Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
damia píše:
a všem novým přeji mooooooc aby to vyšlo
já používám taky mamatest 10, ale jsou všechny vadný, není tam ta druhá čárka
Přesně tak všechny sou vadný ta druhá čárka ne a ne se ukázat, asi je půjdu reklamovat
. No a černá ovce určitě nejsi, šak MS taky nečekáš ne? Tak ať nepřijde ji tu spolu odeženem ![]()
damia píše:lokofa píše:tak tenhle dušík vidím i já a to jsem většinou slepá
Ahoj, já mívám cyklus 26-27 dnu. Dneska jsem 28 a test viz foto.
Jenže jsem zkousela ještě clearblue a ten neukazuje nic. tak nevima ms ti dorazila, to je mi moc líto. Hodně jsem ale četla, že dušíky před ms mohou mást a ms i tak přijde, jakože se vajíčko neudrželo
no neudrželo. To bych ocekavala spozdenou ms, ne v terminu.
To mi rikala do telefonu i dr.
lokofa píše:damia píše:no neudrželo. To bych ocekavala spozdenou ms, ne v terminu.lokofa píše:tak tenhle dušík vidím i já a to jsem většinou slepá
Jenže jsem zkousela ještě clearblue a ten neukazuje nic. tak nevima ms ti dorazila, to je mi moc líto. Hodně jsem ale četla, že dušíky před ms mohou mást a ms i tak přijde, jakože se vajíčko neudrželo
To mi rikala do telefonu i dr.
tak nezoufej, jednou to vyjde a tento měsíc se mi zdá obzvlášť dobře vypečený
na zadělání mimča ![]()
damia píše:lokofa píše:tak nezoufej, jednou to vyjde a tento měsíc se mi zdá obzvlášť dobře vypečenýdamia píše:no neudrželo. To bych ocekavala spozdenou ms, ne v terminu.lokofa píše:tak tenhle dušík vidím i já a to jsem většinou slepá
To mi rikala do telefonu i dr.na zadělání mimča
No u nás je to složitější. Po laparce mám jen jeden vejcovod, tak to bude trvat dýl, než předchozí těhu.
A hlavně mi to bylo divný, že tento test, co je na fotce ukazal // a jiný ne.
přesně tak venku už je zase hezky, sice meze pořád studený, ale ty už nehradíme něčím jiným, ne holky? ![]()
Jane29 píše:damia píše:Přesně tak všechny sou vadný ta druhá čárka ne a ne se ukázat, asi je půjdu reklamovat
já používám taky mamatest 10, ale jsou všechny vadný, není tam ta druhá čárka. No a černá ovce určitě nejsi, šak MS taky nečekáš ne? Tak ať nepřijde ji tu spolu odeženem
hromadná reklamace
to by se zavalili asi všechny lékárny
a ms nečekám, ale víš jak to je. žádný dušík, tak to radši ať dorazí a mám ji hned za sebou, ať můžem zkoušet dál. Si myslím, že se mi spíš rozhodil cyklus po vysazení ha, tak ho budu mívat asi nepravidelně, kéž by vůbec ![]()
lokofa píše:damia píše:lokofa píše:tak nezoufej, jednou to vyjde a tento měsíc se mi zdá obzvlášť dobře vypečenýdamia píše:no neudrželo. To bych ocekavala spozdenou ms, ne v terminu.lokofa píše:tak tenhle dušík vidím i já a to jsem většinou slepá
To mi rikala do telefonu i dr.na zadělání mimča
No u nás je to složitější. Po laparce mám jen jeden vejcovod, tak to bude trvat dýl, než předchozí těhu.
A hlavně mi to bylo divný, že tento test, co je na fotce ukazal // a jiný ne.
i s jedním to dopadne, třeba i tento měsíc bude ten správný fungovat, i když jsi tuším psala, že si myslíš, že zrovna ovuloval teď. Kamarádce to tak taky skákalo a povedlo se ![]()
Tento mesic ovuloval ten vajecnik, od ktereho nevede cestička ![]()
Proto mi i byla ta // divna. A pak spolehej na testy.
Noc nic razíme ven. Rozchodit břichabol.
lokofa píše:
Tento mesic ovuloval ten vajecnik, od ktereho nevede cestička
Proto mi i byla ta // divna. A pak spolehej na testy.
Noc nic razíme ven. Rozchodit břichabol.
takže se to podaří teď, super, držím palečky ![]()
damia píše:Jane29 píše:hromadná reklamacedamia píše:Přesně tak všechny sou vadný ta druhá čárka ne a ne se ukázat, asi je půjdu reklamovat
já používám taky mamatest 10, ale jsou všechny vadný, není tam ta druhá čárka. No a černá ovce určitě nejsi, šak MS taky nečekáš ne? Tak ať nepřijde ji tu spolu odeženem
to by se zavalili asi všechny lékárny
a ms nečekám, ale víš jak to je. žádný dušík, tak to radši ať dorazí a mám ji hned za sebou, ať můžem zkoušet dál. Si myslím, že se mi spíš rozhodil cyklus po vysazení ha, tak ho budu mívat asi nepravidelně, kéž by vůbec
no já teď naštěstí mám cyklus pravidelný 27-28 dní, ale po vysazení HA mi taky haproval a myslím, že až teď poslední dva měsíce se tělo začlo dávat pořádně do kupy po braní HA, protože předtím než jsem ji brala tak jsem měla vždy strašný bolesti před MS a teď nějak nic, mi to bylo divný, ale říkala jsem si tak snad už to nebude. A teď poslední dva cykly cítím před MS prsa a podbříško. Jo je to holt k vzteku, že se tělo po braní HA může klidně vzpamatovávat až jeden rok ![]()
lokofa
taky držím palečky a hezkou procházku na sluníčku taky asi půjdu za chvilku
no já jsem měla taky před braní ha šílený bolesti v ms, po vysazení nic, jen křížový bolesti, ale ty já mívám i mimo, tak nevím
je mi jasný, že to klidně může mít člověk po vysazení HA jinak, ale zarážímě ten fakt, že se s tím tělo vyrovnává až jeden rok. To vědět dřív, tak ji vysadím ještě dřív a chráním se jinak, ale každy tělo je jiný a reaguje na vysazení HA jinak, ale i tak by ti to měli doktoři říct než to začneš brát nebo by to mohlo být aspoň na té antikoncepci napsaný, aby člověk věděl
tak se tu holky mějte hezky, jdu taky nasluníčko, tak hezkou sobotu ![]()
no co už teď. Hlavně aby se s tím srovnalo a šlapalo podle nás ![]()