Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3643
7.5.11 15:16

Ahojky,tak vám jdu zase popsat svou situaci.Fakt už nevím co si myslet.Jak už jsem vám tady nebo v té minulé diskuzi psala,ve ČT jsem po cvičení ve sprše zjistila,že ze mě jdou krvavé kousky něčeho a v noci jsem pak slabě krvácela.Měla jsem to dostat sice až v SO nebo NE,ale řekla jsem si,je to tady.No ale včera ani dnes nekrvácím ani nešpiním,tak vážně nevím?! Jestli se to teprve rozjede? Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
7.5.11 15:25

Suzag: tak to se mi ještě nestalo, no já bych počkala, jestli se něco rozjede a pak bych testla. Jestli tě nic nebolí, tak se snad neděje nic špatného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
7.5.11 15:28

Jinak u mě ms zatím nic, měla přijít včera, ale podbřišek nebolí, jen ty tlaky v prsou. No, snad si nedá na čas, jako minulý cyklus, kdy jsem testovala, ale kromě jednoho slabě pozitivního testu nic a mrcha dorazila po čtrnácti dnech. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643
7.5.11 15:38

to jsem zapoměla napsat,že mi to dnes nedalo a ráno jsem si udělala testík.....a nic :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
7.5.11 15:44
SuzaG píše:
to jsem zapoměla napsat,že mi to dnes nedalo a ráno jsem si udělala testík.....a nic :cert:
:think: Tak buď přijde mrcha, nebo testni za dva dny znova.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643
7.5.11 15:48
Kvido píše:
SuzaG píše:
to jsem zapoměla napsat,že mi to dnes nedalo a ráno jsem si udělala testík.....a nic :cert:
:think: Tak buď přijde mrcha, nebo testni za dva dny znova.

Díky :kytka: ,já doufám,že nepřijde,ale to asi zase nevyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
7.5.11 19:51
SuzaG píše:
Ahojky,tak vám jdu zase popsat svou situaci.Fakt už nevím co si myslet.Jak už jsem vám tady nebo v té minulé diskuzi psala,ve ČT jsem po cvičení ve sprše zjistila,že ze mě jdou krvavé kousky něčeho a v noci jsem pak slabě krvácela.Měla jsem to dostat sice až v SO nebo NE,ale řekla jsem si,je to tady.No ale včera ani dnes nekrvácím ani nešpiním,tak vážně nevím?! Jestli se to teprve rozjede? Co myslíte?

třeba se zadařilo :think: držím palečky, ať je to jen pozitivní :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
7.5.11 19:53
Kvido píše:
Jinak u mě ms zatím nic, měla přijít včera, ale podbřišek nebolí, jen ty tlaky v prsou. No, snad si nedá na čas, jako minulý cyklus, kdy jsem testovala, ale kromě jednoho slabě pozitivního testu nic a mrcha dorazila po čtrnácti dnech. :zed:

u mě taky nic, ale žádný příznaky, jen občas křížový bolesti, test včera negativní, tak spíš počítám se spožděním, doufám, že nebude dlouhý :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
8.5.11 14:09

hezký den holky, ms včera večer dorazila, tak frčím další měsíc s vámi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
8.5.11 14:10

holky, tak já se taky přidávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
8.5.11 14:19

Příští měsíc, až pujdeme kupovat testy a lékarníce se zeptá jaký chceme, musíme říct pozitivní, pak to bude ten správný test.

• Citovat
  • Upravit
17211
8.5.11 14:26
lokofa píše:
Příští měsíc, až pujdeme kupovat testy a lékarníce se zeptá jaký chceme, musíme říct pozitivní, pak to bude ten správný test.

to jsem zvědavá, kdo ten správný výherní koupí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643
8.5.11 15:49
damia píše:
lokofa píše:
Příští měsíc, až pujdeme kupovat testy a lékarníce se zeptá jaký chceme, musíme říct pozitivní, pak to bude ten správný test.
to jsem zvědavá, kdo ten správný výherní koupí :mrgreen:

to mě rozesmálo…asi by lékárnice koukala :jazyk: .Já si testíky asi objednám na netu,jsou tam levnější a když vidím tu svou spotřebu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
8.5.11 15:50

holk hlavu vzhůru .. já jsem dne s 3DCm ovula bude asi 12 DC, takže za týden už bude dalš ísnaženíčko … a pak zase čekání …ale my se dočkáme.. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
8.5.11 15:58

To čekání je nejhorší no.
Já musím 12dc k dr na utz. Jenže chlap jede na dva dny služebně pryč a dítka se mi tam brát nechce.
Tak se s ní zkusím domluvit, jestli bude moc vadit když přijdu 11dc.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex