Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12803
7.5.11 13:53
damia píše:
a všem novým přeji mooooooc aby to vyšlo :wink:
já používám taky mamatest 10, ale jsou všechny vadný, není tam ta druhá čárka :mrgreen:

Přesně tak všechny sou vadný ta druhá čárka ne a ne se ukázat, asi je půjdu reklamovat :mrgreen: . No a černá ovce určitě nejsi, šak MS taky nečekáš ne? Tak ať nepřijde ji tu spolu odeženem :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
7.5.11 13:56
damia píše:
lokofa píše:
Ahoj, já mívám cyklus 26-27 dnu. Dneska jsem 28 a test viz foto.
Jenže jsem zkousela ještě clearblue a ten neukazuje nic. tak nevim
tak tenhle dušík vidím i já a to jsem většinou slepá :-) a ms ti dorazila, to je mi moc líto. Hodně jsem ale četla, že dušíky před ms mohou mást a ms i tak přijde, jakože se vajíčko neudrželo :cry:

no neudrželo. To bych ocekavala spozdenou ms, ne v terminu.
To mi rikala do telefonu i dr.

• Citovat
  • Upravit
17211
7.5.11 13:58
lokofa píše:
damia píše:
lokofa píše:
tak tenhle dušík vidím i já a to jsem většinou slepá :-) a ms ti dorazila, to je mi moc líto. Hodně jsem ale četla, že dušíky před ms mohou mást a ms i tak přijde, jakože se vajíčko neudrželo :cry:

tak nezoufej, jednou to vyjde a tento měsíc se mi zdá obzvlášť dobře vypečený :lol: na zadělání mimča :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
7.5.11 14:00
damia píše:
lokofa píše:
damia píše:
lokofa píše:
tak nezoufej, jednou to vyjde a tento měsíc se mi zdá obzvlášť dobře vypečený :lol: na zadělání mimča :mrgreen:

No u nás je to složitější. Po laparce mám jen jeden vejcovod, tak to bude trvat dýl, než předchozí těhu.

A hlavně mi to bylo divný, že tento test, co je na fotce ukazal // a jiný ne.

• Citovat
  • Upravit
12803
7.5.11 14:01

přesně tak venku už je zase hezky, sice meze pořád studený, ale ty už nehradíme něčím jiným, ne holky? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
7.5.11 14:01
Jane29 píše:
damia píše:
já používám taky mamatest 10, ale jsou všechny vadný, není tam ta druhá čárka :mrgreen:
Přesně tak všechny sou vadný ta druhá čárka ne a ne se ukázat, asi je půjdu reklamovat :mrgreen: . No a černá ovce určitě nejsi, šak MS taky nečekáš ne? Tak ať nepřijde ji tu spolu odeženem :pankac:

hromadná reklamace :lol: to by se zavalili asi všechny lékárny :-D a ms nečekám, ale víš jak to je. žádný dušík, tak to radši ať dorazí a mám ji hned za sebou, ať můžem zkoušet dál. Si myslím, že se mi spíš rozhodil cyklus po vysazení ha, tak ho budu mívat asi nepravidelně, kéž by vůbec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
7.5.11 14:04
lokofa píše:
damia píše:
lokofa píše:
damia píše:
lokofa píše:
tak nezoufej, jednou to vyjde a tento měsíc se mi zdá obzvlášť dobře vypečený :lol: na zadělání mimča :mrgreen:

No u nás je to složitější. Po laparce mám jen jeden vejcovod, tak to bude trvat dýl, než předchozí těhu.

A hlavně mi to bylo divný, že tento test, co je na fotce ukazal // a jiný ne.

i s jedním to dopadne, třeba i tento měsíc bude ten správný fungovat, i když jsi tuším psala, že si myslíš, že zrovna ovuloval teď. Kamarádce to tak taky skákalo a povedlo se :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
7.5.11 14:24

Tento mesic ovuloval ten vajecnik, od ktereho nevede cestička :)
Proto mi i byla ta // divna. A pak spolehej na testy.
Noc nic razíme ven. Rozchodit břichabol.

• Citovat
  • Upravit
17211
7.5.11 14:27
lokofa píše:
Tento mesic ovuloval ten vajecnik, od ktereho nevede cestička :)
Proto mi i byla ta // divna. A pak spolehej na testy.
Noc nic razíme ven. Rozchodit břichabol.

takže se to podaří teď, super, držím palečky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
7.5.11 14:29
damia píše:
Jane29 píše:
damia píše:
Přesně tak všechny sou vadný ta druhá čárka ne a ne se ukázat, asi je půjdu reklamovat :mrgreen: . No a černá ovce určitě nejsi, šak MS taky nečekáš ne? Tak ať nepřijde ji tu spolu odeženem :pankac:
hromadná reklamace :lol: to by se zavalili asi všechny lékárny :-D a ms nečekám, ale víš jak to je. žádný dušík, tak to radši ať dorazí a mám ji hned za sebou, ať můžem zkoušet dál. Si myslím, že se mi spíš rozhodil cyklus po vysazení ha, tak ho budu mívat asi nepravidelně, kéž by vůbec :mrgreen:

no já teď naštěstí mám cyklus pravidelný 27-28 dní, ale po vysazení HA mi taky haproval a myslím, že až teď poslední dva měsíce se tělo začlo dávat pořádně do kupy po braní HA, protože předtím než jsem ji brala tak jsem měla vždy strašný bolesti před MS a teď nějak nic, mi to bylo divný, ale říkala jsem si tak snad už to nebude. A teď poslední dva cykly cítím před MS prsa a podbříško. Jo je to holt k vzteku, že se tělo po braní HA může klidně vzpamatovávat až jeden rok :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
7.5.11 14:31

lokofa
taky držím palečky a hezkou procházku na sluníčku taky asi půjdu za chvilku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
7.5.11 14:34

no já jsem měla taky před braní ha šílený bolesti v ms, po vysazení nic, jen křížový bolesti, ale ty já mívám i mimo, tak nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
7.5.11 14:39

je mi jasný, že to klidně může mít člověk po vysazení HA jinak, ale zarážímě ten fakt, že se s tím tělo vyrovnává až jeden rok. To vědět dřív, tak ji vysadím ještě dřív a chráním se jinak, ale každy tělo je jiný a reaguje na vysazení HA jinak, ale i tak by ti to měli doktoři říct než to začneš brát nebo by to mohlo být aspoň na té antikoncepci napsaný, aby člověk věděl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
7.5.11 14:43

tak se tu holky mějte hezky, jdu taky nasluníčko, tak hezkou sobotu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
7.5.11 14:49

no co už teď. Hlavně aby se s tím srovnalo a šlapalo podle nás :-D