Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jj, já mám cykly 31 dní, holky většinou míň, tak to tu vždycky uzavírám ![]()
lokofa píše:Lenule27 píše:lokofa píše:Lenule27 píše:No vaječníky mám oba, ale nemám vejcovod. Vaječníky se s ovu střídají,ale když není vejcovod, není v čem vajucho oplodnit.lokofa píše:jo, vlastně jsem zapomněla. To je naprd…jsem si vždycky myslela, že když jedna strana nefunguje, dohání to ta druháLenule27 píše:Leni já tento měsíc jsem z kola ven.
ahojte,tady taky chcanec
Holky, jen takový souhrn…Bekynka čeká stále na // a jinak kdo všechno teď jede další měsíc a kdy čeká ovu nebo další periodu, která už by samozřejmě neměla dorazit na hoooodně dlouhou dobu?navíc jsou děcka nějak nachcípaní, tak už mi pomale, ale jistě začínají odcházet nervy
Až ten další cyklus, měl by být od 28.6tak děkuju za upřesnění
A jinak teda sobecky doufám, že ten další cyklus už budu těhule
![]()
![]()
Promiň teď za stupidní dotazy…a kam se to vejco z toho vaječníku bez vejcovodu vyplaví?
Ale jestli je ti z toho úzko, neodpvídej mi. Vím, že bych mohla vrtat do bolavých míst. Jen jsem zvědavá, jak se věci vlastně mají
Ségra nemá vaječník od puberty, MS měla každý měsíc, děti má…tak mě nikdy nenapadlo, jak to (ne)funguje.Ne v poho, klidně se ptej.
A když má jen jeden vaječník, tak ovuluje jen ten jeden a pořád.
Vajíčko odchází rovnou do dělohy.
Když jsou dva, střídají se.
Díky za osvětu
Tak budu držet všechny palce, aby to napříště fakt vyšlo ![]()
damia píše:
na // čeká jen Nelliss, zítra by měla testit, tedy pokud vydržela
aha, tak to jsem Nellis zaměnila s Beky
![]()
já bych mohla mít ovu cca 17-20.6., vychází to na víkend, tak jsem zvědavá ![]()
Ahoj holky
TAK JSEM NEVYDRŽELA!! ![]()
No ale..jsem zmatená a zklamaná
Udělala jsem test a nic moc jsem neviděla,kdo by v 5 ráno,jo,že?Položila jsem test na poličku a šla do postele a říkám drahouškovi,že nic
On vstal,koukal na test a říká,vždyť je tam duch ![]()
No,duch a růžovej,řekla bych lepší jak minule.Ovšem,tentokrát si nejsem jistá,jestli to není jen rozpitá barva.je to jakési divné:(Nic méně,co vím,tak mám ovu cca týden před ms a když jsem to počítala,tak bych teď byla asi 13DPO.Si myslím.Tak třeba ještě ta druhá / vyleze?? ![]()
Ráno jsem úplně ztratila naději a už tomu dávám tak do 5ti% ![]()
ještě neztrácej naději, zkus testnout zase zítra, držím palečky ![]()
Pokud bych byla těhu,tak tam zítra něco bejt musí…mělo by to přeci sílit každej den..mám doma clearblue,tak snad tam uvidíme to vytoužené PLUS!Dnes jsem testila obyč testem z marketu.
pokud zítra už budeš skutečně 14 DPO tak to tam musí být ![]()
Mám doma dva-oba clearblue.Jeden klasik a druhej digitál.Ovšem ať jsem příbalák studovala jak chtěla,ani na jednom jsem citlivost nenašla!! ![]()
ještě jak jsi psala, že jsi měla ovu týden před ms, to je nějak málo. Luteální fáze by měla být min. 12-16 dní, aby se vajíčko stihlo uhnízdit
a pak píšeš, že jsi 13 DPO, tak to jsi měla ovulku před 14 dny ne? Ale stejně, ať jsou tam // ![]()
u nás jsou citlivost 25, tak to budou asi i ty u vás.
Já právě nevím..
Teď jsem hledala na netu a citlivost clearblue je 25.
tak už to neřeš, zítra ti test ukáže
A nechceš nám sem dát fotku toho dnešního ranního testu?