Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jane29 píše:
no ja na ty výpočty takhle na netu taky nejsem jsem to zkoušela včera z hecu jen, že jsem to viděla, ale výsledek už si nepamatuju přijde mi to stejný, jak jsem kdesi na netu narazila na výpočet pohlaví dítěte dle poslední MS. Příroda si to stejně nakonec zařídí podle svýho
jo tak to pohlaví jsem taky kdysi zkoušela. Ale je to stejně zajímavý, jak to někoho baví, dávat lidem takový planý naděje
damia píše:
tak jsem si zkoušela tu Jonášovu metodu, píše že mám plodný den 12.6., to teda nestihnu ani omylemMoc na tyhle výpočty nejsem, ale vychází to někomu rozumně?
Mně to teda rozhodně nevyšlo, protože dle jeho výpočtu mam nejvíc plodný den zítra a už před třemi dny jsem to (ne) měla dostat…
Bekynka píše:
Ahoj holky,
tak jsem se po minulém neúspěchu zapřísahála, že to přestávám řešit a že nebudu chodit nějakou dobu ani sem, protože jsem pak ještě nervoznější…
No a jsem tu zase
Mám třetí den zpoždění, ale pro test stále nespěchám, jelikož se bojím, že budu zase zklamaná.
Co se příznaků týče, tak mě pobolívají prsa (ale ne jako vždy před MS bolestivé bradavky, spíš cítím jakési napětí). Sem tam mě píchne v břiše, jakoby spíš na pravém vaječníku. No a jinak tak nějak asi nic. Takže kdo se v tom má vyznat![]()
Jediné co mě těší je, že už si přestávám příznaky vsugerovávat, protože z minlých měsíců bych byla těhotná snad 150 x
Chci vyčkat do čtvrtka, jestli mrcha nepříjde a pak to testnout…ale nevím nevím…
A všem ostatním držím pěsti![]()
tak držím palečky, ať to vyjde a jsou tam // ![]()
Bekynka píše:damia píše:Mně to teda rozhodně nevyšlo, protože dle jeho výpočtu mam nejvíc plodný den zítra a už před třemi dny jsem to (ne) měla dostat…
tak jsem si zkoušela tu Jonášovu metodu, píše že mám plodný den 12.6., to teda nestihnu ani omylemMoc na tyhle výpočty nejsem, ale vychází to někomu rozumně?
no vidíš, a třeba přeci jen ten plod máš
ale už v jiné podobě ![]()
damia píše:Bekynka píše:tak držím palečky, ať to vyjde a jsou tam //
Ahoj holky,
tak jsem se po minulém neúspěchu zapřísahála, že to přestávám řešit a že nebudu chodit nějakou dobu ani sem, protože jsem pak ještě nervoznější…
No a jsem tu zase
Mám třetí den zpoždění, ale pro test stále nespěchám, jelikož se bojím, že budu zase zklamaná.
Co se příznaků týče, tak mě pobolívají prsa (ale ne jako vždy před MS bolestivé bradavky, spíš cítím jakési napětí). Sem tam mě píchne v břiše, jakoby spíš na pravém vaječníku. No a jinak tak nějak asi nic. Takže kdo se v tom má vyznat![]()
Jediné co mě těší je, že už si přestávám příznaky vsugerovávat, protože z minlých měsíců bych byla těhotná snad 150 x
Chci vyčkat do čtvrtka, jestli mrcha nepříjde a pak to testnout…ale nevím nevím…
A všem ostatním držím pěsti![]()
Děkuji, doufám ![]()
damia píše:lokofa píše:hele, nikde nemám psaný, že to příště vyjdedamia píše:Joo jenže já jsem měsíc mimo provozJane29 píše:už to beru sportovně a počítám s ms, frčím s lokofou a magdou dál
Damia přesně jak píše Lokofa ještě máš čas a navíc každý těhotenství je jiný, třeba ti to taky vyšlo
To ne, ale máš větší šansi než já
damia píše:Bekynka píše:no vidíš, a třeba přeci jen ten plod mášdamia píše:Mně to teda rozhodně nevyšlo, protože dle jeho výpočtu mam nejvíc plodný den zítra a už před třemi dny jsem to (ne) měla dostat…
ale už v jiné podobě
Jo, holka moje, kéž by…Tak moc bych po těch sedmi měsících už chtěla ![]()
lokofa píše:damia píše:To ne, ale máš větší šansi než jálokofa píše:hele, nikde nemám psaný, že to příště vyjdedamia píše:Joo jenže já jsem měsíc mimo provozJane29 píše:už to beru sportovně a počítám s ms, frčím s lokofou a magdou dál
Damia přesně jak píše Lokofa ještě máš čas a navíc každý těhotenství je jiný, třeba ti to taky vyšlo
tak uvidíme, když tak by nám to v červenci vyšlo třeba spolu ![]()
Bekynka
Já vím jak se cítíš, já nemám taky žádný příznaky, ale vůbec žádný a to mě vždy před MS bolí podbříšek a prsa. no a MS jsem měla dostat minulou středu a na testu mím bílo. Tak ať se ti tam v pátek objeví dvě dálnice ![]()
Bekynka píše:damia píše:Jo, holka moje, kéž by…Tak moc bych po těch sedmi měsících už chtělaBekynka píše:no vidíš, a třeba přeci jen ten plod mášdamia píše:Mně to teda rozhodně nevyšlo, protože dle jeho výpočtu mam nejvíc plodný den zítra a už před třemi dny jsem to (ne) měla dostat…
ale už v jiné podobě
to ti věřím, i já bych chtěla i když jen po 3 měsících
Jane29 píše:
Bekynka
Já vím jak se cítíš, já nemám taky žádný příznaky, ale vůbec žádný a to mě vždy před MS bolí podbříšek a prsa. no a MS jsem měla dostat minulou středu a na testu mím bílo. Tak ať se ti tam v pátek objeví dvě dálnice
Moc díky ![]()
Já před MS příznaky mívám..píchání v břiše a vždy mě hrozně bolely bradavky. Ale ted jen vážně minimálně. Ale kdo ví, o co skutečně jde. Třeba půjde jen o slabou MS
damia píše:Bekynka píše:to ti věřím, i já bych chtěla i když jen po 3 měsícíchdamia píše:Jo, holka moje, kéž by…Tak moc bych po těch sedmi měsících už chtělaBekynka píše:no vidíš, a třeba přeci jen ten plod mášdamia píše:Mně to teda rozhodně nevyšlo, protože dle jeho výpočtu mam nejvíc plodný den zítra a už před třemi dny jsem to (ne) měla dostat…
ale už v jiné podobě
Taky ti samozřejmě držím aplce ![]()
Bekynka píše:
Jane29 píše:Moc díky
Bekynka
Já vím jak se cítíš, já nemám taky žádný příznaky, ale vůbec žádný a to mě vždy před MS bolí podbříšek a prsa. no a MS jsem měla dostat minulou středu a na testu mím bílo. Tak ať se ti tam v pátek objeví dvě dálnice
Já před MS příznaky mívám..píchání v břiše a vždy mě hrozně bolely bradavky. Ale ted jen vážně minimálně. Ale kdo ví, o co skutečně jde. Třeba půjde jen o slabou MS
ne ne MS přece nečekáme
Já si další test udělám v pátek ráno jesti pořád nic ať snad už v pátek vím na čem jsem
Bekynka píše:damia píše:Taky ti samozřejmě držím aplceBekynka píše:to ti věřím, i já bych chtěla i když jen po 3 měsícíchdamia píše:Jo, holka moje, kéž by…Tak moc bych po těch sedmi měsících už chtělaBekynka píše:no vidíš, a třeba přeci jen ten plod mášdamia píše:Mně to teda rozhodně nevyšlo, protože dle jeho výpočtu mam nejvíc plodný den zítra a už před třemi dny jsem to (ne) měla dostat…
ale už v jiné podobě
díky ![]()
Jane29 píše:Bekynka píše:ne ne MS přece nečekáme
Jane29 píše:Moc díky
Bekynka
Já před MS příznaky mívám..píchání v břiše a vždy mě hrozně bolely bradavky. Ale ted jen vážně minimálně. Ale kdo ví, o co skutečně jde. Třeba půjde jen o slabou MSJá si další test udělám v pátek ráno jesti pořád nic ať snad už v pátek vím na čem jsem
Pravda, nečekámě…ale nechci si zase dělat plané naděje, když už se mi pomalu daí se odprostovat od toho…ale orpavdu jen pomalu, stejně tajně pořád doufám…Tak pak dej vědět jak to dopadlo, já když do čtvrtka nic, tak testu ve čtvrtek