Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
máš plodný 3 dny před ovulací a den po ní. Spermie prý přežijí dlouho a čekají
tak proč by to nevyšlo ![]()
a výdrž mám teď, zítra to bude úplně jiný. Beztak koupím další testíky, abych to zkusila už v pátek ![]()
Damia jj, tyhle teoretický „výpočty“ znám, ale prostě ta pravděpodobnost fakt klesá ![]()
Testy jsem nakoupila dnes, aby mi vyšly akorát do pátku, kdy jedeme na víkend pryč. Tak aspoň budu vědět, zda si můžu dát na akci trochu alkoholu
![]()
Ale je fakt, že v druhým těhu jsem měla // až někdy 13DPO, tak asi předbíhám. Ale zase tehdy jsem měla jen ty 25 jednotkový testy
Dneska už od mamatestu snad ani nejde sehnat, všude dávají rovnou ten 10, že?
holky, u mě mrcha asi už přichází… i když jsem ji nečekala, přeji Vám, ať tady se mnou nikdo nezůstane a přesunete se do únoráčci 2012 ![]()
amelielie píše:
holky, u mě mrcha asi už přichází… i když jsem ji nečekala, přeji Vám, ať tady se mnou nikdo nezůstane a přesunete se do únoráčci 2012
Tak minimálně dve tu zbudeme
Lenule27 píše:
Damia jj, tyhle teoretický „výpočty“ znám, ale prostě ta pravděpodobnost fakt klesá
Testy jsem nakoupila dnes, aby mi vyšly akorát do pátku, kdy jedeme na víkend pryč. Tak aspoň budu vědět, zda si můžu dát na akci trochu alkoholu![]()
Ale je fakt, že v druhým těhu jsem měla // až někdy 13DPO, tak asi předbíhám. Ale zase tehdy jsem měla jen ty 25 jednotkový testy
mě dává vždycky taky ten desítkový, tak záleží asi jak která lékárna. Já měla u druhýho taky // až 13 DPO
amelielie píše:
holky, u mě mrcha asi už přichází… i když jsem ji nečekala, přeji Vám, ať tady se mnou nikdo nezůstane a přesunete se do únoráčci 2012
určitě tu nezůstaneš sama ![]()
damia píše:Lenule27 píše:mě dává vždycky taky ten desítkový, tak záleží asi jak která lékárna. Já měla u druhýho taky // až 13 DPO
Damia jj, tyhle teoretický „výpočty“ znám, ale prostě ta pravděpodobnost fakt klesá
Testy jsem nakoupila dnes, aby mi vyšly akorát do pátku, kdy jedeme na víkend pryč. Tak aspoň budu vědět, zda si můžu dát na akci trochu alkoholu![]()
Mamatest 25 se už ani nevyrábí. Tak pokud někde ještě mají, jen zybtky
Já jsem přemýšlela, jak jsem u druhýho mohla mít // 24dc.
No ovu tehda byla asi 10den, jelikož i na utz a vseude terminy vychazekly o 4-5 dnu dřív, než dle MS.
A i tak to pak je fakt // až 14DPO
Ahoj holky,
tak víte jak to dopadlo s tím mým testováním. Ráno jsem zaspala, takže jsem vyletěla z postele jak střela a na test si vzpomenula až cestou do práce. Takže pokud mrcha dneska nedorazí, tak protože mě pořád nic nikde nebolí a to mám vždy bolestivou MS, tak zítra testuju. Tak vám pak napíšu, jak to dopadlo.
hezké a slunečné dopoledne
. Já (ne)čekám mrchu červenou v neděli nebo v pondělí, podle womenzone 5.6. tak uvidíme ![]()
Já zítra, tak nevím. Špiním pořád. Dnešní testík je tam jakýsi pidi dušík, trošinku viditelný…ale to bylo i včera.....
Pořád se mi ale zdá divné,že by to byl pořád pregnyl.
Mám poslední test, zkusím zítra a když nezesílí, bude to zase duchovací mamatest, jako mi to dělá skoro pořád před ms
lokofa píše:
Já zítra, tak nevím. Špiním pořád. Dnešní testík je tam jakýsi pidi dušík, trošinku viditelný…ale to bylo i včera.....
Pořád se mi ale zdá divné,že by to byl pořád pregnyl.
Mám poslední test, zkusím zítra a když nezesílí, bude to zase duchovací mamatest, jako mi to dělá skoro pořád před ms
držím palečky ![]()
Já už moc kombinuju.
Přemýšlela jsem jestli ta ovu v grafu 14dc neni blbost,kdyz odpoledne jeste bylo vajucho na svem miste. jestli proste teplotu nezvedla ta injekce pregnylu a nebyla opravdu o den dva pozdeji.
Ale to už jen hledám skulinky a klicky, jestli mam jeste nadeji.
lokofa píše:
Já už moc kombinuju.
Přemýšlela jsem jestli ta ovu v grafu 14dc neni blbost,kdyz odpoledne jeste bylo vajucho na svem miste. jestli proste teplotu nezvedla ta injekce pregnylu a nebyla opravdu o den dva pozdeji.
Ale to už jen hledám skulinky a klicky, jestli mam jeste nadeji.
Taky držím palečky
ať to vyjde