Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
623
11.5.11 14:52
damia píše:
alušíček píše:
prý nejlepší je frekvence styku obden :-) to pak asi nemusíme měřit BT :-) :oops:
no to jo, ale než začnem obden, tak si dáváme předtím pauzu, aby bylo spermíků víc :wink: pokud ovšem nemá přítel či manžel hbité spermíky :mrgreen:

Ufff, celý cyklus ob den, to bych asi, holky, nedala 8-o :lol: :lol: Kolem té ovulace snad, ale mezi tím ob dva, tři dny stačí.. :wink: Ty spermijky v těle chvíli vydrží, pokud jsou plodné dny. ALE proti gustu žádný dišputát!! :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.11 14:56

hbité moc nejsou a aby bylo „obden“ tak to bych asi k snídani musela servírovat denně ústřice :oops: jooo už to není jak před pár lety :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
11.5.11 15:46
alušíček píše:
hbité moc nejsou a aby bylo „obden“ tak to bych asi k snídani musela servírovat denně ústřice :oops: jooo už to není jak před pár lety :pankac:

taky jsme dřív i denně,kolikrát to bylo než šel do práce ráno,pak když došel z práce a ještě pak i večer :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .jo a když jsme s manželem se spolu poprvý :hug: :hug: :hug: ,tak jsem začli v 9 večer a skončili ráno vkolem 7 ani nevím jestli byly nějaké přestávky :-P :-P ,ale asi jo snad pětiminutové :oops: :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
11.5.11 18:21

ahoj holky. tak až ted jsem se dostala doma k PC, v práci to nešlo, bylo toho moc.. jinak já jsm dneska 6 DC.. takže za 3 dny snažení naostro :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
11.5.11 21:30

Ahoj holky, tak já stále čekám MS a nic, test si jdu teda koupit zítra, tož uvidíme. Manžel začíná být nervózní, protože je to trošku „neplánováné“ :)

• Citovat
  • Upravit
14777
11.5.11 21:53

dobrou noc holky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
12.5.11 06:46

dobré ráno :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
12.5.11 07:12

Ahoj všem.Jen přispěju troškou do mlýna,i když už mezi vás nepatřím.Já už 2 děti mám,ale jako hodně mladá.Poté jsem 12 let brala HA Cilest.Před cca rokem a půl jsme se s manželem dohodli na dítku č.3.Ale nešlo to,měsíce plynuly a nic se nedělo.Zpošátku ani neprobíhala ovulka.Poté začala probíhat,měla jsem typické bolesti podbřišku,ovulace potvrzená i z gyn.,byla jsem tam v době bolestí na kontrole.Začala jsem měřit BT a ložnice se změnila na tělocvičnu s přesným časovým harmonogramem. :lol: Hltala jsem různé diskuze a recepty,jak na to.Ale ono nic.Tak jsem se na to vykašlala.Povýšila jsem v zaměstnání,manžel taky přešel jinam a prostě jsme žili.Úplně jsem to vypustila a soustředila se na práci.A bum,před 14 dny pozitivní TT,na gyn.potvrzen gest.váček v děloze.Nechci vás nějak naštvat,ale je to opravdu jen o psychice.Čím víc něco chceme,tím spíš to nedostanem.A jít se miláčkovat s myšlenkou,že teď si tam ty potvůrky cestu najdou,je k ničemu.Věřte,byla jsem stejná.Povídala jsem si s jednou maminkou na jedné diskuzi,snažili se o druhé dítě 9 měsíců a stále nic,bylo to minulý rok.Pak už se na to vykašlali,zamluvili si dovolenou v Egyptě a těšili se na dovču.No,nakonec samozřejmě nikam neletěli,TT pozitivní a dnes už mají nádherného chlapečka.Takže holky,vím,že je to těžké,ale i já to zvládla.Snažte se něčím zabavit,zaměřte se na cokoliv jiného a brzy uvidíte 2//.Přeji všem hodně štěstí. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
12.5.11 07:57
Zuzka 79 píše:
Ahoj všem.Jen přispěju troškou do mlýna,i když už mezi vás nepatřím.Já už 2 děti mám,ale jako hodně mladá.Poté jsem 12 let brala HA Cilest.Před cca rokem a půl jsme se s manželem dohodli na dítku č.3.Ale nešlo to,měsíce plynuly a nic se nedělo.Zpošátku ani neprobíhala ovulka.Poté začala probíhat,měla jsem typické bolesti podbřišku,ovulace potvrzená i z gyn.,byla jsem tam v době bolestí na kontrole.Začala jsem měřit BT a ložnice se změnila na tělocvičnu s přesným časovým harmonogramem. :lol: Hltala jsem různé diskuze a recepty,jak na to.Ale ono nic.Tak jsem se na to vykašlala.Povýšila jsem v zaměstnání,manžel taky přešel jinam a prostě jsme žili.Úplně jsem to vypustila a soustředila se na práci.A bum,před 14 dny pozitivní TT,na gyn.potvrzen gest.váček v děloze.Nechci vás nějak naštvat,ale je to opravdu jen o psychice.Čím víc něco chceme,tím spíš to nedostanem.A jít se miláčkovat s myšlenkou,že teď si tam ty potvůrky cestu najdou,je k ničemu.Věřte,byla jsem stejná.Povídala jsem si s jednou maminkou na jedné diskuzi,snažili se o druhé dítě 9 měsíců a stále nic,bylo to minulý rok.Pak už se na to vykašlali,zamluvili si dovolenou v Egyptě a těšili se na dovču.No,nakonec samozřejmě nikam neletěli,TT pozitivní a dnes už mají nádherného chlapečka.Takže holky,vím,že je to těžké,ale i já to zvládla.Snažte se něčím zabavit,zaměřte se na cokoliv jiného a brzy uvidíte 2//.Přeji všem hodně štěstí. :palec:

díky za podporu, přesně tak je to hlavně psychika,která tohle blokuje.,i když my se snažíme už 5 let a stále nic,ale prostě asi to chce více času nebo se budeme muset smířit s jedním, uvidíme :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643
12.5.11 09:29

Ahojky všem snažilkám.Každý den si tady čtu vaše příspěvky a dnes,po pár dnech zase něco napíšu já :think: .U mě to vypadá takto.Minulý ČT jsem tady psala,že jsem po cvičení začala divně krvácet,ale MS se z toho nerozjela.Tu jsem měla dostat v SO nebo NE.Ale nic,tak jsem si udělala test a negativní.MS jsem dodnes nedostala,jen každý den strašně malinko špiním.Dnes jsem nevydržela a testla se znovu,posledním testem,co jsem tu měla.A jsou tam :dance: Jste první kdo to ví,bojím se,aby se něco nestalo,tak to zatím nikomu říkat nebudu.
Tak moc bych si přála,aby to takhle dopadlo u vás všech :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643
12.5.11 09:33

Ještě jsem chtěla přidat tu fotku.Jen je mi divné,že v NE nic a dnes po 4 dnech už tak pěkné čárky.Asi to bude tím testem.Tohle je Clearblue. :nevim: A také nemám žádné těh.příznaky,tak snad bude vše dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
12.5.11 09:34

SuzaG - gratulace :kytka: - hlavně ať je všechno v pořádku

• Citovat
  • Upravit
752
12.5.11 09:35
SuzaG píše:
Ještě jsem chtěla přidat tu fotku.Jen je mi divné,že v NE nic a dnes po 4 dnech už tak pěkné čárky.Asi to bude tím testem.Tohle je Clearblue. :nevim: A také nemám žádné těh.příznaky,tak snad bude vše dobré.

gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643
12.5.11 09:36
petka.konecna píše:
SuzaG - gratulace :kytka: - hlavně ať je všechno v pořádku

Moc děkuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit