Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jane29 píše:damia píše:dím mi tobě taky
doufám, že vám to holky oboum vyjde, držím palečky![]()
damia píše:
doufám, že vám to holky oboum vyjde, držím palečky
děkujeme ![]()
hezky vikend holky, v nedeli sem zaskocim a napisu vam, jak dopadl ten muj testik ![]()
holky nevíte jak je s tou lutejní fází? mě fertility vyhodnotilo 16 dní. takže když bych připočetla 16 dní k této poslední ovulce tak MS by měla dorazit až 9.6.
Magdi tak toto já nevím, to ti bohužel neporadím..já mám dva dny zpoždění dneska, což nebývá, vždy jsem měla MS pravidelnou , tak třeba se zadařilo , jsem dneska 30 DC
ahoj holky, jeli jsme včera s klukami ke tchýni a kluci tam zůstali, tak jsem doma sama. Držím palečky na zítra holky ![]()
magda82 píše:
holky nevíte jak je s tou lutejní fází? mě fertility vyhodnotilo 16 dní. takže když bych připočetla 16 dní k této poslední ovulce tak MS by měla dorazit až 9.6.
luteální fáze by měla být pořád stejná, ovulka může být dřív či později. Tak bych počítala s tím termínem 9.6.
Tak mi to nedalo a zkusila jsem nahmatat děložní čípek - je tvrdý, uzavřený. okolo bílý hustý hlen, prsa nalitá, dva dny zpoždění, tak to vypadá dobře..kdyby se zadařilo ,tak by to byl malej krakonoš, v době ovulace jsme byly v krkonoších ![]()
amelielie píše:
Magdi tak toto já nevím, to ti bohužel neporadím..já mám dva dny zpoždění dneska, což nebývá, vždy jsem měla MS pravidelnou , tak třeba se zadařilo , jsem dneska 30 DC
tak snad se zadařilo ![]()
Je fakt, že tělo je záhadné a dělá si někdy co chce, takže musíme jen čekat
amelielie píše:
Tak mi to nedalo a zkusila jsem nahmatat děložní čípek - je tvrdý, uzavřený. okolo bílý hustý hlen, prsa nalitá, dva dny zpoždění, tak to vypadá dobře..kdyby se zadařilo ,tak by to byl malej krakonoš, v době ovulace jsme byly v krkonoších
tak to už je slibný, tak už zbývá jen pozitivní testík ![]()
damia píše:amelielie píše:tak to už je slibný, tak už zbývá jen pozitivní testík
Tak mi to nedalo a zkusila jsem nahmatat děložní čípek - je tvrdý, uzavřený. okolo bílý hustý hlen, prsa nalitá, dva dny zpoždění, tak to vypadá dobře..kdyby se zadařilo ,tak by to byl malej krakonoš, v době ovulace jsme byly v krkonoších
testit se bude až v úterý jestli nedorazí mrcha
A copak Jane29.. ta bude testit zítra, jsem fakt zvědavá…
, ty Damia kdy budeš testovat???