Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
dobré ráno holky, právě snidám a hlásím, že mrcha pořád nikde , jsem zvědavá hlavně na jane29 a Damia.. tak holky piště.. Magdi a ty taky stále čekáš- spíše nečekáš , že jo??
dobre rano holky, tak MS zatim nikde, BT stale 37.1 takze by MS dnes ani zitra dorazit nemela, ale kdyz jsem si kontrolovala cipek tak jsem mela trosku krve na prste, tak nevim.Cipek uz asi kontrolovat radej nebudu. Test jsem nedelala jinak dnes uz jsem 31DC pokud dobre pocitam. Amelielie jsem taky zvedava jak zitra dopadnes.
dobré ráno holky, tak mrška se pomalu ale jistě hlásí,tak hurá do dalšího měsíce snažení.
magda82 píše:
dobré ráno holky, tak mrška se pomalu ale jistě hlásí,tak hurá do dalšího měsíce snažení.
Ahojky, tak to mě mrzí, příště to už musí vyjít ![]()
Dobré ránko
Všem, kdo čekají na mrchu přeju, at nedorazí.
J8 už chci mít po at můžeme najet v červenci na další snažení.
holky tak na intimce ani znamka po MS tuky tuk. Tak snad jsem se rano jen trosku na cipku skrabla, radej uz si ho opravdu nebudu zkoumat. A co Damia nechtěla dneska testovat? Tak kdepak ji máme?
bumbrlik píše:
Holky, to je strašné s váma![]()
Jak se cítíš, těhulko? ![]()
Já jdu ve středu na utz, tak snad už tam drobek bude vidět..
Jsem cca. 5tt.
no to jo, tak kdepak je Damia ??? já jsem dneska 32 DC, 20 DPO — 4 dny zpoždění… holky asi nemá cenu testovat odpoledne, že ? mám počkat raději na ráno, co ?
Snažilkám, co budou testit, držím palečky!!! ![]()
Damio a holky, tak co??
A těm, co dostali ms, se příště už určo zadaří! ![]()
amelielie píše:
no to jo, tak kdepak je Damia ??? já jsem dneska 32 DC, 20 DPO — 4 dny zpoždění… holky asi nemá cenu testovat odpoledne, že ? mám počkat raději na ráno, co ?
J8 myslím, že je to jedno.
Jane29 píše:magda82 píše:Ahojky, tak to mě mrzí, příště to už musí vyjít
Magdi, to je mi líto, hodně štěstí do dalšího snaženíčka
amelielie píše:
Amálko,
nejlepší je sice ranní moč, ale když jsi 4 dpo, už tam 100% bude něco vidět, pokud těhu jsi! Já jsem 6 dpo a včera dálnice - přikládám foto (nahoře je 2 před ms a dole 5 po term. ms, a to testováno z podvečerní moči) Šup šup testit a hned poinformuj
![]()