Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Sine1 píše:lokofa píše:Já mám zas testíky (ovu +tehu) objednané, mohly by dorazit koncem týdne nebo začátkem dalšího. ALE jeden proužek Mamatest 10 mi doma zbyl v nočním stolku, sakriš, saakriš.., v sobotu by to byl 10 dpoJane29 píše:Jestli se dostaneme konečně ven a koupím testy tak asi jo.lokofa píše:ne nemagoříš jen se prostě víc sleduješ
Mně nějak píchá tam dole.
Ne v podbřišku, ne u vaječníku, ale nekde tam u stydke kosti.
Bože už magořímA ty budeš teda teatovat už v pondělí?
, tak mi trochu cuká ruka
![]()
Ale radši bych vydržela do 1.6., co kdyby náhodou // a pak přišla mrcha..
Ahojíček, já měla // už 9DPO. Žádní duchové, ale hezké čárky.
MS Ti muže dorazit i týden, dva po očekávání MS a to už budeš dávno testovaná ![]()
Když se testneš dříve, tak budeš dříve vystresovaná ať je vše v pořádku ![]()
Takže pokud by jsem já nekdy jeste znova otěhotněla, tak jediné co si budu testovat bude ovulace ![]()
Držím pěsti ![]()
Ono bohužel celé těhu je jeden velký stres.
Do porodu nemáš nikdy jistotu, že se nic nestane.
Marsi86 píše:
http://www.fertilityfriend.com/home/352c12holky myslite že ještě příjde ovu .
máš to zatím takový nijaký, bohužel si asi tento cyklus budeš muset počkat až se to nějak vyhoupne nahoru, každopádně je možný, že teď to půjde nahoru a teoreticky může být ovu i dnes. Jak dlouhý máš cykly? A sleduješ i hlen?
lokofa píše:
souhlasím, o těch pár dní víc je úplně jedno, za tu radost to stojí ![]()
damia píše:lokofa píše:souhlasím, o těch pár dní víc je úplně jedno, za tu radost to stojí
Přesně tak.
Já jsem si prošla s těhu tolika nezdarama, že už tak nějak vždycky budu počítat s nejhorším.
Kde jste????
Já chci ven, je tam krásně a sedíme doma.
Adam dotáhl neštovice, tak počítám, že 14 dnu doma s ním a pak s Elou.
![]()
Jsem dělala pořádek v lécích, hledala jsem něco proti svědění na ty neštovky a našla jsem ještě zbylý test.
Myslela jsem,že ta čárka bude už o hodně slabší, bylo to ob den, pregnyl by měl vyprchávat a ony jsou skoro stejné,možná jen o malinko slabší.
lokofa píše:
Jsem dělala pořádek v lécích, hledala jsem něco proti svědění na ty neštovky a našla jsem ještě zbylý test.Myslela jsem,že ta čárka bude už o hodně slabší, bylo to ob den, pregnyl by měl vyprchávat a ony jsou skoro stejné,možná jen o malinko slabší.
Že by …??? ![]()
Ty neštovice jsou fakt mrzutý..
, ale uteče to a ještě je celé léto před náma, tak si to všichni vynahradíte.. ![]()
Jinak, holky, špiním třetí den, takže se asi zas blíží mrcha, i když furt malilinko doufám, ale..
Zeptám se příští týden u gyndr, co to je za poruchu, že krátce po ovu (6.den) začnu špinit a následně ms ![]()
Marsi:
zkus ještě počkat, třeba teplota vystoupne nahoru a bude se tam aspoň tři dny držet.. Někdo tu ovu mívá i 25.den..
Sine1 píše:lokofa píše:
Jsem dělala pořádek v lécích, hledala jsem něco proti svědění na ty neštovky a našla jsem ještě zbylý test.Myslela jsem,že ta čárka bude už o hodně slabší, bylo to ob den, pregnyl by měl vyprchávat a ony jsou skoro stejné,možná jen o malinko slabší.Že by …???
Ty neštovice jsou fakt mrzutý.., ale uteče to a ještě je celé léto před náma, tak si to všichni vynahradíte..
Jinak, holky, špiním třetí den, takže se asi zas blíží mrcha, i když furt malilinko doufám, ale..
Marsi:Zeptám se příští týden u gyndr, co to je za poruchu, že krátce po ovu (6.den) začnu špinit a následně ms
zkus ještě počkat, třeba teplota vystoupne nahoru a bude se tam aspoň tři dny držet.. Někdo tu ovu mívá i 25.den..
Sine jsem 7dpo, zda se mi to brzo. Možná ale pravou // najdu driv, když pregnyl nevyprcha uplne. Uvidíme
A s tím špinění, já to mívám tak 5 dnu pred ms a pak ms.
Nepomohlo mi nic, ani utroš, provera, nic…
Minulý měsíc jsem si nasadila gynex a spineni pred ms bylo velmi slabe, neteklo ze me nic, jen proste takove ruzove a jen kdyz jsem kontrolovala čípek.
tak to ja před MS naštěstí špiním jen jeden den a to je spíš už rozjezd te potvory, kterou tady nečekáme.
lokofa
Asi se budu ptát blbě, ale ten pregnyl je přesně na co? Na dozrání vajíček nebo aby se ti pak mimčo líp udrželo a neodešlo s MS?
Jane29 píše:
tak to ja před MS naštěstí špiním jen jeden den a to je spíš už rozjezd te potvory, kterou tady nečekáme.
lokofa
Asi se budu ptát blbě, ale ten pregnyl je přesně na co? Na dozrání vajíček nebo aby se ti pak mimčo líp udrželo a neodešlo s MS?
Pregnyl se dává na uvolnění dozrátého vajíčka.