Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12803
6.5.11 14:36
damia píše:
ahoj holky, zamlouvám si místo, ms měla dorazit včera, ale přijde brzy už to cítím, na tt je sněhobílo. Tentokrát to vyjít musí :-D

Ahojky,

již jsem ti ho rezervovala :mrgreen:, ale snad mrška nepřijde a to by jsi nás pak mohla nakazit tím těhu bacilem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
6.5.11 14:38
Renca127 píše:
Ahoj holky :mavam:

jojo chlapi si mysli ze to jednou do nas soupnou a je to tam :-D jinal my rok a mesic je to…tak snad uz ms neprijde. [/citace

máš hezke miminko teď zkoušíte sourozence ?? Přeju hodně štěstí ja doufám že tak dlouho čekat nebudeme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
6.5.11 14:38
Marsi86 píše:
Sine1 píše:
Ahojte holky,
tak já mám po druhý den po mrše a za sebou první cyklus po vysazení HA. Bohužel se nezadařilo, takže ty pověstný dvojčata nebudou :-) Tento měsíc jsem to pojala od podlahy. Nakoupila jsem si 20 ovulačních testů, začala měřit BT (chci taky zjistit, jestli mám vůbec ovulku), užívat Gynex a čaj Gravosen, tož snad to pomůže :dance: :lol: No, uvidíme. Kéž už by příště nedorazila (i když přesně nevím, kdy dojde, teď to bylo 22.den cyklu).
přeju ti aby ses te mrchy nedočkala :kytka:

Kéž bychom se jí všechny tady nedočkaly :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
6.5.11 14:41
Sine1 píše:
Jinak budu mezi Vámi trochu rekordman, HA jsem užívala 13 a 1/2 roku.. :-? Bohužel stále nebyl vhodný čas, nakonec jsem zjistila, že úplně ideální načasování nebude nikdy, tak proč do toho nejít hned.

jj přesně tak, kdybychom měli čekat až budeme pořádně zajištěni, tak se nedočkáme, hlavně, že si myslíme, že máme ty správné partnery

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
6.5.11 14:41
Kvido píše:
Ahoj holky, :mavam: já čekám ms dnes. Ale my se snažíme zatím druhý měsíc. :oops:

Držím palce, ať nepřijde!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
6.5.11 14:45
Sine1 píše:
Jinak budu mezi Vámi trochu rekordman, HA jsem užívala 13 a 1/2 roku.. :-? Bohužel stále nebyl vhodný čas, nakonec jsem zjistila, že úplně ideální načasování nebude nikdy, tak proč do toho nejít hned.

tě trumfnu :mrgreen: já brala ha 10 let, první dítě,2 roky ha, druhé dítě, 2 roky a teď jsem ve fázi zkoušení třetího :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
6.5.11 14:48
damia píše:
Sine1 píše:
tě trumfnu :mrgreen: já brala ha 10 let, první dítě,2 roky ha, druhé dítě, 2 roky a teď jsem ve fázi zkoušení třetího :mrgreen:

A jak dlouho ti trvalo po těch 10 letech první mimčo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
Jane29 píše:
damia píše:
ahoj holky, zamlouvám si místo, ms měla dorazit včera, ale přijde brzy už to cítím, na tt je sněhobílo. Tentokrát to vyjít musí :-D

Ahojky,

již jsem ti ho rezervovala :mrgreen:, ale snad mrška nepřijde a to by jsi nás pak mohla nakazit tím těhu bacilem.

moc díky, ráda bych nakazila všechny i sebe :lol: ale zatím není čím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renca127
Marsi86 píše:
Renca127 píše:

jojo chlapi si mysli ze to jednou do nas soupnou a je to tam :-D jinal my rok a mesic je to…tak snad uz ms neprijde. [/citace

máš hezke miminko teď zkoušíte sourozence ?? Přeju hodně štěstí ja doufám že tak dlouho čekat nebudeme :-)

děkuju :-D to miminko uz ma 4 roky tak bychom chteli jste jedno :-) zajimave maly byl na prvni stouch a ted to nejde

• Citovat
  • Upravit
12803
6.5.11 14:49

určitě se to tu některé zadaří a pak nás všechny nakazí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
6.5.11 14:51
Jane29 píše:
damia píše:
Sine1 píše:
tě trumfnu :mrgreen: já brala ha 10 let, první dítě,2 roky ha, druhé dítě, 2 roky a teď jsem ve fázi zkoušení třetího :mrgreen:
A jak dlouho ti trvalo po těch 10 letech první mimčo?

druhý měsíc se povedlo po vysazení. A to jsem šla k mudr až po 3 týdnech kdy nepřišla ms, žádné příznaky, jen trochu prsa bolely. Ani těhu test jsem nedělala a byla těhu. Teď jsem podle toho šílenec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
6.5.11 14:52
Sine1 píše:
Kvido píše:
Ahoj holky, :mavam: já čekám ms dnes. Ale my se snažíme zatím druhý měsíc. :oops:
Držím palce, ať nepřijde!! :wink:

Děkuji. Já brala HA šest let, když jsem vysadila tak ms přišla asi se třídenním zpožděním a pak pravidelně každých 28 dní. Po čtyřech měsících se nám zadařilo. Teď se snažíme znovu, HA jsem brala 6 měsíců a vysadila v prosinci 2010, pak jsem čekala na obnovení cyklu kvůli kojení. A teď se právě snažíme druhý měsíc.
Zdravím všechny snažilky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
6.5.11 14:53
Renca127 píše:
Marsi86 píše:
Renca127 píše:

máš hezke miminko teď zkoušíte sourozence ?? Přeju hodně štěstí ja doufám že tak dlouho čekat nebudeme :-)
děkuju :-D to miminko uz ma 4 roky tak bychom chteli jste jedno :-) zajimave maly byl na prvni stouch a ted to nejde

je to ale zajímavý, první jde skoro hned a druhý si dává na čas co :think: ale přijde :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
6.5.11 14:57
damia píše:
Renca127 píše:
Marsi86 píše:
Renca127 píše:

děkuju :-D to miminko uz ma 4 roky tak bychom chteli jste jedno :-) zajimave maly byl na prvni stouch a ted to nejde
je to ale zajímavý, první jde skoro hned a druhý si dává na čas co :think: ale přijde :-D

JJ určitě přijde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
6.5.11 14:59

no jasně holky, držím všem palečky :lol: to by bylo aby nebylo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...