Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky,tak vám jdu zase popsat svou situaci.Fakt už nevím co si myslet.Jak už jsem vám tady nebo v té minulé diskuzi psala,ve ČT jsem po cvičení ve sprše zjistila,že ze mě jdou krvavé kousky něčeho a v noci jsem pak slabě krvácela.Měla jsem to dostat sice až v SO nebo NE,ale řekla jsem si,je to tady.No ale včera ani dnes nekrvácím ani nešpiním,tak vážně nevím?! Jestli se to teprve rozjede? Co myslíte?
Suzag: tak to se mi ještě nestalo, no já bych počkala, jestli se něco rozjede a pak bych testla. Jestli tě nic nebolí, tak se snad neděje nic špatného.
Jinak u mě ms zatím nic, měla přijít včera, ale podbřišek nebolí, jen ty tlaky v prsou. No, snad si nedá na čas, jako minulý cyklus, kdy jsem testovala, ale kromě jednoho slabě pozitivního testu nic a mrcha dorazila po čtrnácti dnech. ![]()
to jsem zapoměla napsat,že mi to dnes nedalo a ráno jsem si udělala testík.....a nic ![]()
SuzaG píše:
to jsem zapoměla napsat,že mi to dnes nedalo a ráno jsem si udělala testík.....a nic
Kvido píše:SuzaG píše:
to jsem zapoměla napsat,že mi to dnes nedalo a ráno jsem si udělala testík.....a nicTak buď přijde mrcha, nebo testni za dva dny znova.
Díky
,já doufám,že nepřijde,ale to asi zase nevyjde.
SuzaG píše:
Ahojky,tak vám jdu zase popsat svou situaci.Fakt už nevím co si myslet.Jak už jsem vám tady nebo v té minulé diskuzi psala,ve ČT jsem po cvičení ve sprše zjistila,že ze mě jdou krvavé kousky něčeho a v noci jsem pak slabě krvácela.Měla jsem to dostat sice až v SO nebo NE,ale řekla jsem si,je to tady.No ale včera ani dnes nekrvácím ani nešpiním,tak vážně nevím?! Jestli se to teprve rozjede? Co myslíte?
třeba se zadařilo
držím palečky, ať je to jen pozitivní ![]()
Kvido píše:
Jinak u mě ms zatím nic, měla přijít včera, ale podbřišek nebolí, jen ty tlaky v prsou. No, snad si nedá na čas, jako minulý cyklus, kdy jsem testovala, ale kromě jednoho slabě pozitivního testu nic a mrcha dorazila po čtrnácti dnech.
u mě taky nic, ale žádný příznaky, jen občas křížový bolesti, test včera negativní, tak spíš počítám se spožděním, doufám, že nebude dlouhý ![]()
hezký den holky, ms včera večer dorazila, tak frčím další měsíc s vámi ![]()
Příští měsíc, až pujdeme kupovat testy a lékarníce se zeptá jaký chceme, musíme říct pozitivní, pak to bude ten správný test.
lokofa píše:
Příští měsíc, až pujdeme kupovat testy a lékarníce se zeptá jaký chceme, musíme říct pozitivní, pak to bude ten správný test.
to jsem zvědavá, kdo ten správný výherní koupí ![]()
damia píše:lokofa píše:to jsem zvědavá, kdo ten správný výherní koupí
to mě rozesmálo…asi by lékárnice koukala
.Já si testíky asi objednám na netu,jsou tam levnější a když vidím tu svou spotřebu ![]()
holk hlavu vzhůru .. já jsem dne s 3DCm ovula bude asi 12 DC, takže za týden už bude dalš ísnaženíčko … a pak zase čekání …ale my se dočkáme.. ![]()
To čekání je nejhorší no.
Já musím 12dc k dr na utz. Jenže chlap jede na dva dny služebně pryč a dítka se mi tam brát nechce.
Tak se s ní zkusím domluvit, jestli bude moc vadit když přijdu 11dc.