Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
magda82 píše:
ahoj holky
takže hurá na další měsíc, dnes dorazila MS![]()
to je mi líto, tak držím palečky do dalšího snažení ![]()
bumbrlik píše:
Magdi: Pravidelně tu nakukuji a bacilky posílám poctivě
děkuji
tak se se brzo nakazíme
všechny co tady jsou
![]()
jj souhlasím, když na nás budete kašlat těhubacili, tak to by bylo aby jsme se nenakazili, zvlášť když bude těhulek přibývat. To pak teprve bude řetězová reakce ![]()
Magdi,taky na tě z toho načumování je líto a fakt jsem ti to přála.Mrzí mě to ![]()
mě to nedalo a koupila jsem clear blue a nic:(Z toho ranního testíku se vyklubal stejnej duch jako včera,byl to obyč. test..Ach jooooooo
třeba je to fakt ještě brzo, když přesně nevíš, kdy byla ovu
. Tak nesmutni ![]()
Nelliss
Ty jsi ale netrpělivá
Ono se to čekání někdy fakt vyplatí, zkus to vydržet aspoň do čtvrtka nebo co takhle se mnou do pátku. ![]()
To už by jsi mohla mít pěkný čárečky jestli včera byl dušík. Já vím je to těžký, ale co to zkusit se mnou. Mě se pak bude taky líp čekat
Když budu vědět, že čeká někdo se mnou.
Jane29 píše:
Nelliss
Ty jsi ale netrpěliváOno se to čekání někdy fakt vyplatí, zkus to vydržet aspoň do čtvrtka nebo co takhle se mnou do pátku.
To už by jsi mohla mít pěkný čárečky jestli včera byl dušík. Já vím je to těžký, ale co to zkusit se mnou. Mě se pak bude taky líp čekatKdyž budu vědět, že čeká někdo se mnou.
já taky ještě s vámi čekám ![]()
Damia,
to je dobře že s náma stále držíš partu. A kdy budeš teda testovat, pokud mrcha nedorazí. S náma v pátek? ![]()
Já jen ať nás je víc, nebudem se bát vlka nic ![]()
no jasně, ale ms se vždy 16 DPO v předchozích cyklech objevila, a to je zítra, tak u mě se to rozlouskne zítra a když ne, tak testím s vámi v pátek ![]()
tak to jsem na tebe zvědavá, doufám že ti mrcha nedorazí a testneš s náma ![]()
jsem je ráno počítala a říkala si jestli mám nebo ne nejdřív, že jo že jeden ještě zkusit můžu, když jsem to zkoušela v neděli, ale pak jsem dostala strach, že tam zas bude sněhobílo, tak jsem je zas vrátila tam odkud jsem je vzala a nechávám to na pátek. Doufám, že to vydržím
Každý ráno mi teď hodně cukaj ruce
se ti nedivím, mě cukali přes víkend taky
ale pak mě to po tom sněhobílým testu přešlo a čekám. U tebe ale šance je, když si nejsi na stopro jistá kdy byla ovu. Tak to tam prostě musí být ![]()