Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17211
7.6.11 13:52
magda82 píše:
ahoj holky :mavam:
takže hurá na další měsíc, dnes dorazila MS :cert: :cert:

to je mi líto, tak držím palečky do dalšího snažení :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2587
7.6.11 13:56

Magdi: Pravidelně tu nakukuji a bacilky posílám poctivě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
7.6.11 14:04
bumbrlik píše:
Magdi: Pravidelně tu nakukuji a bacilky posílám poctivě :)

děkuji :kytka: :kytka: tak se se brzo nakazíme :mrgreen: :mrgreen: všechny co tady jsou :mrgreen: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
7.6.11 14:20

jj souhlasím, když na nás budete kašlat těhubacili, tak to by bylo aby jsme se nenakazili, zvlášť když bude těhulek přibývat. To pak teprve bude řetězová reakce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
7.6.11 14:54

Magdi,taky na tě z toho načumování je líto a fakt jsem ti to přála.Mrzí mě to :-?
mě to nedalo a koupila jsem clear blue a nic:(Z toho ranního testíku se vyklubal stejnej duch jako včera,byl to obyč. test..Ach jooooooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
7.6.11 15:20

Nelliss

třeba je to fakt ještě brzo, když přesně nevíš, kdy byla ovu :think: . Tak nesmutni :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
7.6.11 15:21

Nelliss
Ty jsi ale netrpělivá :mrgreen: Ono se to čekání někdy fakt vyplatí, zkus to vydržet aspoň do čtvrtka nebo co takhle se mnou do pátku. :palec:
To už by jsi mohla mít pěkný čárečky jestli včera byl dušík. Já vím je to těžký, ale co to zkusit se mnou. Mě se pak bude taky líp čekat :mrgreen: Když budu vědět, že čeká někdo se mnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
7.6.11 15:40
Jane29 píše:
Nelliss
Ty jsi ale netrpělivá :mrgreen: Ono se to čekání někdy fakt vyplatí, zkus to vydržet aspoň do čtvrtka nebo co takhle se mnou do pátku. :palec:
To už by jsi mohla mít pěkný čárečky jestli včera byl dušík. Já vím je to těžký, ale co to zkusit se mnou. Mě se pak bude taky líp čekat :mrgreen: Když budu vědět, že čeká někdo se mnou.

já taky ještě s vámi čekám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
7.6.11 15:46

Damia,
to je dobře že s náma stále držíš partu. A kdy budeš teda testovat, pokud mrcha nedorazí. S náma v pátek? :mrgreen:
Já jen ať nás je víc, nebudem se bát vlka nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
7.6.11 15:49

no jasně, ale ms se vždy 16 DPO v předchozích cyklech objevila, a to je zítra, tak u mě se to rozlouskne zítra a když ne, tak testím s vámi v pátek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
7.6.11 15:51

tak to jsem na tebe zvědavá, doufám že ti mrcha nedorazí a testneš s náma :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
7.6.11 15:53

já bych moc ráda, testů mám hromadu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
7.6.11 15:58

já ještě 3 a doufám, že další už kupovat nebudu muset :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
7.6.11 16:00

jsem je ráno počítala a říkala si jestli mám nebo ne nejdřív, že jo že jeden ještě zkusit můžu, když jsem to zkoušela v neděli, ale pak jsem dostala strach, že tam zas bude sněhobílo, tak jsem je zas vrátila tam odkud jsem je vzala a nechávám to na pátek. Doufám, že to vydržím :mrgreen: Každý ráno mi teď hodně cukaj ruce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
7.6.11 16:07

se ti nedivím, mě cukali přes víkend taky :mrgreen: ale pak mě to po tom sněhobílým testu přešlo a čekám. U tebe ale šance je, když si nejsi na stopro jistá kdy byla ovu. Tak to tam prostě musí být :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí