Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kofola3
24.5.11 08:00
Sine1 píše:
Ahoj holky :kytka:
Tak co první příznaky těhu? Když jsem včera večer objevila na toaleťáku jakoby kousky sliznice, tak mě málem ranila mrtvice, že jde na mě zas mrcha 8-o :zed: Vždyť ovu byla před 6 dny (asi) a ms jsem předtím měla 2.5. No, pak už nic.. Jen jsem koža, ale to jsou tady i dvě kolegyně z práce.., zjevně netěhotné :-? :nevim: K tomu samozřejmě bolest prsou, občas v podbříšku a zádech. Teplota 36,8.
Co u vás?? :dance: :dance:

To by mohlo být zavrtání vajíčka, ale 6 dnu po ovu se mi zdá brzo

• Citovat
  • Upravit
kofola3
24.5.11 08:28

Akorát mě teda od ovu v ten 14dc pořád bolí podbřišek. Hledím, co ten pregnyl se mnou dělá

• Citovat
  • Upravit
12803
24.5.11 08:50
lokofa píše:
Sine1 píše:
Tak co první příznaky těhu? Když jsem včera večer objevila na toaleťáku jakoby kousky sliznice, tak mě málem ranila mrtvice, že jde na mě zas mrcha 8-o :zed: Vždyť ovu byla před 6 dny (asi) a ms jsem předtím měla 2.5. No, pak už nic.. Jen jsem koža, ale to jsou tady i dvě kolegyně z práce.., zjevně netěhotné :-? :nevim: K tomu samozřejmě bolest prsou, občas v podbříšku a zádech. Teplota 36,8.
To by mohlo být zavrtání vajíčka, ale 6 dnu po ovu se mi zdá brzo

Ahojky, u někoho to může být 6DPO a u někoho až 11DPO. Tak snad to je ono :palec: Jinak já nemám vůbec žádné příznaky. Obvykle mám BT nad 37 po ovu a teď jen 36.8 už 2 den nějak mě to zarazilo, co že to jako má být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
24.5.11 08:54
Jane29 píše:
lokofa píše:
Sine1 píše:
To by mohlo být zavrtání vajíčka, ale 6 dnu po ovu se mi zdá brzo
Ahojky, u někoho to může být 6DPO a u někoho až 11DPO. Tak snad to je ono :palec: Jinak já nemám vůbec žádné příznaky. Obvykle mám BT nad 37 po ovu a teď jen 36.8 už 2 den nějak mě to zarazilo, co že to jako má být.

Mně se to zdá fakt brzo. vsude píšou i co mam tak odkoukane co kamosky rikaly, tak fakt tech 8-10.
Ale co, telo si stejne dela co chce

• Citovat
  • Upravit
14777
24.5.11 09:10

dobré ráno holky, tak fertility mi vyhodnotil že ovu byla podle teplot 14DC, takže dnes bych měla být 3DPO a my se :hug: :hug: 4 dny před ovu, tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
24.5.11 10:09

ahoj holky, teda tak už se zavrtávají mimískové :palec: moc přeju, ať je příští týden hodně pozitivní :wink:
já jsem měla ovu včera, tak snad se i spermíci snažili a musím čekat ještě 15 dní :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
24.5.11 10:22

Já jsem ted zkusila udělat test, jestli mám ještě pregnyl v těle a mám. Jsou tam //

• Citovat
  • Upravit
17211
24.5.11 10:32

holky mrkněte, něco pro naladění, to je krása co :-D

http://www.ohdae-soo.com/…1/index.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
24.5.11 10:34
lokofa píše:
Já jsem ted zkusila udělat test, jestli mám ještě pregnyl v těle a mám. Jsou tam //

jsi nevěřící Tomáš co :-D Vždyť jsi psala, že můžeš testovat až těsně před očekávanou ms, dřív ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
24.5.11 10:34
damia píše:
holky mrkněte, něco pro naladění, to je krása co :-Dhttp://www.ohdae-soo.com/…1/index.html

jééé :palec:

• Citovat
  • Upravit
17211
24.5.11 10:35

ale šance je, že tam budeš mít // stále :wink: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
24.5.11 10:35
damia píše:
lokofa píše:
Já jsem ted zkusila udělat test, jestli mám ještě pregnyl v těle a mám. Jsou tam //
jsi nevěřící Tomáš co :-D Vždyť jsi psala, že můžeš testovat až těsně před očekávanou ms, dřív ne

Já vím, ale chtěla jsem to fakt vidět na vlastní oči.
Pregnyl zůstává v těle 8-10 dnu max. Tak prostě jistota, že na testu už nebude pregnylová čárka, kdybych řed ms nějakou našla.

• Citovat
  • Upravit
kofola3
24.5.11 10:36
damia píše:
ale šance je, že tam budeš mít // stále :wink: :-D

no akorát na to aby sílily je brzo a do ms by měly zmizet

• Citovat
  • Upravit
kofola3
24.5.11 10:40

Kdybych tak tohle našla příští týden