Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4194
8.6.11 13:03
Bekynka píše:
Jo a holky, bere tu nějaká z vás Femibion? Doporučujete ho?

Brala jsem ho v prvním těhu, zpočátku pravidelně, pak nepravidelně až vůbec…osobně si myslím, že je to jedno, jaký placebo si kdo vezme. Nejdůležitější je železo/kys. listová - nějak to spolu souvisí, ale nevím přesně jak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
8.6.11 13:03
Lenule27 píše:
Bekynka - takže se snažíte o první miminko? :wink:Jsem to právě flákala a spolíhala na obvykle pravidelnou ovu v 12-15 DC, navíc byl přítel v týhle době pryč :zed: a já mám do dubna příštího roku rodičák. Takže pokud to „nestihneme“ v následujících 2-3 měsících, malá půjde do jeslí a já naklušu do práce :zed: a pak nevím, jestli se mi bude ještě chtít :oops: :oops: Když něco chci, tak to chci hned :roll: :zed: :-)

Ano, o první…
No u nás je to s tím snažením taky složitější, protože můj chlapík má takovou práci, u které není třeba týden doma, no a když se to trefí zrovna do ovu tak to je na :pocitac:
Slyšela sjem právě o tom Femibionu, že napomáhá k uhnízdění vajíčka, tak by mě zajímaly zkušenosti… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
8.6.11 13:05
Lenule27 píše:
Bekynka píše:
Jo a holky, bere tu nějaká z vás Femibion? Doporučujete ho?
Brala jsem ho v prvním těhu, zpočátku pravidelně, pak nepravidelně až vůbec…osobně si myslím, že je to jedno, jaký placebo si kdo vezme. Nejdůležitější je železo/kys. listová - nějak to spolu souvisí, ale nevím přesně jak…

Kyselinu listovou zobu, i když ne pravidelně. Třeba minulý týden mi došla a ještě jsem nebyla schopná si koupit další :lol: Doporučili mi to i z hlediska toho že mám mutaci MTHFR a FV Leiden. Jím hodně zeleiny i tak, jen s kouřením mi zatím nejde praštit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
8.6.11 13:09

Lenule27 taky když jsem se začali snažit, tak jsem chtěla hned :zed: No a teď dokuď jsem neměla to spoždění tak už to bylo dobrý, prostě takovýto šak ono se nám to taky povede, ale teď jsem taková na váškách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
8.6.11 13:10
Bekynka píše:
Lenule27 píše:
Bekynka - takže se snažíte o první miminko? :wink:Jsem to právě flákala a spolíhala na obvykle pravidelnou ovu v 12-15 DC, navíc byl přítel v týhle době pryč :zed: a já mám do dubna příštího roku rodičák. Takže pokud to „nestihneme“ v následujících 2-3 měsících, malá půjde do jeslí a já naklušu do práce :zed: a pak nevím, jestli se mi bude ještě chtít :oops: :oops: Když něco chci, tak to chci hned :roll: :zed: :-)
Ano, o první…
No u nás je to s tím snažením taky složitější, protože můj chlapík má takovou práci, u které není třeba týden doma, no a když se to trefí zrovna do ovu tak to je na :pocitac:
Slyšela sjem právě o tom Femibionu, že napomáhá k uhnízdění vajíčka, tak by mě zajímaly zkušenosti… :-)

Já sem sice ještě nepatřím, jelikož mám před sebou ještě 1 a kousek platíčka HA, ale o tom Femibionu by mě to také zajímalo. Slyšela jsem o něm spoustu dobrého, takže jsem si ho před 14ti dny koupila a už ho beru. Ale jestli to něčemu pomůže to nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
8.6.11 13:12
Annnet píše:
Bekynka píše:
Lenule27 píše:
Ano, o první…
Slyšela sjem právě o tom Femibionu, že napomáhá k uhnízdění vajíčka, tak by mě zajímaly zkušenosti… :-)
Já sem sice ještě nepatřím, jelikož mám před sebou ještě 1 a kousek platíčka HA, ale o tom Femibionu by mě to také zajímalo. Slyšela jsem o něm spoustu dobrého, takže jsem si ho před 14ti dny koupila a už ho beru. Ale jestli to něčemu pomůže to nevím

Já jsem HA nikdy nebrala, o to víc mě znervoznuje a štve, že sedmý měsíc nám to zase nevyšlo. Ale na Femibion jsem taky slyšela chválu a asi si ho opatřím, už jen kvůli tomu placebo efektu :lol: Kolik tě stál? A to se bere nejdřív 800? a pak během 500 čit ak nějak ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
8.6.11 13:14

Ahoj, Annnet i tak, když ještě bereš HA tě mezi náma vítám stejně jako my ji přece pak nebudeš čekat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
8.6.11 13:16
Bekynka píše:
Annnet píše:
Bekynka píše:
Lenule27 píše:
Ano, o první…
Já sem sice ještě nepatřím, jelikož mám před sebou ještě 1 a kousek platíčka HA, ale o tom Femibionu by mě to také zajímalo. Slyšela jsem o něm spoustu dobrého, takže jsem si ho před 14ti dny koupila a už ho beru. Ale jestli to něčemu pomůže to nevím
Já jsem HA nikdy nebrala, o to víc mě znervoznuje a štve, že sedmý měsíc nám to zase nevyšlo. Ale na Femibion jsem taky slyšela chválu a asi si ho opatřím, už jen kvůli tomu placebo efektu :lol: Kolik tě stál? A to se bere nejdřív 800? a pak během 500 čit ak nějak ne?

Já beru HA kolem 10ti let, takže jsem zvědavá co to se mnou udělá až vysadím. 30 tablet mě stálo asi 280,–Kč, je to pěkně drahý, možná že se dá sehnat levnějš, zašla jsem do první lékárny po cestě. Femibion 800 je před těhotenstvím a pak až do asi 12.týdnu a pak je Femibion 400.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
8.6.11 13:19
Jane29 píše:
Ahoj, Annnet i tak, když ještě bereš HA tě mezi náma vítám stejně jako my ji přece pak nebudeš čekat :mrgreen:

Na konci července jedu na dovolenou, takže před ní vysadím abych pak neměla MS na dovče. Jinak bych už vysadila klidně hned:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
8.6.11 13:19
Annnet píše:
Bekynka píše:
Annnet píše:
Bekynka píše:
Lenule27 píše:
Ano, o první…
Já jsem HA nikdy nebrala, o to víc mě znervoznuje a štve, že sedmý měsíc nám to zase nevyšlo. Ale na Femibion jsem taky slyšela chválu a asi si ho opatřím, už jen kvůli tomu placebo efektu :lol: Kolik tě stál? A to se bere nejdřív 800? a pak během 500 čit ak nějak ne?
Já beru HA kolem 10ti let, takže jsem zvědavá co to se mnou udělá až vysadím. 30 tablet mě stálo asi 280,–Kč, je to pěkně drahý, možná že se dá sehnat levnějš, zašla jsem do první lékárny po cestě. Femibion 800 je před těhotenstvím a pak až do asi 12.týdnu a pak je Femibion 400.

Dobře, díky. Nechám proběhnout mrchu, a pak už jí vážně nedám šanci :-D :pocitac: Ta cena za tak málo je dobrá pálka, ale zkusím to. Stejně ej zvláštní, že dřív nikdo nic nebral a dětí měl třeba šest. No jo, to jsou hold ty, co to nikdy nemusely řešit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
8.6.11 13:23

hmm, asi ten femibion, jak to čtu, zkusím holky taky, už to zkoušíme toho 3/4 roku a furt nic a zatím jsem jen, když jsem si vzpoměla zobla kyselinu listovou. Takže říkáte femibion 800

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
8.6.11 13:24
Bekynka píše:
Annnet píše:
Bekynka píše:
Annnet píše:
Bekynka píše:
Lenule27 píše:
Ano, o první…
Já beru HA kolem 10ti let, takže jsem zvědavá co to se mnou udělá až vysadím. 30 tablet mě stálo asi 280,–Kč, je to pěkně drahý, možná že se dá sehnat levnějš, zašla jsem do první lékárny po cestě. Femibion 800 je před těhotenstvím a pak až do asi 12.týdnu a pak je Femibion 400.
Dobře, díky. Nechám proběhnout mrchu, a pak už jí vážně nedám šanci :-D :pocitac: Ta cena za tak málo je dobrá pálka, ale zkusím to. Stejně ej zvláštní, že dřív nikdo nic nebral a dětí měl třeba šest. No jo, to jsou hold ty, co to nikdy nemusely řešit :lol:

Já zašla do lékárny a ani jsem si předem nezjišťovala cenu, tak mi to taky trochu překvapilo, když jsem pak zjistila, že je to jen na měsíc. No zkusím to a uvidím, kdyžtak pak asi přejdu na něco levnějšího, kdyby se dlouho nedařilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2

Rada:-)

Zdravím Vás tady,potřebuju poradit.Už ednou sem měla mimoděložní těhotenství6+4:-( a vzali my levej vejcovod ted už to je půl roku a p.doktor mi nasadil utrogestan na srovnání MS a podporu těhotenství.Poslední MS jsem měla 13.5 tak jsem si udělala dnes test i když sem nedoufala kvůli těm lékům,ale byl POZITIVNÍ!Mám hroznou radost a proto bych se chtěla poradit jestlli nemáte někdo zkušenost s těmito léky děkuji:-) Evka :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
Jane29 píše:
hmm, asi ten femibion, jak to čtu, zkusím holky taky, už to zkoušíme toho 3/4 roku a furt nic a zatím jsem jen, když jsem si vzpoměla zobla kyselinu listovou. Takže říkáte femibion píše: Více

Taky jsem právě jen na listovce. No v pondělí je výplata, takže to bude akorát :lol: a hned poletím do lékárny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
8.6.11 13:25
ewka1488 píše:
Zdravím Vás tady,potřebuju poradit.Už ednou sem měla mimoděložní těhotenství6+4:-( a vzali my levej vejcovod ted už to je půl roku a p.doktor mi nasadil utrogestan na srovnání MS a podporu těhotenství.Poslední MS jsem měla 13.5 tak jsem si udělala dnes test i když sem nedoufala kvůli těm lékům,ale byl POZITIVNÍ!Mám hroznou radost a proto bych se chtěla poradit jestlli nemáte někdo zkušenost s těmito léky děkuji:-) Evka :-) :-)

Zkušenost nemám, ale moc moc TI gratuluji :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital