Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Na něm nemí pořádně nic vidět. jednou am je stín,jednou nic.
Už by něco vidět bylo, kdybych těhotná byla
aspoň dušík by tam měl být
tak to je mi u tebe zrovna moc líto, když jsi oslabena zase o jedno snažení ![]()
damia píše:
aspoň dušík by tam měl býttak to je mi u tebe zrovna moc líto, když jsi oslabena zase o jedno snažení
Nedá se.
![]()
damia píše:Jane29 píše:teda ty máš nervy
hezke rano holky,
testovala jste dnes nektera? ja to statecne vydrzela, ikdyz mi teda ruka cukala a moje nepriznaky stale pretrvavaji, tak uvidime zitra
Dík uvidíme, jak to vydržím zítra to bych měla mrchu dostat a to mě bude ruka v té koupelně cukat ještě vic ![]()
Sine1 píše:Jane29 píše:Krásné ráno, holky
hezke rano holky,
testovala jste dnes nektera? ja to statecne vydrzela, ikdyz mi teda ruka cukala a moje nepriznaky stale pretrvavaji, tak uvidime zitra
Jane, kdy budeš testit?
A co ty Maagdi?
Posílám oběma těhu bacilky..
nechceš nám sem hodit těhu testíky? ať máme inspiraci ![]()
Lokofa
nesmutni budeme držet pěstičky, ono se nám to povede a přesně jak píše Damia budem se snažit s tebou
Jane29 píše:damia píše:Dík uvidíme, jak to vydržím zítra to bych měla mrchu dostat a to mě bude ruka v té koupelně cukat ještě vicJane29 píše:teda ty máš nervy
hezke rano holky,
tak doufám, že nám sem ráno dáš krásný pozitivní těhu testík ![]()
damia píše:Jane29 píše:tak doufám, že nám sem ráno dáš krásný pozitivní těhu testíkdamia píše:Dík uvidíme, jak to vydržím zítra to bych měla mrchu dostat a to mě bude ruka v té koupelně cukat ještě vicJane29 píše:teda ty máš nervy
hezke rano holky,
No to já doufám taky, ale snad až ve čtvrtek, snad to vydržím
Ale hezky mě lámete teda holky, to je pravda
Jane29 píše:
Lokofa
nesmutni budeme držet pěstičky, ono se nám to povede a přesně jak píše Damia budem se snažit s tebou
Já vím
Jane tak testni
Určitě jsi odhodlaná to vydržet, ale tak pro vzrušení nás ostatních ![]()
Já jsem teda testla
měla bych být 10DPO, ale protože jsme to časově nevychytali, tak jsme se snažili už 2 dny předtím, pak byl přítel pryč
Takže já ty testy dělám spíš jen tak ze sportu
![]()
takže zatím ani dušík? třeba vyleze ![]()
já jsem 8 DPO a testit zkusím v sobotu ![]()
Damia
nic tam není, leda bych to zkusila rozkuchat ![]()
Ty máš teda taky výdrž ![]()
A už někomu vyšlo těhu, když předstihl ovulaci o 2 dny dřív?
Vím, že možný to je, ale stejně…pravděpodobnost fakt nízká ![]()