Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12803
8.6.11 20:38
Bekynka píše:
Jane29 píše:
holky, tak hlasim nakup femibionu 800, zkusim to ted ty 3-5 mesicu pravidelne brat a jestli se nezadari, tak uz zajdu za Dr
Super, taky na to skočím. Doufám, že se nám zadaří, k doktorovi se mi nechce :roll:

me se tam prave taky nechce, tak to zkusim brat ty 3-5mesicu pravidelne a uvidim, kdyztak jeste priteli poridim vitamin e, nekde jsem cetla, ze je dobry na spermijky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
8.6.11 20:44
lokofa píše:
Holky pls.
Někdo tu psal,že má zkušenost s kvasinkama a zánětem.
Jak to poznám?
Poslední tři měsíce me po MS,asi 4 dny tak divně ani ne svědí, pálí, ale mám takový divný pocit tam dole.
Včera po milování mě začal pálit a svědit spodek, ale od rána už Ok.

no s tim ti moc neporadim, mela jsem to nastesti jen jednou a to me prave svedil spodek a mela jsem takovy bily vytok, pak jsem si koupila Rosalgin ny vyplachy a vzdy kdyz se mi neco nezdalo tak si udelala vyplach, ale nevim jestli se muze v tehotenstv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
8.6.11 20:46

lokofa

no já měla zánět jen asi dvakrát, ale pak jsem měla něco obdobného a stačilo mi jen používat ne mýdlo, ale takový to intimní mýdlo. Teď mi vypadlo z hlavy jak se to jmenuje. Tak si to zkus koupit, jinak budeš muset asi k doktorovi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
8.6.11 20:52

Jane29

jsem dnes četla, že prý máme manžela nechat opalovat na sluníčku, že je to dobrý pro vitamín D, který podporuje spermijky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
8.6.11 20:55
damia píše:
jsem dnes četla, že prý máme manžela nechat opalovat na sluníčku, že je to dobrý pro vitamín D, který podporuje spermijky :mrgreen:

Dobrý zpráva, to bude ta dovolená u moře ideální začátek:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
8.6.11 20:57

Annnet

hlavně ho nenech připálit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
8.6.11 21:03

damia

On na opalování moc není, takže to bude tak akorát:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
8.6.11 21:07

Annnet

:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
8.6.11 21:09

Mně je divný,že to mám jen cca 34 dny po ms,jinak ne

• Citovat
  • Upravit
17211
8.6.11 21:19

lokofa

tak to vážně nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
9.6.11 08:16
Jane29 píše:
lokofa píše:
Holky pls.
Jak to poznám?
Poslední tři měsíce me po MS,asi 4 dny tak divně ani ne svědí, pálí, ale mám takový divný pocit tam dole.
no s tim ti moc neporadim, mela jsem to nastesti jen jednou a to me prave svedil spodek a mela jsem takovy bily vytok, pak jsem si koupila Rosalgin ny vyplachy a vzdy kdyz se mi neco nezdalo tak si udelala vyplach, ale nevim jestli se muze v tehotenstv

Já taky měla jednou, ten bílý svědivý výtok…a dávala jsem si na to studený bílý jogurt + je dobré se mýt tím mýdlem Lactacid…tím bílým jogurtem se potřít,dát ho i dovnitř do pochvy a vzít si vložku. Příjemně to chladí a pomůže to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
9.6.11 08:46
Bekynka píše:
Jane29 píše:
lokofa píše:
Holky pls.
Jak to poznám?
Já taky měla jednou, ten bílý svědivý výtok…a dávala jsem si na to studený bílý jogurt + je dobré se mýt tím mýdlem Lactacid…tím bílým jogurtem se potřít,dát ho i dovnitř do pochvy a vzít si vložku. Příjemně to chladí a pomůže to.

Já ale výtok právě nemám.
Jen mě to prostě dva, tři dny svědí, je tam dole tak tucho a pak dobrý

• Citovat
  • Upravit
kofola3
9.6.11 08:46

Jinak dobré ránko

Tady lije celou noc a i tedka. Ble

• Citovat
  • Upravit
1758
9.6.11 09:05
lokofa píše:
Bekynka píše:
Jane29 píše:
lokofa píše:
Holky pls.
Jak to poznám?
Já taky měla jednou, ten bílý svědivý výtok…a dávala jsem si na to studený bílý jogurt + je dobré se mýt tím mýdlem Lactacid…tím bílým jogurtem se potřít,dát ho i dovnitř do pochvy a vzít si vložku. Příjemně to chladí a pomůže to.
Jen mě to prostě dva, tři dny svědí, je tam dole tak tucho a pak dobrý

Nevadí, io na svědění by to mělo pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
9.6.11 09:09
Bekynka píše:
lokofa píše:
Bekynka píše:
Jane29 píše:
lokofa píše:
Holky pls.
Jak to poznám?
Jen mě to prostě dva, tři dny svědí, je tam dole tak tucho a pak dobrý
Nevadí, io na svědění by to mělo pomoct.

Tak zkusím. Díky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí