Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
damia píše:
ahoj holky, zamlouvám si místo, ms měla dorazit včera, ale přijde brzy už to cítím, na tt je sněhobílo. Tentokrát to vyjít musí
Ahojky,
již jsem ti ho rezervovala
, ale snad mrška nepřijde a to by jsi nás pak mohla nakazit tím těhu bacilem.
Renca127 píše:
Ahoj holky![]()
jojo chlapi si mysli ze to jednou do nas soupnou a je to tam
jinal my rok a mesic je to…tak snad uz ms neprijde. [/citace
máš hezke miminko teď zkoušíte sourozence ?? Přeju hodně štěstí ja doufám že tak dlouho čekat nebudeme
Marsi86 píše:Sine1 píše:přeju ti aby ses te mrchy nedočkala
Ahojte holky,
tak já mám po druhý den po mrše a za sebou první cyklus po vysazení HA. Bohužel se nezadařilo, takže ty pověstný dvojčata nebudouTento měsíc jsem to pojala od podlahy. Nakoupila jsem si 20 ovulačních testů, začala měřit BT (chci taky zjistit, jestli mám vůbec ovulku), užívat Gynex a čaj Gravosen, tož snad to pomůže
![]()
No, uvidíme. Kéž už by příště nedorazila (i když přesně nevím, kdy dojde, teď to bylo 22.den cyklu).
Kéž bychom se jí všechny tady nedočkaly
![]()
Sine1 píše:
Jinak budu mezi Vámi trochu rekordman, HA jsem užívala 13 a 1/2 roku..Bohužel stále nebyl vhodný čas, nakonec jsem zjistila, že úplně ideální načasování nebude nikdy, tak proč do toho nejít hned.
jj přesně tak, kdybychom měli čekat až budeme pořádně zajištěni, tak se nedočkáme, hlavně, že si myslíme, že máme ty správné partnery
Kvido píše:
Ahoj holky,já čekám ms dnes. Ale my se snažíme zatím druhý měsíc.
Držím palce, ať nepřijde!! ![]()
Sine1 píše:
Jinak budu mezi Vámi trochu rekordman, HA jsem užívala 13 a 1/2 roku..Bohužel stále nebyl vhodný čas, nakonec jsem zjistila, že úplně ideální načasování nebude nikdy, tak proč do toho nejít hned.
tě trumfnu
já brala ha 10 let, první dítě,2 roky ha, druhé dítě, 2 roky a teď jsem ve fázi zkoušení třetího ![]()
damia píše:Sine1 píše:tě trumfnu
já brala ha 10 let, první dítě,2 roky ha, druhé dítě, 2 roky a teď jsem ve fázi zkoušení třetího
A jak dlouho ti trvalo po těch 10 letech první mimčo?
Jane29 píše:damia píše:
ahoj holky, zamlouvám si místo, ms měla dorazit včera, ale přijde brzy už to cítím, na tt je sněhobílo. Tentokrát to vyjít musíAhojky,
již jsem ti ho rezervovala, ale snad mrška nepřijde a to by jsi nás pak mohla nakazit tím těhu bacilem.
moc díky, ráda bych nakazila všechny i sebe
ale zatím není čím..
Marsi86 píše:Renca127 píše:
Ahoj holky![]()
máš hezke miminko teď zkoušíte sourozence ?? Přeju hodně štěstí ja doufám že tak dlouho čekat nebudemejinal my rok a mesic je to…tak snad uz ms neprijde. [/citace
děkuju
to miminko uz ma 4 roky tak bychom chteli jste jedno
zajimave maly byl na prvni stouch a ted to nejde
Jane29 píše:damia píše:A jak dlouho ti trvalo po těch 10 letech první mimčo?Sine1 píše:tě trumfnu
já brala ha 10 let, první dítě,2 roky ha, druhé dítě, 2 roky a teď jsem ve fázi zkoušení třetího
druhý měsíc se povedlo po vysazení. A to jsem šla k mudr až po 3 týdnech kdy nepřišla ms, žádné příznaky, jen trochu prsa bolely. Ani těhu test jsem nedělala a byla těhu. Teď jsem podle toho šílenec ![]()
Sine1 píše:Kvido píše:Držím palce, ať nepřijde!!
Ahoj holky,já čekám ms dnes. Ale my se snažíme zatím druhý měsíc.
Děkuji. Já brala HA šest let, když jsem vysadila tak ms přišla asi se třídenním zpožděním a pak pravidelně každých 28 dní. Po čtyřech měsících se nám zadařilo. Teď se snažíme znovu, HA jsem brala 6 měsíců a vysadila v prosinci 2010, pak jsem čekala na obnovení cyklu kvůli kojení. A teď se právě snažíme druhý měsíc.
Zdravím všechny snažilky. ![]()
Renca127 píše:Marsi86 píše:Renca127 píše:děkuju
Ahoj holky![]()
máš hezke miminko teď zkoušíte sourozence ?? Přeju hodně štěstí ja doufám že tak dlouho čekat nebudemejinal my rok a mesic je to…tak snad uz ms neprijde. [/citace
je to ale zajímavý, první jde skoro hned a druhý si dává na čas co
ale přijde
damia píše:Renca127 píše:Marsi86 píše:je to ale zajímavý, první jde skoro hned a druhý si dává na čas coRenca127 píše:děkuju
Ahoj holky![]()
ale přijde
JJ určitě přijde