Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17211
9.6.11 13:15

Bekynka

jj, já mám cykly 31 dní, holky většinou míň, tak to tu vždycky uzavírám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4194
9.6.11 13:22
lokofa píše:
Lenule27 píše:
lokofa píše:
Lenule27 píše:
lokofa píše:
Lenule27 píše:
ahojte,

tady taky chcanec :zed: navíc jsou děcka nějak nachcípaní, tak už mi pomale, ale jistě začínají odcházet nervy :roll:

Holky, jen takový souhrn…Bekynka čeká stále na // a jinak kdo všechno teď jede další měsíc a kdy čeká ovu nebo další periodu, která už by samozřejmě neměla dorazit na hoooodně dlouhou dobu?
Leni já tento měsíc jsem z kola ven.
Až ten další cyklus, měl by být od 28.6
jo, vlastně jsem zapomněla. To je naprd…jsem si vždycky myslela, že když jedna strana nefunguje, dohání to ta druhá :oops: tak děkuju za upřesnění :wink: A jinak teda sobecky doufám, že ten další cyklus už budu těhule :oops: :oops: :lol:
No vaječníky mám oba, ale nemám vejcovod. Vaječníky se s ovu střídají,ale když není vejcovod, není v čem vajucho oplodnit.

Promiň teď za stupidní dotazy…a kam se to vejco z toho vaječníku bez vejcovodu vyplaví?
Ségra nemá vaječník od puberty, MS měla každý měsíc, děti má…tak mě nikdy nenapadlo, jak to (ne)funguje.

Ale jestli je ti z toho úzko, neodpvídej mi. Vím, že bych mohla vrtat do bolavých míst. Jen jsem zvědavá, jak se věci vlastně mají :oops:

Ne v poho, klidně se ptej.
Vajíčko odchází rovnou do dělohy.

A když má jen jeden vaječník, tak ovuluje jen ten jeden a pořád.
Když jsou dva, střídají se.

Díky za osvětu :oops: Tak budu držet všechny palce, aby to napříště fakt vyšlo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4194
9.6.11 13:24
damia píše:
na // čeká jen Nelliss, zítra by měla testit, tedy pokud vydržela :mrgreen:

aha, tak to jsem Nellis zaměnila s Beky :oops: :oops:

já bych mohla mít ovu cca 17-20.6., vychází to na víkend, tak jsem zvědavá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
9.6.11 13:27

Lenule27

jó zvědavý jsme tu všichni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
9.6.11 14:41

Ahoj holky :-D TAK JSEM NEVYDRŽELA!! :mrgreen:
No ale..jsem zmatená a zklamaná :cry: Udělala jsem test a nic moc jsem neviděla,kdo by v 5 ráno,jo,že?Položila jsem test na poličku a šla do postele a říkám drahouškovi,že nic :cry: On vstal,koukal na test a říká,vždyť je tam duch :dance:
No,duch a růžovej,řekla bych lepší jak minule.Ovšem,tentokrát si nejsem jistá,jestli to není jen rozpitá barva.je to jakési divné:(Nic méně,co vím,tak mám ovu cca týden před ms a když jsem to počítala,tak bych teď byla asi 13DPO.Si myslím.Tak třeba ještě ta druhá / vyleze?? :roll:
Ráno jsem úplně ztratila naději a už tomu dávám tak do 5ti% :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
9.6.11 14:54

Nelliss

ještě neztrácej naději, zkus testnout zase zítra, držím palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
9.6.11 14:59

**Damia*
Děkuju :-) Ale už se toho bojím :-( Ale asi nevydržím.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
9.6.11 15:02

Pokud bych byla těhu,tak tam zítra něco bejt musí…mělo by to přeci sílit každej den..mám doma clearblue,tak snad tam uvidíme to vytoužené PLUS!Dnes jsem testila obyč testem z marketu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
9.6.11 15:06

Nelliss

pokud zítra už budeš skutečně 14 DPO tak to tam musí být :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
9.6.11 15:09

Nelliss

a ten digitál máš taky citlovost 10?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
9.6.11 15:16

Mám doma dva-oba clearblue.Jeden klasik a druhej digitál.Ovšem ať jsem příbalák studovala jak chtěla,ani na jednom jsem citlivost nenašla!! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
9.6.11 15:16

Nelliss

ještě jak jsi psala, že jsi měla ovu týden před ms, to je nějak málo. Luteální fáze by měla být min. 12-16 dní, aby se vajíčko stihlo uhnízdit :think: a pak píšeš, že jsi 13 DPO, tak to jsi měla ovulku před 14 dny ne? Ale stejně, ať jsou tam // :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
9.6.11 15:20

Nelliss

u nás jsou citlivost 25, tak to budou asi i ty u vás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
9.6.11 15:20

Já právě nevím.. :-( Teď jsem hledala na netu a citlivost clearblue je 25.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
9.6.11 15:24

Nelliss

tak už to neřeš, zítra ti test ukáže :wink: A nechceš nám sem dát fotku toho dnešního ranního testu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí