Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17211
6.6.11 14:15
Jane29 píše:
no ja na ty výpočty takhle na netu taky nejsem jsem to zkoušela včera z hecu jen, že jsem to viděla, ale výsledek už si nepamatuju přijde mi to stejný, jak jsem kdesi na netu narazila na výpočet pohlaví dítěte dle poslední MS. Příroda si to stejně nakonec zařídí podle svýho :pankac:

jo tak to pohlaví jsem taky kdysi zkoušela. Ale je to stejně zajímavý, jak to někoho baví, dávat lidem takový planý naděje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
6.6.11 14:18
damia píše:
tak jsem si zkoušela tu Jonášovu metodu, píše že mám plodný den 12.6., to teda nestihnu ani omylem 8-o Moc na tyhle výpočty nejsem, ale vychází to někomu rozumně?

Mně to teda rozhodně nevyšlo, protože dle jeho výpočtu mam nejvíc plodný den zítra a už před třemi dny jsem to (ne) měla dostat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
6.6.11 14:27
Bekynka píše:
Ahoj holky,
tak jsem se po minulém neúspěchu zapřísahála, že to přestávám řešit a že nebudu chodit nějakou dobu ani sem, protože jsem pak ještě nervoznější… :zed:
No a jsem tu zase :lol:
Mám třetí den zpoždění, ale pro test stále nespěchám, jelikož se bojím, že budu zase zklamaná.
Co se příznaků týče, tak mě pobolívají prsa (ale ne jako vždy před MS bolestivé bradavky, spíš cítím jakési napětí). Sem tam mě píchne v břiše, jakoby spíš na pravém vaječníku. No a jinak tak nějak asi nic. Takže kdo se v tom má vyznat :lol: :zed:
Jediné co mě těší je, že už si přestávám příznaky vsugerovávat, protože z minlých měsíců bych byla těhotná snad 150 x :lol:
Chci vyčkat do čtvrtka, jestli mrcha nepříjde a pak to testnout…ale nevím nevím…
A všem ostatním držím pěsti :srdce: :srdce:

tak držím palečky, ať to vyjde a jsou tam // :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
6.6.11 14:28
Bekynka píše:
damia píše:
tak jsem si zkoušela tu Jonášovu metodu, píše že mám plodný den 12.6., to teda nestihnu ani omylem 8-o Moc na tyhle výpočty nejsem, ale vychází to někomu rozumně?
Mně to teda rozhodně nevyšlo, protože dle jeho výpočtu mam nejvíc plodný den zítra a už před třemi dny jsem to (ne) měla dostat…

no vidíš, a třeba přeci jen ten plod máš :wink: ale už v jiné podobě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
6.6.11 14:29
damia píše:
Bekynka píše:
Ahoj holky,
tak jsem se po minulém neúspěchu zapřísahála, že to přestávám řešit a že nebudu chodit nějakou dobu ani sem, protože jsem pak ještě nervoznější… :zed:
No a jsem tu zase :lol:
Mám třetí den zpoždění, ale pro test stále nespěchám, jelikož se bojím, že budu zase zklamaná.
Co se příznaků týče, tak mě pobolívají prsa (ale ne jako vždy před MS bolestivé bradavky, spíš cítím jakési napětí). Sem tam mě píchne v břiše, jakoby spíš na pravém vaječníku. No a jinak tak nějak asi nic. Takže kdo se v tom má vyznat :lol: :zed:
Jediné co mě těší je, že už si přestávám příznaky vsugerovávat, protože z minlých měsíců bych byla těhotná snad 150 x :lol:
Chci vyčkat do čtvrtka, jestli mrcha nepříjde a pak to testnout…ale nevím nevím…
A všem ostatním držím pěsti :srdce: :srdce:
tak držím palečky, ať to vyjde a jsou tam // :palec:

Děkuji, doufám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
6.6.11 14:30
damia píše:
lokofa píše:
damia píše:
Jane29 píše:
Damia přesně jak píše Lokofa ještě máš čas a navíc každý těhotenství je jiný, třeba ti to taky vyšlo
už to beru sportovně a počítám s ms, frčím s lokofou a magdou dál :mrgreen:
Joo jenže já jsem měsíc mimo provoz
hele, nikde nemám psaný, že to příště vyjde :wink:

To ne, ale máš větší šansi než já

• Citovat
  • Upravit
1758
6.6.11 14:30
damia píše:
Bekynka píše:
damia píše:
no vidíš, a třeba přeci jen ten plod máš :wink: ale už v jiné podobě :mrgreen:

Jo, holka moje, kéž by…Tak moc bych po těch sedmi měsících už chtěla :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
6.6.11 14:34
lokofa píše:
damia píše:
lokofa píše:
damia píše:
Jane29 píše:
Damia přesně jak píše Lokofa ještě máš čas a navíc každý těhotenství je jiný, třeba ti to taky vyšlo
už to beru sportovně a počítám s ms, frčím s lokofou a magdou dál :mrgreen:
Joo jenže já jsem měsíc mimo provoz
hele, nikde nemám psaný, že to příště vyjde :wink:
To ne, ale máš větší šansi než já

tak uvidíme, když tak by nám to v červenci vyšlo třeba spolu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
6.6.11 14:34

Bekynka
Já vím jak se cítíš, já nemám taky žádný příznaky, ale vůbec žádný a to mě vždy před MS bolí podbříšek a prsa. no a MS jsem měla dostat minulou středu a na testu mím bílo. Tak ať se ti tam v pátek objeví dvě dálnice :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
6.6.11 14:36
Bekynka píše:
damia píše:
Bekynka píše:
damia píše:
Jo, holka moje, kéž by…Tak moc bych po těch sedmi měsících už chtěla :cry:

to ti věřím, i já bych chtěla i když jen po 3 měsících

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
:-(
Jane29 píše:
Bekynka
Já vím jak se cítíš, já nemám taky žádný příznaky, ale vůbec žádný a to mě vždy před MS bolí podbříšek a prsa. no a MS jsem měla dostat minulou středu a na testu mím bílo. Tak ať se ti tam v pátek objeví dvě dálnice :kytka:

Moc díky :srdce:
Já před MS příznaky mívám..píchání v břiše a vždy mě hrozně bolely bradavky. Ale ted jen vážně minimálně. Ale kdo ví, o co skutečně jde. Třeba půjde jen o slabou MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
damia píše:
Bekynka píše:
damia píše:
Bekynka píše:
damia píše:

Taky ti samozřejmě držím aplce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
6.6.11 14:40
Bekynka píše: :-(
Jane29 píše:
Bekynka
Já vím jak se cítíš, já nemám taky žádný příznaky, ale vůbec žádný a to mě vždy před MS bolí podbříšek a prsa. no a MS jsem měla dostat minulou středu a na testu mím bílo. Tak ať se ti tam v pátek objeví dvě dálnice :kytka:
Já před MS příznaky mívám..píchání v břiše a vždy mě hrozně bolely bradavky. Ale ted jen vážně minimálně. Ale kdo ví, o co skutečně jde. Třeba půjde jen o slabou MS

ne ne MS přece nečekáme :mrgreen: Já si další test udělám v pátek ráno jesti pořád nic ať snad už v pátek vím na čem jsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
6.6.11 14:44
Bekynka píše:
damia píše:
Bekynka píše:
damia píše:
Bekynka píše:
damia píše:
Taky ti samozřejmě držím aplce :kytka:

díky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
6.6.11 14:48
Jane29 píše:
Bekynka píše: :-(
Jane29 píše:
Bekynka
Já před MS příznaky mívám..píchání v břiše a vždy mě hrozně bolely bradavky. Ale ted jen vážně minimálně. Ale kdo ví, o co skutečně jde. Třeba půjde jen o slabou MS
ne ne MS přece nečekáme :mrgreen: Já si další test udělám v pátek ráno jesti pořád nic ať snad už v pátek vím na čem jsem

Pravda, nečekámě…ale nechci si zase dělat plané naděje, když už se mi pomalu daí se odprostovat od toho…ale orpavdu jen pomalu, stejně tajně pořád doufám…Tak pak dej vědět jak to dopadlo, já když do čtvrtka nic, tak testu ve čtvrtek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí