Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12803
3.6.11 13:11
damia píše:
ahoj holky, tak doktorka mě uklidnila, spála to nebyla. Stavila jsem se u našich a mamka mi vypreparovala zbytek klíštěte, tak aspoň něco :-D Všem co máte zpoždění, tak držím palečky :palec:

Tak asoň nějaké dobré zprávy dneska :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
3.6.11 13:14
bumbrlik píše:
Jane29 píše:
bumbrlik píše:
Jane:
Se mi to teďka keca… :andel:
a jak se vlastně cítíš jako těhotná? nějaké nevolnosti nebo všechno jako při starém?

Upřimě?
Je mi zle, zvracím, tlak mám 90/60.
Vůbec si to neužívám :(
Teďka mám klidovej režim protože jsem začala špinit, takže mi stojí práce a nemužu ani ven :(
Pak mám strach z každé kontroly, jestli bude srdíčko… jestli stále bije atd.

Už se těším až přejde ten 1.trimestr a já si těhotenství začnu naplno užívat :)

Závidím holkám co jim je dobře a užívají si to :))

Tak to mě mrzí, ale neboj už ti ten zbytek 1.trimestru uteče jak voda a pak už určitě přejdou i ty nevolnosti a začneš si to naplno užívat. A určitě když tě prtě teď tak hezky zlobí tak z něj pak bude určitě hotovej :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
3.6.11 13:14
Jane29 píše:
amelielie píše:
Jane29 píše:
amelielie píše:
Ahoj holky, já jsem dnes 29 DC a mrcha nikde, tak uvidíme, den zpoždění nic neznamená.. krásný den Vám všem, u nás ukázkový sluníčkový den pa pa :huban:
Ahojky,
a nezkoušela jsi TT? Já měla mrchu dostat ve středu a zatím pořád nic a na TT sněhobílo aspoň včera.
ne ne nezkoušela jsem testovat , ještě je brzo, i když mám cyklus pravidelný 28 DC vždy
já mám taky cyklus 27 -28 dní a už to zkusila :mrgreen:. Máš lepší výdrž než já :-) A kdy budeš testovat?

Já nevím, ale určtiš vydržím do pondělka, jestli MS nedojde, tak v pondělí testnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
3.6.11 13:15
bumbrlik píše:
Ahoj holky :)
Tiše si vás tu pročítám :)

Já sem se snažila půl roku o mimi. Je to krátká doba, ale nekonečná, tak vám držím palečky.
Už některé z naší staré skupinky čekámeMS má //?

Holky já měla // 9DPO, takže jsem testovala brzo a také jsem brzo začala šílet,aby to bylo všechno v pořádku.
Po této zkušenosti,kdyby jsem o mimi třeba přišla, tak by jsem netestovala vůbec. Čím později se to dozvíte, tím máte méně stresu, aby to dopadlo dobře…
Ani k doktorovi by jsem nešla dříve než v 8tt. Pokud by jsem nemela nake komplikace.
Nechala by jsem to přírodě.

Asi se to lehce říká, ale čím dříve to zjistíte tím déle se v té rizikové fazi 1.trimestru budete strachovat.

zatím má Sine1 // :mrgreen: ostatní čekají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
3.6.11 13:20
bumbrlik píše:
Jane29 píše:
bumbrlik píše:
Jane:
Se mi to teďka keca… :andel:
a jak se vlastně cítíš jako těhotná? nějaké nevolnosti nebo všechno jako při starém?

Upřimě?
Je mi zle, zvracím, tlak mám 90/60.
Vůbec si to neužívám :(
Teďka mám klidovej režim protože jsem začala špinit, takže mi stojí práce a nemužu ani ven :(
Pak mám strach z každé kontroly, jestli bude srdíčko… jestli stále bije atd.

Už se těším až přejde ten 1.trimestr a já si těhotenství začnu naplno užívat :)

Závidím holkám co jim je dobře a užívají si to :))

neboj, za pár týdnů bude líp :wink: já jsem u prvního neměla vůbec nic, ale za to jsem byla v práci od rána do večera a to skoro až do porodu. Tak jsem si myslela,že u druhýho si těhotenství užiji, ale bývalo mi špatně odpoledne a večer :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
3.6.11 13:21
Jane29 píše:
damia píše:
ahoj holky, tak doktorka mě uklidnila, spála to nebyla. Stavila jsem se u našich a mamka mi vypreparovala zbytek klíštěte, tak aspoň něco :-D Všem co máte zpoždění, tak držím palečky :palec:

jj, musím prostě myslet na něco jinýho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
3.6.11 13:23
amelielie píše:
Jane29 píše:
amelielie píše:
Jane29 píše:
amelielie píše:
Ahoj holky, já jsem dnes 29 DC a mrcha nikde, tak uvidíme, den zpoždění nic neznamená.. krásný den Vám všem, u nás ukázkový sluníčkový den pa pa :huban:
Ahojky,
a nezkoušela jsi TT? Já měla mrchu dostat ve středu a zatím pořád nic a na TT sněhobílo aspoň včera.
ne ne nezkoušela jsem testovat , ještě je brzo, i když mám cyklus pravidelný 28 DC vždy
já mám taky cyklus 27 -28 dní a už to zkusila :mrgreen:. Máš lepší výdrž než já :-) A kdy budeš testovat?
Já nevím, ale určtiš vydržím do pondělka, jestli MS nedojde, tak v pondělí testnu

jj zase vydržíš dýl než já :mrgreen: ja budu zkoušet v neděli. nemám strašně ráda ty situace, kdy nevím na čem jsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
3.6.11 13:24
damia píše:
Jane29 píše:
damia píše:

Koukám, že ti zbývají 4 dny do konce cyklu. Budeš testovat dřív nebo až když ti MS vynechá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
3.6.11 13:27
Jane29 píše:
damia píše:
Jane29 píše:
damia píše:
Koukám, že ti zbývají 4 dny do konce cyklu. Budeš testovat dřív nebo až když ti MS vynechá?

vždyť to vidíš, prostě do konce nevydržím :mrgreen: takže možná v pondělí píšu teď, přes víkend přijdu na jiný myšlenky a v pondělí to na mě zase dopadne a nevydržím, se znám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
3.6.11 13:32
damia píše:
Jane29 píše:
damia píše:
Jane29 píše:
damia píše:
vždyť to vidíš, prostě do konce nevydržím :mrgreen: takže možná v pondělí píšu teď, přes víkend přijdu na jiný myšlenky a v pondělí to na mě zase dopadne a nevydržím, se znám :mrgreen:

Taky doufám, že přijdu zítra na jiný myšlenky, ale v neděli to prubnu, to už zas nebudu určitě roupama vědět, co dělat :mrgreen: Navíc už to bude 5den spoždění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
3.6.11 13:32

no snad je tam najdeš // už v to pondělí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
3.6.11 13:33
Jane29 píše:
amelielie píše:
Jane29 píše:
amelielie píše:
Jane29 píše:
amelielie píše:
Ahojky,
Já nevím, ale určtiš vydržím do pondělka, jestli MS nedojde, tak v pondělí testnu
jj zase vydržíš dýl než já :mrgreen: ja budu zkoušet v neděli. nemám strašně ráda ty situace, kdy nevím na čem jsem

jj já vím, ale ani doma test nemám a o víkendu nebudu mít čas, tak to nechám na pondělí, pokud teda mrcha nedorazí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
3.6.11 13:36
amelielie píše:
Jane29 píše:
amelielie píše:
Jane29 píše:
amelielie píše:
Jane29 píše:
amelielie píše:
Ahojky,
jj zase vydržíš dýl než já :mrgreen: ja budu zkoušet v neděli. nemám strašně ráda ty situace, kdy nevím na čem jsem
jj já vím, ale ani doma test nemám a o víkendu nebudu mít čas, tak to nechám na pondělí, pokud teda mrcha nedorazí :wink:

tak ať nedorazí a najdeš tam // Pak nám napiš, jsem zvědavá i za tebe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
3.6.11 13:39

doufám, že vám to holky oboum vyjde, držím palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
3.6.11 13:40