Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Akorát mě teda od ovu v ten 14dc pořád bolí podbřišek. Hledím, co ten pregnyl se mnou dělá
lokofa píše:Sine1 píše:To by mohlo být zavrtání vajíčka, ale 6 dnu po ovu se mi zdá brzo
Ahoj holky
Tak co první příznaky těhu? Když jsem včera večer objevila na toaleťáku jakoby kousky sliznice, tak mě málem ranila mrtvice, že jde na mě zas mrcha![]()
Vždyť ovu byla před 6 dny (asi) a ms jsem předtím měla 2.5. No, pak už nic.. Jen jsem koža, ale to jsou tady i dvě kolegyně z práce.., zjevně netěhotné
![]()
K tomu samozřejmě bolest prsou, občas v podbříšku a zádech. Teplota 36,8.
Co u vás??![]()
Ahojky, u někoho to může být 6DPO a u někoho až 11DPO. Tak snad to je ono
Jinak já nemám vůbec žádné příznaky. Obvykle mám BT nad 37 po ovu a teď jen 36.8 už 2 den nějak mě to zarazilo, co že to jako má být.
Jane29 píše:lokofa píše:Ahojky, u někoho to může být 6DPO a u někoho až 11DPO. Tak snad to je onoSine1 píše:To by mohlo být zavrtání vajíčka, ale 6 dnu po ovu se mi zdá brzo
Ahoj holky
Tak co první příznaky těhu? Když jsem včera večer objevila na toaleťáku jakoby kousky sliznice, tak mě málem ranila mrtvice, že jde na mě zas mrcha![]()
Vždyť ovu byla před 6 dny (asi) a ms jsem předtím měla 2.5. No, pak už nic.. Jen jsem koža, ale to jsou tady i dvě kolegyně z práce.., zjevně netěhotné
![]()
K tomu samozřejmě bolest prsou, občas v podbříšku a zádech. Teplota 36,8.
Co u vás??![]()
Jinak já nemám vůbec žádné příznaky. Obvykle mám BT nad 37 po ovu a teď jen 36.8 už 2 den nějak mě to zarazilo, co že to jako má být.
Mně se to zdá fakt brzo. vsude píšou i co mam tak odkoukane co kamosky rikaly, tak fakt tech 8-10.
Ale co, telo si stejne dela co chce
dobré ráno holky, tak fertility mi vyhodnotil že ovu byla podle teplot 14DC, takže dnes bych měla být 3DPO a my se
4 dny před ovu, tak uvidíme.
ahoj holky, teda tak už se zavrtávají mimískové
moc přeju, ať je příští týden hodně pozitivní ![]()
já jsem měla ovu včera, tak snad se i spermíci snažili a musím čekat ještě 15 dní ![]()
Já jsem ted zkusila udělat test, jestli mám ještě pregnyl v těle a mám. Jsou tam //
lokofa píše:
Já jsem ted zkusila udělat test, jestli mám ještě pregnyl v těle a mám. Jsou tam //
jsi nevěřící Tomáš co
Vždyť jsi psala, že můžeš testovat až těsně před očekávanou ms, dřív ne
damia píše:
holky mrkněte, něco pro naladění, to je krása cohttp://www.ohdae-soo.com/…1/index.html
jééé ![]()
damia píše:lokofa píše:jsi nevěřící Tomáš co
Já jsem ted zkusila udělat test, jestli mám ještě pregnyl v těle a mám. Jsou tam //Vždyť jsi psala, že můžeš testovat až těsně před očekávanou ms, dřív ne
Já vím, ale chtěla jsem to fakt vidět na vlastní oči.
Pregnyl zůstává v těle 8-10 dnu max. Tak prostě jistota, že na testu už nebude pregnylová čárka, kdybych řed ms nějakou našla.
damia píše:
ale šance je, že tam budeš mít // stále![]()
no akorát na to aby sílily je brzo a do ms by měly zmizet
To by mohlo být zavrtání vajíčka, ale 6 dnu po ovu se mi zdá brzo