Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17211
31.5.11 16:03

Lenule27

máš plodný 3 dny před ovulací a den po ní. Spermie prý přežijí dlouho a čekají :mrgreen: tak proč by to nevyšlo :wink:
a výdrž mám teď, zítra to bude úplně jiný. Beztak koupím další testíky, abych to zkusila už v pátek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4194
31.5.11 16:10

Damia jj, tyhle teoretický „výpočty“ znám, ale prostě ta pravděpodobnost fakt klesá :-?
Testy jsem nakoupila dnes, aby mi vyšly akorát do pátku, kdy jedeme na víkend pryč. Tak aspoň budu vědět, zda si můžu dát na akci trochu alkoholu :oops: :oops:

Ale je fakt, že v druhým těhu jsem měla // až někdy 13DPO, tak asi předbíhám. Ale zase tehdy jsem měla jen ty 25 jednotkový testy :think: Dneska už od mamatestu snad ani nejde sehnat, všude dávají rovnou ten 10, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
31.5.11 18:37

holky, u mě mrcha asi už přichází… i když jsem ji nečekala, přeji Vám, ať tady se mnou nikdo nezůstane a přesunete se do únoráčci 2012 :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
31.5.11 18:58
amelielie píše:
holky, u mě mrcha asi už přichází… i když jsem ji nečekala, přeji Vám, ať tady se mnou nikdo nezůstane a přesunete se do únoráčci 2012 :huban:

Tak minimálně dve tu zbudeme

• Citovat
  • Upravit
17211
31.5.11 19:33
Lenule27 píše:
Damia jj, tyhle teoretický „výpočty“ znám, ale prostě ta pravděpodobnost fakt klesá :-?
Testy jsem nakoupila dnes, aby mi vyšly akorát do pátku, kdy jedeme na víkend pryč. Tak aspoň budu vědět, zda si můžu dát na akci trochu alkoholu :oops: :oops:Ale je fakt, že v druhým těhu jsem měla // až někdy 13DPO, tak asi předbíhám. Ale zase tehdy jsem měla jen ty 25 jednotkový testy :think: Dneska už od mamatestu snad ani nejde sehnat, všude dávají rovnou ten 10, že?

mě dává vždycky taky ten desítkový, tak záleží asi jak která lékárna. Já měla u druhýho taky // až 13 DPO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
31.5.11 19:35
amelielie píše:
holky, u mě mrcha asi už přichází… i když jsem ji nečekala, přeji Vám, ať tady se mnou nikdo nezůstane a přesunete se do únoráčci 2012 :huban:

určitě tu nezůstaneš sama :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
31.5.11 19:47
damia píše:
Lenule27 píše:
Testy jsem nakoupila dnes, aby mi vyšly akorát do pátku, kdy jedeme na víkend pryč. Tak aspoň budu vědět, zda si můžu dát na akci trochu alkoholu :oops: :oops:Ale je fakt, že v druhým těhu jsem měla // až někdy 13DPO, tak asi předbíhám. Ale zase tehdy jsem měla jen ty 25 jednotkový testy :think: Dneska už od mamatestu snad ani nejde sehnat, všude dávají rovnou ten 10, že?
mě dává vždycky taky ten desítkový, tak záleží asi jak která lékárna. Já měla u druhýho taky // až 13 DPO

Mamatest 25 se už ani nevyrábí. Tak pokud někde ještě mají, jen zybtky

• Citovat
  • Upravit
kofola3
31.5.11 19:49

Já jsem přemýšlela, jak jsem u druhýho mohla mít // 24dc.
No ovu tehda byla asi 10den, jelikož i na utz a vseude terminy vychazekly o 4-5 dnu dřív, než dle MS.
A i tak to pak je fakt // až 14DPO

• Citovat
  • Upravit
12803
1.6.11 08:11

Ahoj holky,
tak víte jak to dopadlo s tím mým testováním. Ráno jsem zaspala, takže jsem vyletěla z postele jak střela a na test si vzpomenula až cestou do práce. Takže pokud mrcha dneska nedorazí, tak protože mě pořád nic nikde nebolí a to mám vždy bolestivou MS, tak zítra testuju. Tak vám pak napíšu, jak to dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
1.6.11 08:51

teda ty nás napínáš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
1.6.11 09:18

hezké a slunečné dopoledne :mavam: . Já (ne)čekám mrchu červenou v neděli nebo v pondělí, podle womenzone 5.6. tak uvidíme :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
1.6.11 09:21

Já zítra, tak nevím. Špiním pořád. Dnešní testík je tam jakýsi pidi dušík, trošinku viditelný…ale to bylo i včera.....
Pořád se mi ale zdá divné,že by to byl pořád pregnyl.
Mám poslední test, zkusím zítra a když nezesílí, bude to zase duchovací mamatest, jako mi to dělá skoro pořád před ms

• Citovat
  • Upravit
17211
1.6.11 09:24
lokofa píše:
Já zítra, tak nevím. Špiním pořád. Dnešní testík je tam jakýsi pidi dušík, trošinku viditelný…ale to bylo i včera.....
Pořád se mi ale zdá divné,že by to byl pořád pregnyl.
Mám poslední test, zkusím zítra a když nezesílí, bude to zase duchovací mamatest, jako mi to dělá skoro pořád před ms

držím palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
1.6.11 09:26

Já už moc kombinuju.
Přemýšlela jsem jestli ta ovu v grafu 14dc neni blbost,kdyz odpoledne jeste bylo vajucho na svem miste. jestli proste teplotu nezvedla ta injekce pregnylu a nebyla opravdu o den dva pozdeji.
Ale to už jen hledám skulinky a klicky, jestli mam jeste nadeji.

• Citovat
  • Upravit
12803
1.6.11 09:47
lokofa píše:
Já už moc kombinuju.
Přemýšlela jsem jestli ta ovu v grafu 14dc neni blbost,kdyz odpoledne jeste bylo vajucho na svem miste. jestli proste teplotu nezvedla ta injekce pregnylu a nebyla opravdu o den dva pozdeji.
Ale to už jen hledám skulinky a klicky, jestli mam jeste nadeji.

Taky držím palečky :palec: ať to vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital