Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2786
9.5.11 09:59
Marsi86 píše:
Kvido píše:
Tak dneska jsem testila a byly tam //. Tak teď se zas budu bát, aby bolo všechno ok.
moccccc gratuluji a přeji aby vše dobře dopadlo :kytka:

Děkuju moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
9.5.11 10:01

jinak teda od zitřka začínam měřit tu BT měření v puse je na prdlačky byli moc nizke teploty .. tak uvidime jaka bude za měsic křivka jen doufám že s toho poznám ovulku moc se v tom neorientuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
9.5.11 10:19
Kvido píše:
Tak dneska jsem testila a byly tam //. Tak teď se zas budu bát, aby bolo všechno ok.

JJ tak to se přidávám k gratulacím a ať je vše OK :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
9.5.11 10:20
Marsi86 píše:
jinak teda od zitřka začínam měřit tu BT měření v puse je na prdlačky byli moc nizke teploty .. tak uvidime jaka bude za měsic křivka jen doufám že s toho poznám ovulku moc se v tom neorientuju

My ti když tak pomůžem, spolu to dáme dohromady :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
9.5.11 10:21
Jane29 píše:
Marsi86 píše:
My ti když tak pomůžem, spolu to dáme dohromady :lol:

diky moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
9.5.11 11:44
Kvido píše:

Kvido, to je paráda!!! :dance: :pankac: Moc blahopřeju!! A bude to dobré, uvidíš! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
9.5.11 12:05

Kvido gratuluju :kytka: , hlavně nestresuj, určitě to dobře dopadne :)

• Citovat
  • Upravit
17211
9.5.11 13:42
Kvido píše:

jů, gratuluji, aspoň někomu to vyšlo a mooooc přeji, aby bylo vše bez problémů :wink: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
9.5.11 13:45

ahoj holky, všem kteří stále čekají, tak ať se zadaří :lol: já jsem z posledních 2 cyklů zjistila ovulku i podle hlenu a bolení podbřišku, tak měřím dál a ovu testy zatím kupovat nebudu, za měsíc se máme stěhovat, tak mám trošku jiný starosti, ale snažení o ovulce nevynechám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
9.5.11 14:05

Ahoj, snažíme se první měsíc. Opravdu test pozná těhotenství až těsně před plánovanou MS? Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
9.5.11 14:09
Radka85 píše:
Ahoj, snažíme se první měsíc. Opravdu test pozná těhotenství až těsně před plánovanou MS? Děkuju

každý to má jinak, záleží na hladině HCG. Většinou jsme nedočkaví a testujem tak 10 DPO, ale musíš vědět, kdy jsi měla ovulku. Taky se stává, že máš 2 čárky a ms přijde, to se vajíčko neudrželo. Tak kvůli zklamání je lepší počkat až do vynechání ms. Záleží na tobě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
9.5.11 14:16

Jj, děkuju za info. Zatím jsem teď po vysazení testík nedělala, tak proto se ptám, kdy je nejvhonější doba…Dá se u ovulace spoléhat na přibližnou dobu kdy by měla přijít? Čili těch cca 12 dní po začátku krvácení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
9.5.11 14:21
Radka85 píše:
Jj, děkuju za info. Zatím jsem teď po vysazení testík nedělala, tak proto se ptám, kdy je nejvhonější doba…Dá se u ovulace spoléhat na přibližnou dobu kdy by měla přijít? Čili těch cca 12 dní po začátku krvácení?

no na tohle právě spoléhat nemůžeš :-( každý má ovulku jindy. Někdo má třeba už 10 DC, já třeba 15 DC, nebo můžeš mít i později. Zkus si měřit BT a už po 2 cyklech se to dá vypozorovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
9.5.11 14:22
Radka85 píše:

Průměr je 10-15 den od začátku ms, ale je hodně případů, co ji mají dřív nebo později..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
9.5.11 14:24

Tak to ted pravděpodobně začínám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie