Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
já čekám MS přibližně nejdříve příští týden v neděli.Minulou sobotu jsem byly s dcerkou na výletě(Z POHÁDKY DO POHÁDKY) až jsme došly na konec, měla jsem žízeň,koupila jsem si ledovou tříšť a na druhý den jsem chraptěla,ale už to přešlo,teď mi jen teče z nosu.
magda82 píše:
já čekám MS přibližně nejdříve příští týden v neděli.Minulou sobotu jsem byly s dcerkou na výletě(Z POHÁDKY DO POHÁDKY) až jsme došly na konec, měla jsem žízeň,koupila jsem si ledovou tříšť a na druhý den jsem chraptěla,ale už to přešlo,teď mi jen teče z nosu.
taky to mám, jenže jak je vedro, piju jen vody z lednice a pak mě škrábe v krku.
lokofa píše:
P"řikládám foto testu.
Vrchní ze včera, spodní dnešní
můžu zeptat, to jsou ovu nebo těhu testy? na obou dušík, vidím ho tam.
magda82 píše:lokofa píše:můžu zeptat, to jsou ovu nebo těhu testy? na obou dušík, vidím ho tam.
P"řikládám foto testu.
Těhu, ale ty čárky jsou pregnylové
lokofa píše:magda82 píše:Těhu, ale ty čárky jsou pregnylovélokofa píše:můžu zeptat, to jsou ovu nebo těhu testy? na obou dušík, vidím ho tam.
P"řikládám foto testu.
aha. tak snad brzo budou pravé.držím palečky
![]()
magda82 píše:lokofa píše:aha. tak snad brzo budou pravé.držím palečkymagda82 píše:Těhu, ale ty čárky jsou pregnylovélokofa píše:můžu zeptat, to jsou ovu nebo těhu testy? na obou dušík, vidím ho tam.
P"řikládám foto testu.
Vrchní ze včera, spodní dnešní![]()
no nevím, uvidíme.
Jen je mi divné, že 9dpo mám pořád ducha. On to není duch, ona je krásně vidět. Jako, že ji nemusím nikde složitě hledat
http://calendar.zoznam.sk/…kalendar.php
tohle jsem našla je to podobné jako na porodnice .cz
ale to už všechny dobře známe.
Najde se někdo,kdo mi pomuze spocitat rozpad pregnylu dle tohoto vzorce??
polocas rozpadu pregnylu je asi 1.5dne… takze za 1.5dne mas v tele 5tis.j., za 3 dny 2.5tis. atd…(tady byl píchán pregnyl hodnoty 10 000hcg),já měla 5000.
Takže za 1.5 dne jsem měla mít polovinu, tedy 2500hcg, za tři dny 1250hcg, za 6 dnu 625hcg, za 9 dnu cca310hcg. 12dnu 150, 15dnu 75…to se mi zdá jako blbost.
ahojte,
pročítám vaši diskuzi, ptž jsme se rozhodli, že zkusíme 3. dítko
takže čekám, čekám a vlastně s vámi nečekám. Ale moc jsme to netrefili, takže naděje si nedělám. Jen jsem zvědavá na vás ostatní, tak tu šmíruju ![]()
Lokofo - myslím, že máš chybku v tom výpočtu u 6. dne, tam by správně mělo být 4,5 dne. Aspoň teda si to tak myslím…že vždycky přičtš 1,5 dne a hodnotu pregnylu dělíš 2
Lenule27 píše:
ahojte,pročítám vaši diskuzi, ptž jsme se rozhodli, že zkusíme 3. dítko
Lokofo - myslím, že máš chybku v tom výpočtu u 6. dne, tam by správně mělo být 4,5 dne. Aspoň teda si to tak myslím…že vždycky přičtš 1,5 dne a hodnotu pregnylu dělíš píše: Vícetakže čekám, čekám a vlastně s vámi nečekám. Ale moc jsme to netrefili, takže naděje si nedělám. Jen jsem zvědavá na vás ostatní, tak tu šmíruju
jj já vím, já jsem násobila i ty dny.
Uuf začalo mě po obědě nějak bolet břicho, jak den před ms, doufám, že se mi nerozdrbal cyklus a nedostanu zitra ms o 4 dny dřív.
krásnou neděli přeji holky, nemám čas tady být pořád, tak vždycky nakouknu, přečtu nazpět, abych byla v obraze…tak jsem fakt napnutá jak struna, jestli některá z nás uvidí // u nás je mlha, že by se dala krájet , tak snad už bude dneska hezky,. pa pa , pusinku všem ![]()
http://www.fertilityfriend.com/home/352c12
ahojky holky tak jsem si potvrdila že nejsem divná ovulace byla 20DC ted jsem 4 DPO tak ted to čekáni za 8 dni by měla dorazit mrcha tak snad se někde zatoulá ![]()