Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12803
2.6.11 15:20

Holky už asi blbnu, ale myslíte, že je možný mít v cyklu dvě ovulace, že by došlo k uvolnění jednoho vajíčka a např za 4 dny k druhému? A tím pádem by se luteální fáze třeba počítala od té druhé? Já vím je to nesmysl, ale snažím se pochopit ten můj cyklus tento měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
2.6.11 15:22
damia píše:
Jane29 píše:
damia píše:
Jane29 píše:
ahoj holky,
tak MS stale nikde, tak jsem zkusila TT a ten je snehobili, tak se mi asi rozhodil cyklus, tak budu cekat dal a pokud nedorazi do nedele, tak zkousim zas testovat
to není možný a já tak věřila, že aspoň ty budeš další :wink:
damia píše:
luteálka by měla být pořád stejná, a víš jistě, že jsi měla ten den ovulku, nemohla být o něco později? Stejně držím palečky ať to dopadne pozitivně :wink:
No teplota mi klesla z 36,8 na 36,5 a pak se další dny houpla nahoru 1.den 36,7 a pak 2. - 4.den 36,8
Tak si myslím, že to byla ovulka. Ale je pravda, že jsem pak už zase neměřila :oops: až teď ke konci cyklu. POslední dobou už neměřím celý cyklus tak nějak to mám vychytaný, ovulka mi dochází 13 nebo 14 den, tak pak chvilku ještě měřím, abych měla jistotu a pak zas jen před zkončením luteálky. Zatím to fungovalo bez problémů :cert:
tak pokud jsi neměřila pořád, tak třeba byla fakt později. No nezbývá než čekat a ať tam jsou // :wink:

Třeba jo ale přijde mi divný, že 4 dny po poklesu se teplota držela nahoře no uvidíme a dík ať // taky najdeš za těch 5 dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
2.6.11 15:23

někde na diskusi jsem četla, že dvě ovu jsou hodně vyjímečné. Ale zase na druhou stranu pozdější ovulace je normální. Minulý měsíc měla třeba Renča ovu až 30 DC a to nemívala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
2.6.11 15:25

no kéž by, uvidíme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
2.6.11 15:26

a nemáš někde grafík, že by jsme to zkoukli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
2.6.11 15:27

No já si dělala tt včera a byl tam pouze slabý duch :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
2.6.11 15:31
zdena20 píše:
No já si dělala tt včera a byl tam pouze slabý duch :(

ježíš, jaký pouze :-) a už máš po termínu ms, teď už jen čekat ať // sílí, a hoď nám sem testík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
2.6.11 15:33

ten včerejší testik,na něm je vidět čárka jen pod určitym uhlem, takže se z toho ještě vubec neraduju… Ale mám snad všechy těhu příznaky co existujou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
2.6.11 15:35
zdena20 píše:
ten včerejší testik,na něm je vidět čárka jen pod určitym uhlem, takže se z toho ještě vubec neraduju… Ale mám snad všechy těhu příznaky co existujou :D

a dnes jsi netestovala? Zítra testneš? Jééé, jak jsem víc napnutá než u sebe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
2.6.11 15:38

Dbes jsem netestovala, přijde mi to brzy druhý den… Počkám až do soboty a testnu hned ráno z ranní moče :) To už budu 38DC… Jsem na to zvědavá ale jak říkám všechny příznaky mám i ted se mi trochu motá hlava :)a BT mám vysokou nad 37stupnu už 12dní v kuse třeba i 37,7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
2.6.11 15:43

tak já si myslím, že je to tam :mrgreen: držím palečky a pak nám sem hoď krásný testík s // :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
2.6.11 15:45

jojo děkuji moc :) :kytka: Slibuji že dám vědět jak jsem dopadla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
2.6.11 15:58
damia píše:
a nemáš někde grafík, že by jsme to zkoukli?

nene grafík nemá :-( tím jak neměřím koplet celý cyklus, tak ho nikam nedávám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
2.6.11 15:59
zdena20 píše:
Dbes jsem netestovala, přijde mi to brzy druhý den… Počkám až do soboty a testnu hned ráno z ranní moče :) To už budu 38DC… Jsem na to zvědavá ale jak říkám všechny příznaky mám i ted se mi trochu motá hlava :)a BT mám vysokou nad 37stupnu už 12dní v kuse třeba i 37,7.

tak snad to vyšlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
2.6.11 16:05

Jane29,
Děkuji… :) Snad ano, ale ještě pořád se na tom neupínám. O víkendu budu vědět více, jestli nedorazí mrška :) poslední ms jsem měla 28.4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí