Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky už asi blbnu, ale myslíte, že je možný mít v cyklu dvě ovulace, že by došlo k uvolnění jednoho vajíčka a např za 4 dny k druhému? A tím pádem by se luteální fáze třeba počítala od té druhé? Já vím je to nesmysl, ale snažím se pochopit ten můj cyklus tento měsíc.
damia píše:Jane29 píše:tak pokud jsi neměřila pořád, tak třeba byla fakt později. No nezbývá než čekat a ať tam jsou //damia píše:Jane29 píše:to není možný a já tak věřila, že aspoň ty budeš další
ahoj holky,
tak MS stale nikde, tak jsem zkusila TT a ten je snehobili, tak se mi asi rozhodil cyklus, tak budu cekat dal a pokud nedorazi do nedele, tak zkousim zas testovatdamia píše:No teplota mi klesla z 36,8 na 36,5 a pak se další dny houpla nahoru 1.den 36,7 a pak 2. - 4.den 36,8
luteálka by měla být pořád stejná, a víš jistě, že jsi měla ten den ovulku, nemohla být o něco později? Stejně držím palečky ať to dopadne pozitivně
Tak si myslím, že to byla ovulka. Ale je pravda, že jsem pak už zase neměřilaaž teď ke konci cyklu. POslední dobou už neměřím celý cyklus tak nějak to mám vychytaný, ovulka mi dochází 13 nebo 14 den, tak pak chvilku ještě měřím, abych měla jistotu a pak zas jen před zkončením luteálky. Zatím to fungovalo bez problémů
Třeba jo ale přijde mi divný, že 4 dny po poklesu se teplota držela nahoře no uvidíme a dík ať // taky najdeš za těch 5 dní
někde na diskusi jsem četla, že dvě ovu jsou hodně vyjímečné. Ale zase na druhou stranu pozdější ovulace je normální. Minulý měsíc měla třeba Renča ovu až 30 DC a to nemívala.
zdena20 píše:
No já si dělala tt včera a byl tam pouze slabý duch
ježíš, jaký pouze
a už máš po termínu ms, teď už jen čekat ať // sílí, a hoď nám sem testík.
ten včerejší testik,na něm je vidět čárka jen pod určitym uhlem, takže se z toho ještě vubec neraduju… Ale mám snad všechy těhu příznaky co existujou ![]()
zdena20 píše:
ten včerejší testik,na něm je vidět čárka jen pod určitym uhlem, takže se z toho ještě vubec neraduju… Ale mám snad všechy těhu příznaky co existujou
a dnes jsi netestovala? Zítra testneš? Jééé, jak jsem víc napnutá než u sebe ![]()
Dbes jsem netestovala, přijde mi to brzy druhý den… Počkám až do soboty a testnu hned ráno z ranní moče
To už budu 38DC… Jsem na to zvědavá ale jak říkám všechny příznaky mám i ted se mi trochu motá hlava
a BT mám vysokou nad 37stupnu už 12dní v kuse třeba i 37,7.
tak já si myslím, že je to tam
držím palečky a pak nám sem hoď krásný testík s // ![]()
damia píše:
a nemáš někde grafík, že by jsme to zkoukli?
nene grafík nemá
tím jak neměřím koplet celý cyklus, tak ho nikam nedávám
zdena20 píše:
Dbes jsem netestovala, přijde mi to brzy druhý den… Počkám až do soboty a testnu hned ráno z ranní močeTo už budu 38DC… Jsem na to zvědavá ale jak říkám všechny příznaky mám i ted se mi trochu motá hlava
a BT mám vysokou nad 37stupnu už 12dní v kuse třeba i 37,7.
tak snad to vyšlo ![]()
Jane29,
Děkuji…
Snad ano, ale ještě pořád se na tom neupínám. O víkendu budu vědět více, jestli nedorazí mrška
poslední ms jsem měla 28.4.