Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bekynka píše:Jane29 píše:Super, taky na to skočím. Doufám, že se nám zadaří, k doktorovi se mi nechce
holky, tak hlasim nakup femibionu 800, zkusim to ted ty 3-5 mesicu pravidelne brat a jestli se nezadari, tak uz zajdu za Dr
me se tam prave taky nechce, tak to zkusim brat ty 3-5mesicu pravidelne a uvidim, kdyztak jeste priteli poridim vitamin e, nekde jsem cetla, ze je dobry na spermijky ![]()
lokofa píše:
Holky pls.
Někdo tu psal,že má zkušenost s kvasinkama a zánětem.
Jak to poznám?
Poslední tři měsíce me po MS,asi 4 dny tak divně ani ne svědí, pálí, ale mám takový divný pocit tam dole.
Včera po milování mě začal pálit a svědit spodek, ale od rána už Ok.
no s tim ti moc neporadim, mela jsem to nastesti jen jednou a to me prave svedil spodek a mela jsem takovy bily vytok, pak jsem si koupila Rosalgin ny vyplachy a vzdy kdyz se mi neco nezdalo tak si udelala vyplach, ale nevim jestli se muze v tehotenstv
no já měla zánět jen asi dvakrát, ale pak jsem měla něco obdobného a stačilo mi jen používat ne mýdlo, ale takový to intimní mýdlo. Teď mi vypadlo z hlavy jak se to jmenuje. Tak si to zkus koupit, jinak budeš muset asi k doktorovi
jsem dnes četla, že prý máme manžela nechat opalovat na sluníčku, že je to dobrý pro vitamín D, který podporuje spermijky ![]()
damia píše:
jsem dnes četla, že prý máme manžela nechat opalovat na sluníčku, že je to dobrý pro vitamín D, který podporuje spermijky
Dobrý zpráva, to bude ta dovolená u moře ideální začátek:)
Jane29 píše:lokofa píše:no s tim ti moc neporadim, mela jsem to nastesti jen jednou a to me prave svedil spodek a mela jsem takovy bily vytok, pak jsem si koupila Rosalgin ny vyplachy a vzdy kdyz se mi neco nezdalo tak si udelala vyplach, ale nevim jestli se muze v tehotenstv
Holky pls.
Jak to poznám?
Poslední tři měsíce me po MS,asi 4 dny tak divně ani ne svědí, pálí, ale mám takový divný pocit tam dole.
Já taky měla jednou, ten bílý svědivý výtok…a dávala jsem si na to studený bílý jogurt + je dobré se mýt tím mýdlem Lactacid…tím bílým jogurtem se potřít,dát ho i dovnitř do pochvy a vzít si vložku. Příjemně to chladí a pomůže to.
Bekynka píše:Jane29 píše:Já taky měla jednou, ten bílý svědivý výtok…a dávala jsem si na to studený bílý jogurt + je dobré se mýt tím mýdlem Lactacid…tím bílým jogurtem se potřít,dát ho i dovnitř do pochvy a vzít si vložku. Příjemně to chladí a pomůže to.lokofa píše:no s tim ti moc neporadim, mela jsem to nastesti jen jednou a to me prave svedil spodek a mela jsem takovy bily vytok, pak jsem si koupila Rosalgin ny vyplachy a vzdy kdyz se mi neco nezdalo tak si udelala vyplach, ale nevim jestli se muze v tehotenstv
Holky pls.
Jak to poznám?
Já ale výtok právě nemám.
Jen mě to prostě dva, tři dny svědí, je tam dole tak tucho a pak dobrý
lokofa píše:Bekynka píše:Já ale výtok právě nemám.Jane29 píše:Já taky měla jednou, ten bílý svědivý výtok…a dávala jsem si na to studený bílý jogurt + je dobré se mýt tím mýdlem Lactacid…tím bílým jogurtem se potřít,dát ho i dovnitř do pochvy a vzít si vložku. Příjemně to chladí a pomůže to.lokofa píše:no s tim ti moc neporadim, mela jsem to nastesti jen jednou a to me prave svedil spodek a mela jsem takovy bily vytok, pak jsem si koupila Rosalgin ny vyplachy a vzdy kdyz se mi neco nezdalo tak si udelala vyplach, ale nevim jestli se muze v tehotenstv
Holky pls.
Jak to poznám?
Nevadí, io na svědění by to mělo pomoct.
Bekynka píše:lokofa píše:Nevadí, io na svědění by to mělo pomoct.Bekynka píše:Já ale výtok právě nemám.Jane29 píše:Já taky měla jednou, ten bílý svědivý výtok…a dávala jsem si na to studený bílý jogurt + je dobré se mýt tím mýdlem Lactacid…tím bílým jogurtem se potřít,dát ho i dovnitř do pochvy a vzít si vložku. Příjemně to chladí a pomůže to.lokofa píše:no s tim ti moc neporadim, mela jsem to nastesti jen jednou a to me prave svedil spodek a mela jsem takovy bily vytok, pak jsem si koupila Rosalgin ny vyplachy a vzdy kdyz se mi neco nezdalo tak si udelala vyplach, ale nevim jestli se muze v tehotenstv
Holky pls.
Jak to poznám?
Tak zkusím. Díky