Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
amelielie píše:
Holky tak už zase čekáme. že ??
Já to teď jaksi neřeším, říkám si ,nějak to dopadne.. ale to víte, že doufám.. Ms má přijít 2 června. pozvánku jsme neposílala, tak snad nepřijde nečekaně
amelielie píše:
Já to teď jaksi neřeším, říkám si ,nějak to dopadne.. ale to víte, že doufám.. Ms má přijít 2 června. pozvánku jsme neposílala, tak snad nepřijde nečekaně
Já též ne.
MS máme dostat stejně.
Holky, holt musíme čekat
a doufat.
Taky jsem viděla jedno pěkný video na seznamu v novinkách nebo streamu, nemůžu to najít, abych to sem vložila, i když mi to kór teď přijde poměrně masochistické ![]()
Koukám, že nějaké příznaky máme všechny.., to by byla paráda, kdybychom se hromadně přesunuly na „únoráčci 2012“ ![]()
lokofa píše:Sine1 píše:To by mohlo být zavrtání vajíčka, ale 6 dnu po ovu se mi zdá brzo
Ahoj holky
Tak co první příznaky těhu? Když jsem včera večer objevila na toaleťáku jakoby kousky sliznice, tak mě málem ranila mrtvice, že jde na mě zas mrcha![]()
Vždyť ovu byla před 6 dny (asi) a ms jsem předtím měla 2.5. No, pak už nic.. Jen jsem koža, ale to jsou tady i dvě kolegyně z práce.., zjevně netěhotné
![]()
K tomu samozřejmě bolest prsou, občas v podbříšku a zádech. Teplota 36,8.
Co u vás??![]()
Ahojíček ![]()
Já jsem to měla také, ale u mne to byla bohužel opožděná ovulace, protože jsem v ten měsíc marodila.
Ale pokud to je 6DPO tak by to mohlo být i zavrtání vajíčka.
Přeji hodně moc štěsí.
A všem holkám co tedka NEČEKAJÍ na MS držím pěstičky.
Já teďka čekám na potvrzení srdíčka, ale upřimě až se vám objeví //, tak budete čekat znova a bude to ještě horší čekání ![]()
Moc // přeji ![]()
lokofa píše:amelielie píše:Já též ne.
MS máme dostat stejně.
lokofa píše:amelielie píše:Já též ne.
MS máme dostat stejně.
(ne)cekam stejne 1.-2.
bumbrlik píše:lokofa píše:Sine1 píše:To by mohlo být zavrtání vajíčka, ale 6 dnu po ovu se mi zdá brzo
Ahoj holky
Tak co první příznaky těhu? Když jsem včera večer objevila na toaleťáku jakoby kousky sliznice, tak mě málem ranila mrtvice, že jde na mě zas mrcha![]()
Vždyť ovu byla před 6 dny (asi) a ms jsem předtím měla 2.5. No, pak už nic.. Jen jsem koža, ale to jsou tady i dvě kolegyně z práce.., zjevně netěhotné
![]()
Co u vás??![]()
Ahojíček
Já jsem to měla také, ale u mne to byla bohužel opožděná ovulace, protože jsem v ten měsíc marodila.
Přeji hodně moc štěsí.A všem holkám co tedka NEČEKAJÍ na MS držím pěstičky.
Já teďka čekám na potvrzení srdíčka, ale upřimě až se vám objeví //, tak budete čekat znova a bude to ještě horší čekání
Moc // přeji
Díky ![]()
Držím palečky na srdíčko..
Jdete s přítelem/manželem?
bumbrlik píše:lokofa píše:Sine1 píše:To by mohlo být zavrtání vajíčka, ale 6 dnu po ovu se mi zdá brzo
Ahoj holky
![]()
Co u vás??![]()
Ahojíček
Přeji hodně moc štěsí.A všem holkám co tedka NEČEKAJÍ na MS držím pěstičky.
Já teďka čekám na potvrzení srdíčka, ale upřimě až se vám objeví //, tak budete čekat znova a bude to ještě horší čekání
Moc // přeji
Díky ![]()
Držím palečky na srdíčko..
Jdete s přítelem/manželem?
Jane29 píše:lokofa píše:amelielie píše:Já též ne.
MS máme dostat stejně.lokofa píše:(ne)cekam stejne 1.-2.amelielie píše:Já též ne.
MS máme dostat stejně.
Tak to jsme na tom holky všechny stejně ![]()
Bude některá z vás testit dřív? Já si původně předsevzala, že budu testit nejdřív 1.6., kdyby to těhu odešlo s ms, aby mě to nemrzelo o to víc, ale nevim, nevim
![]()
Jen jestli to dřív nedostanu, včera jsem miniaturně zašpinila taky a zdá se mi, že mě o trochu míň přestaly bolet prsa, břich stejný
![]()
Sine1:
Bohužel jdu sama, protože přítel je v práci ![]()
A maminku mám daleko.
Ale příště to snad vyjde ![]()
Sine já určitě až do čtvrtka nevydržím. Vidím to na pondělí ráno
Sine1:
No já asi testovat nebudu vůbec, protože příznaky žádný, maximálně kdyby se jako příznak bralo to, že mě vždycky po ovulaci bolely prsa a trochu bříško a teď nic jen vypadám zas jak puberťáčka
samej ďobanec, to je hrůza.
bumbrlik
Tak to už jdeš za chvilku, doufám že se pak s náma podělíš o fotečku. A neboj určitě bude vše vpořádku ![]()
Nedalo mi to a hledala jsem na netu dobu, kdy se vajíčko začne uhnizdovat a fakt píšou 6-7 DPO. A 12 -13DPO to končí.
lokofa píše:
Nedalo mi to a hledala jsem na netu dobu, kdy se vajíčko začne uhnizdovat a fakt píšou 6-7 DPO. A 12 -13DPO to končí.
je to mazec jak rychle se stihne zavrtat ![]()
Jane29 píše:lokofa píše:je to mazec jak rychle se stihne zavrtat
Ono těch 10 dnu, jak jsem psala jsem blbě pochopila. Ale je to tak, že to už je zavrtané