Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak se hold překoná, to snad jednou za 2 měsíce může ne? Ach ti chlapi ![]()
ale mám pocit,že ovu byla možná už ten den,co pregnyl pichla.oni sice rikaji do 36 hodin,ale vajucho bylo 22mm,takže velké, a možný by ten den prasklo i samo bez pregnylu.
Dneska už nic,protože hlen je takový hustý a bílý.Teplota už včera 36.8, dneska 37.1
Příspěvek upraven 21.05.11 v 15:48
damia píše:
tak se hold překoná, to snad jednou za 2 měsíce může ne? Ach ti chlapi
no překoná,ale nic z něho nekápne. stejně jako včera.snaha byla,ale k ničemu
damia píše:
jdem se vyvětrat na sluníčko a večer ať vám to vyjde![]()
tady je zataženo,tak se radši nikam nepouštíme a mám tu návštěvu.
dobré ráno holky, omlouvám se že jsem vůbec neptala nestíhala jsem,jen jsem to pročítala a dnes jsem podle fertility 3DPO a my jsme se
2 dny před ovu.takže tento měsíc jsem ji měla pravděpodobně 12DC,docela brzo. to by mě zajímalo kdy příjde mrcha.Nevíte za kolik dní jestli 14 dní?
magda82 píše:
dobré ráno holky, omlouvám se že jsem vůbec neptala nestíhala jsem,jen jsem to pročítala a dnes jsem podle fertility 3DPO a my jsme se![]()
2 dny před ovu.takže tento měsíc jsem ji měla pravděpodobně 12DC,docela brzo. to by mě zajímalo kdy příjde mrcha.Nevíte za kolik dní jestli 14 dní?
Ahoj
Měla by být za 14 dnů.
Mně dneska wunschkinder vypočítal ovu na 14dc (den kdy mi píchli pregnyl) a tuleníčko bylo den předtím.
lokofa píše:magda82 píše:
dobré ráno holky, omlouvám se že jsem vůbec neptala nestíhala jsem,jen jsem to pročítala a dnes jsem podle fertility 3DPO a my jsme se![]()
Ahoj
Měla by být za 14 dnů.
děkuji ![]()
já mám dnes na ovu testu testovací čárku silnější, tak bude ovu asi až zítra, tak se budem zase snažit ![]()
magda82 píše:lokofa píše:děkujimagda82 píše:
Ahoj
Měla by být za 14 dnů.
já ji mám třeba 15 dnů, mrkni se na předchozí cykly ![]()
Uvidíme no.
Naposledy jsme se milovali ve středu 13dc. Rozkaz byl na pátek na 100% (bohužel)a sobotu, dneska to taky nevidím, bo je od 4 raní pryč a přijede až večer a zřejmě totálně mrtvý,že to dopadne jako včera.