Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4194
10.6.11 12:27
damia píše:
no já co vysadila HA, tak ji mívám jen 3-4 dny, ale je slabá, vůbec to není to co jsem mívala před dětmi s šílenými bolestmi. Někde jsem četla, že když je ms silná, tak je to prý dobře. Tak nevím, jestli když mám slabou to zase není špatně :think:

a dobře v čem? Doufám, že v plození dětí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
10.6.11 12:31
Lenule27 píše:
damia píše:
no já co vysadila HA, tak ji mívám jen 3-4 dny, ale je slabá, vůbec to není to co jsem mívala před dětmi s šílenými bolestmi. Někde jsem četla, že když je ms silná, tak je to prý dobře. Tak nevím, jestli když mám slabou to zase není špatně :think:

Myslím, že síla MS je dána výškou sliznice.
Když je jí málo, je MS slabší, když je vysoká, je ms silnější.
Ale jistotu v tom nemám, to jen tak rozumově.

• Citovat
  • Upravit
12803
10.6.11 12:38

Holky teď jsem četla, že na nárůst sliznice je dobrý vitamín E. Myslíte, že to je pravda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
10.6.11 12:41
Jane29 píše:
Holky teď jsem četla, že na nárůst sliznice je dobrý vitamín E. Myslíte, že to je pravda?

Na to je dobrý tuším i kontryhelový čaj.

• Citovat
  • Upravit
12803
10.6.11 12:46

to jsem taky četla, ale já na ty čaje moc nejsem :oops: tak jsem si říkala, že by ten vitamín E

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
10.6.11 13:34

jj, silná ms je dobrá na další nárůst sliznice, tak jsem to taky někde četla. No a dnes je to třetí den co mám ms a už jen špiním. Začnu zase pít kontryhelový čaj, když nezapomenu a zkusím někde pohledat víc info, taky by mě to zajímalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
10.6.11 13:43

No já obvykle špiním ten 4 den o nástupu MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
10.6.11 13:49

jdu o tom něco najít :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
10.6.11 14:21

tak jsem něco pohledala, prý slabá ms může být i po cyklu bez ovulky, tu ale určitě mám. Tak to je nízká sliznice, na kterou je dobrý ten kontryhelový čaj. Tak musím pít poctivě. I když na diskuzích, co psali holky o slabé ms před x lety, tak tam mají metříky s dětmi, tak i po slabé ms se těhotní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
10.6.11 14:32

Já mám většinou MS docela silnou a to i při HA, takže pak to bude možná ještě horší, takže aspoň k něčemu to třeba bude dobrý :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
10.6.11 14:36

Ahooj,holky :mavam: Jsem zpět.No já přesně nevím,kdy byla ovu.Mívala jsem ji tak nějak před ms a myslím že i teď.Tento měsíc se nato zaměřím!
Nedalo mi to a cestou do školy jsem koupila citlivější test a taková čárečka,jako nitka,zbytek je spíš jako zvýrazněná ta čárka,kde má jako být.Já už fakt blbnu,co?? :mrgreen: Škoda,že mi to nejde nafotit hergot!!
Ale prázdniny se blíží,budem bez dětí,jdeme na svatbu,razíme do ČR,tak na to nebudem myslet a třeba se nám všem na té dovči zadaří :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
10.6.11 14:41

na dovči se dělaj děti nejlíp :palec: a dokladem toho je Bumbrlík :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
10.6.11 14:43

a nebo jsem si Bumbrlíka spletla s Amelielie :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
10.6.11 14:51

zkus testík až v pondělí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
10.6.11 14:55

Třeba se zadařilo oběma na dovči :hug:
Zítra jdeme do akce,tak aspoň vím,že můžu popíjet.Zkusím testík za pár dní znova,ale myslím,že zakopanej pes bude jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí