Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Amelielie no jestli máš ty testy aspoň dva, tak bych to nevydržela a testla
Třeba tam budeš mít dálnici jak Sine. Já už budu testovat až v pátek pokud tu mrchu pořád nedostanu, ty dva bílý testy mě docela daly zabrat a to mám BT pořád nahoře
bumbrlik Ti dáváme zabrat, co?
Já testuju, ale zatím nic kromě zvýšené BT žádné příznaky, ale neměřila jsem komplet celý měsíc
Amelielie testování zas nechce uspěchat a já jsem taky strašně zvědavá, jak dopadne.
A co ty a tvoje nevolnosti, je to už lepší?
Proto jsem ráda, že BT měřím a vím,kdy ta ovu byla a aspon trochu vím, jestli je to jen zpoždění nebo možné těhu.
no já měří BT vždy kolem ovu a pak pár dní po ovu, abych měla jistotu a myslím, že tu jsem měla dle teplot 18.5 nebo 20.5. pokud si to ted z hlavy dobre pamatuju. No a pak měřím zas 2 - 3 dny před očekávanou MS, protože mi den předem klesá teplota, tak abych věděla. No a teď jsem z toho mýho těla celá zmatená BT pořád nad 37, ale těhotenský testy ukazují jen /
Jane29 píše:
no já měří BT vždy kolem ovu a pak pár dní po ovu, abych měla jistotu a myslím, že tu jsem měla dle teplot 20.5. pokud si to ted z hlavy dobre pamatuju. No a pak měřím zas 2 - 3 dny před očekávanou MS, protože mi den předem klesá teplota, tak abych věděla. No a teď jsem z toho mýho těla celá zmatená BT pořád nad 37, ale těhotenský testy ukazují jen /
A kolik cyklů jsi BT měřila?
Jane29 píše:
no já měří BT vždy kolem ovu a pak pár dní po ovu, abych měla jistotu a myslím, že tu jsem měla dle teplot 18.5 nebo 20.5. pokud si to ted z hlavy dobre pamatuju. No a pak měřím zas 2 - 3 dny před očekávanou MS, protože mi den předem klesá teplota, tak abych věděla. No a teď jsem z toho mýho těla celá zmatená BT pořád nad 37, ale těhotenský testy ukazují jen /
Mně se od ovu kolem 20.5 zdá už docela dost aby test nic neukazoval.
měřila jsem 3 cykly pravidelně a teď asi tak 4-6 takhle nepravidelně a vždy mi to hezky vyšlo. MS přišla vždy přesně za těch 27-28 dní, tak nevím, co se děje
Jane29 píše:
měřila jsem 3 cykly pravidelně a teď asi tak 4-6 takhle nepravidelně a vždy mi to hezky vyšlo. MS přišla vždy přesně za těch 27-28 dní, tak nevím, co se děje
Já jsem se ptala jen jestli to nebyl první cyklus meření…
Jane29 píše:
bumbrlik Ti dáváme zabrat, co?Já testuju, ale zatím nic kromě zvýšené BT žádné příznaky, ale neměřila jsem komplet celý měsíc
Amelielie testování zas nechce uspěchat a já jsem taky strašně zvědavá, jak dopadne.
A co ty a tvoje nevolnosti, je to už lepší?
Jane, to že nemáš žádné příznaky, by právě mohlo být OK! ![]()
Takže testit budeš v pátek? Tak pak hned poinformuj ![]()
Ty negativní ti vyšly z Mamatestu 10?
Tak jedu koupit testy, tak hodinu Vám napíši, jak dopadl… pa pa zatím
amelielie píše:
Tak jedu koupit testy, tak hodinu Vám napíši, jak dopadl… pa pa zatím
Držím palečky at dopadne ![]()
Já jsem ted taková znechucená, pasivní, když tento měsíc nic… ![]()
lokofa píše:
Já jsem ted taková znechucená, pasivní, když tento měsíc nic…
Lokofo a jak dlouho se snažíte??
amelielie píše:lokofa píše:Lokofo a jak dlouho se snažíte??
Od března.
U nás problém ten, že to může vyjít jen ob měsíc.
Proto jsem psala, že tento mesíc nehrozí nějaké napjetí a testování
lokofa píše:amelielie píše:Od března.lokofa píše:Lokofo a jak dlouho se snažíte??
U nás problém ten, že to může vyjít jen ob měsíc.
Proto jsem psala, že tento mesíc nehrozí nějaké napjetí a testování
aha… my taky od března .. tak to jsi měla teprve dva pokusy , příště v červenci to musí vyjít.. ![]()