Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
damia píše:
no já co vysadila HA, tak ji mívám jen 3-4 dny, ale je slabá, vůbec to není to co jsem mívala před dětmi s šílenými bolestmi. Někde jsem četla, že když je ms silná, tak je to prý dobře. Tak nevím, jestli když mám slabou to zase není špatně
a dobře v čem? Doufám, že v plození dětí ![]()
Lenule27 píše:damia píše:
no já co vysadila HA, tak ji mívám jen 3-4 dny, ale je slabá, vůbec to není to co jsem mívala před dětmi s šílenými bolestmi. Někde jsem četla, že když je ms silná, tak je to prý dobře. Tak nevím, jestli když mám slabou to zase není špatněMyslím, že síla MS je dána výškou sliznice.
Když je jí málo, je MS slabší, když je vysoká, je ms silnější.
Ale jistotu v tom nemám, to jen tak rozumově.
Holky teď jsem četla, že na nárůst sliznice je dobrý vitamín E. Myslíte, že to je pravda?
Jane29 píše:
Holky teď jsem četla, že na nárůst sliznice je dobrý vitamín E. Myslíte, že to je pravda?
Na to je dobrý tuším i kontryhelový čaj.
to jsem taky četla, ale já na ty čaje moc nejsem
tak jsem si říkala, že by ten vitamín E
jj, silná ms je dobrá na další nárůst sliznice, tak jsem to taky někde četla. No a dnes je to třetí den co mám ms a už jen špiním. Začnu zase pít kontryhelový čaj, když nezapomenu a zkusím někde pohledat víc info, taky by mě to zajímalo
tak jsem něco pohledala, prý slabá ms může být i po cyklu bez ovulky, tu ale určitě mám. Tak to je nízká sliznice, na kterou je dobrý ten kontryhelový čaj. Tak musím pít poctivě. I když na diskuzích, co psali holky o slabé ms před x lety, tak tam mají metříky s dětmi, tak i po slabé ms se těhotní ![]()
Já mám většinou MS docela silnou a to i při HA, takže pak to bude možná ještě horší, takže aspoň k něčemu to třeba bude dobrý ![]()
Ahooj,holky
Jsem zpět.No já přesně nevím,kdy byla ovu.Mívala jsem ji tak nějak před ms a myslím že i teď.Tento měsíc se nato zaměřím!
Nedalo mi to a cestou do školy jsem koupila citlivější test a taková čárečka,jako nitka,zbytek je spíš jako zvýrazněná ta čárka,kde má jako být.Já už fakt blbnu,co??
Škoda,že mi to nejde nafotit hergot!!
Ale prázdniny se blíží,budem bez dětí,jdeme na svatbu,razíme do ČR,tak na to nebudem myslet a třeba se nám všem na té dovči zadaří ![]()
Třeba se zadařilo oběma na dovči ![]()
Zítra jdeme do akce,tak aspoň vím,že můžu popíjet.Zkusím testík za pár dní znova,ale myslím,že zakopanej pes bude jinde.