Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17211
24.5.11 13:34
amelielie píše:
Holky tak už zase čekáme. že ??
Já to teď jaksi neřeším, říkám si ,nějak to dopadne.. ale to víte, že doufám.. Ms má přijít 2 června. pozvánku jsme neposílala, tak snad nepřijde nečekaně
:mrgreen: já to tu budu jako jedna z posledních uzavírat, tak jsem zvědavá a napnutá za všechny ostatní už teď :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
24.5.11 13:38
amelielie píše:
Já to teď jaksi neřeším, říkám si ,nějak to dopadne.. ale to víte, že doufám.. Ms má přijít 2 června. pozvánku jsme neposílala, tak snad nepřijde nečekaně

Já též ne.
MS máme dostat stejně.

• Citovat
  • Upravit
623
24.5.11 14:54

Holky, holt musíme čekat :dance: a doufat.
Taky jsem viděla jedno pěkný video na seznamu v novinkách nebo streamu, nemůžu to najít, abych to sem vložila, i když mi to kór teď přijde poměrně masochistické :lol:
Koukám, že nějaké příznaky máme všechny.., to by byla paráda, kdybychom se hromadně přesunuly na „únoráčci 2012“ :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2587
24.5.11 16:40
lokofa píše:
Sine1 píše:
Ahoj holky :kytka:
Tak co první příznaky těhu? Když jsem včera večer objevila na toaleťáku jakoby kousky sliznice, tak mě málem ranila mrtvice, že jde na mě zas mrcha 8-o :zed: Vždyť ovu byla před 6 dny (asi) a ms jsem předtím měla 2.5. No, pak už nic.. Jen jsem koža, ale to jsou tady i dvě kolegyně z práce.., zjevně netěhotné :-? :nevim: K tomu samozřejmě bolest prsou, občas v podbříšku a zádech. Teplota 36,8.
Co u vás?? :dance: :dance:
To by mohlo být zavrtání vajíčka, ale 6 dnu po ovu se mi zdá brzo

Ahojíček :)
Já jsem to měla také, ale u mne to byla bohužel opožděná ovulace, protože jsem v ten měsíc marodila.
Ale pokud to je 6DPO tak by to mohlo být i zavrtání vajíčka.
Přeji hodně moc štěsí.

A všem holkám co tedka NEČEKAJÍ na MS držím pěstičky.

Já teďka čekám na potvrzení srdíčka, ale upřimě až se vám objeví //, tak budete čekat znova a bude to ještě horší čekání :))

Moc // přeji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
25.5.11 06:31
lokofa píše:
amelielie píše:
Já též ne.
MS máme dostat stejně.
lokofa píše:
amelielie píše:
Já též ne.
MS máme dostat stejně.

(ne)cekam stejne 1.-2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
25.5.11 07:44
bumbrlik píše:
lokofa píše:
Sine1 píše:
Tak co první příznaky těhu? Když jsem včera večer objevila na toaleťáku jakoby kousky sliznice, tak mě málem ranila mrtvice, že jde na mě zas mrcha 8-o :zed: Vždyť ovu byla před 6 dny (asi) a ms jsem předtím měla 2.5. No, pak už nic.. Jen jsem koža, ale to jsou tady i dvě kolegyně z práce.., zjevně netěhotné :-? :nevim: K tomu samozřejmě bolest prsou, občas v podbříšku a zádech. Teplota 36,8.

Já jsem to měla také, ale u mne to byla bohužel opožděná ovulace, protože jsem v ten měsíc marodila.
Přeji hodně moc štěsí.

Já teďka čekám na potvrzení srdíčka, ale upřimě až se vám objeví //, tak budete čekat znova a bude to ještě horší čekání :))

Díky :srdce:
Držím palečky na srdíčko.. :andel: Jdete s přítelem/manželem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
25.5.11 07:44
bumbrlik píše:
lokofa píše:
Sine1 píše:

Přeji hodně moc štěsí.

Díky :srdce:
Držím palečky na srdíčko.. :andel: Jdete s přítelem/manželem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
25.5.11 07:55
Jane29 píše:
lokofa píše:
amelielie píše:
Já též ne.
MS máme dostat stejně.
lokofa píše:
amelielie píše:
Já též ne.
MS máme dostat stejně.
(ne)cekam stejne 1.-2.

Tak to jsme na tom holky všechny stejně :-D
Bude některá z vás testit dřív? Já si původně předsevzala, že budu testit nejdřív 1.6., kdyby to těhu odešlo s ms, aby mě to nemrzelo o to víc, ale nevim, nevim :think: :dance: :jazyk:
Jen jestli to dřív nedostanu, včera jsem miniaturně zašpinila taky a zdá se mi, že mě o trochu míň přestaly bolet prsa, břich stejný :roll: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2587
25.5.11 08:00

Sine1:
Bohužel jdu sama, protože přítel je v práci :(
A maminku mám daleko.

Ale příště to snad vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
25.5.11 08:01

Sine já určitě až do čtvrtka nevydržím. Vidím to na pondělí ráno

• Citovat
  • Upravit
12803
25.5.11 08:08

Sine1:

No já asi testovat nebudu vůbec, protože příznaky žádný, maximálně kdyby se jako příznak bralo to, že mě vždycky po ovulaci bolely prsa a trochu bříško a teď nic jen vypadám zas jak puberťáčka :mrgreen: samej ďobanec, to je hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
25.5.11 08:09

bumbrlik
Tak to už jdeš za chvilku, doufám že se pak s náma podělíš o fotečku. A neboj určitě bude vše vpořádku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
25.5.11 10:49

Nedalo mi to a hledala jsem na netu dobu, kdy se vajíčko začne uhnizdovat a fakt píšou 6-7 DPO. A 12 -13DPO to končí.

• Citovat
  • Upravit
12803
25.5.11 10:59
lokofa píše:
Nedalo mi to a hledala jsem na netu dobu, kdy se vajíčko začne uhnizdovat a fakt píšou 6-7 DPO. A 12 -13DPO to končí.

je to mazec jak rychle se stihne zavrtat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
25.5.11 11:00
Jane29 píše:
lokofa píše:
Nedalo mi to a hledala jsem na netu dobu, kdy se vajíčko začne uhnizdovat a fakt píšou 6-7 DPO. A 12 -13DPO to končí.
je to mazec jak rychle se stihne zavrtat :mrgreen:

Ono těch 10 dnu, jak jsem psala jsem blbě pochopila. Ale je to tak, že to už je zavrtané

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex