v práci to nešlo, bylo toho moc.. jinak já jsm dneska 6 DC.. takže za 3 dny snažení naostro ![]()
Ahoj holky, tak já stále čekám MS a nic, test si jdu teda koupit zítra, tož uvidíme. Manžel začíná být nervózní, protože je to trošku „neplánováné“ ![]()
Ahoj všem.Jen přispěju troškou do mlýna,i když už mezi vás nepatřím.Já už 2 děti mám,ale jako hodně mladá.Poté jsem 12 let brala HA Cilest.Před cca rokem a půl jsme se s manželem dohodli na dítku č.3.Ale nešlo to,měsíce plynuly a nic se nedělo.Zpošátku ani neprobíhala ovulka.Poté začala probíhat,měla jsem typické bolesti podbřišku,ovulace potvrzená i z gyn.,byla jsem tam v době bolestí na kontrole.Začala jsem měřit BT a ložnice se změnila na tělocvičnu s přesným časovým harmonogramem.
Hltala jsem různé diskuze a recepty,jak na to.Ale ono nic.Tak jsem se na to vykašlala.Povýšila jsem v zaměstnání,manžel taky přešel jinam a prostě jsme žili.Úplně jsem to vypustila a soustředila se na práci.A bum,před 14 dny pozitivní TT,na gyn.potvrzen gest.váček v děloze.Nechci vás nějak naštvat,ale je to opravdu jen o psychice.Čím víc něco chceme,tím spíš to nedostanem.A jít se miláčkovat s myšlenkou,že teď si tam ty potvůrky cestu najdou,je k ničemu.Věřte,byla jsem stejná.Povídala jsem si s jednou maminkou na jedné diskuzi,snažili se o druhé dítě 9 měsíců a stále nic,bylo to minulý rok.Pak už se na to vykašlali,zamluvili si dovolenou v Egyptě a těšili se na dovču.No,nakonec samozřejmě nikam neletěli,TT pozitivní a dnes už mají nádherného chlapečka.Takže holky,vím,že je to těžké,ale i já to zvládla.Snažte se něčím zabavit,zaměřte se na cokoliv jiného a brzy uvidíte 2//.Přeji všem hodně štěstí. ![]()
Zuzka 79 píše:
Ahoj všem.Jen přispěju troškou do mlýna,i když už mezi vás nepatřím.Já už 2 děti mám,ale jako hodně mladá.Poté jsem 12 let brala HA Cilest.Před cca rokem a půl jsme se s manželem dohodli na dítku č.3.Ale nešlo to,měsíce plynuly a nic se nedělo.Zpošátku ani neprobíhala ovulka.Poté začala probíhat,měla jsem typické bolesti podbřišku,ovulace potvrzená i z gyn.,byla jsem tam v době bolestí na kontrole.Začala jsem měřit BT a ložnice se změnila na tělocvičnu s přesným časovým harmonogramem.Hltala jsem různé diskuze a recepty,jak na to.Ale ono nic.Tak jsem se na to vykašlala.Povýšila jsem v zaměstnání,manžel taky přešel jinam a prostě jsme žili.Úplně jsem to vypustila a soustředila se na práci.A bum,před 14 dny pozitivní TT,na gyn.potvrzen gest.váček v děloze.Nechci vás nějak naštvat,ale je to opravdu jen o psychice.Čím víc něco chceme,tím spíš to nedostanem.A jít se miláčkovat s myšlenkou,že teď si tam ty potvůrky cestu najdou,je k ničemu.Věřte,byla jsem stejná.Povídala jsem si s jednou maminkou na jedné diskuzi,snažili se o druhé dítě 9 měsíců a stále nic,bylo to minulý rok.Pak už se na to vykašlali,zamluvili si dovolenou v Egyptě a těšili se na dovču.No,nakonec samozřejmě nikam neletěli,TT pozitivní a dnes už mají nádherného chlapečka.Takže holky,vím,že je to těžké,ale i já to zvládla.Snažte se něčím zabavit,zaměřte se na cokoliv jiného a brzy uvidíte 2//.Přeji všem hodně štěstí.
díky za podporu, přesně tak je to hlavně psychika,která tohle blokuje.,i když my se snažíme už 5 let a stále nic,ale prostě asi to chce více času nebo se budeme muset smířit s jedním, uvidíme ![]()
Ahojky všem snažilkám.Každý den si tady čtu vaše příspěvky a dnes,po pár dnech zase něco napíšu já
.U mě to vypadá takto.Minulý ČT jsem tady psala,že jsem po cvičení začala divně krvácet,ale MS se z toho nerozjela.Tu jsem měla dostat v SO nebo NE.Ale nic,tak jsem si udělala test a negativní.MS jsem dodnes nedostala,jen každý den strašně malinko špiním.Dnes jsem nevydržela a testla se znovu,posledním testem,co jsem tu měla.A jsou tam
Jste první kdo to ví,bojím se,aby se něco nestalo,tak to zatím nikomu říkat nebudu.
Tak moc bych si přála,aby to takhle dopadlo u vás všech ![]()
Ještě jsem chtěla přidat tu fotku.Jen je mi divné,že v NE nic a dnes po 4 dnech už tak pěkné čárky.Asi to bude tím testem.Tohle je Clearblue.
A také nemám žádné těh.příznaky,tak snad bude vše dobré.
SuzaG píše:
Ještě jsem chtěla přidat tu fotku.Jen je mi divné,že v NE nic a dnes po 4 dnech už tak pěkné čárky.Asi to bude tím testem.Tohle je Clearblue.A také nemám žádné těh.příznaky,tak snad bude vše dobré.
gratuluji ![]()
petka.konecna píše:
SuzaG - gratulace- hlavně ať je všechno v pořádku
Moc děkuju ![]()