Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17211
8.6.11 14:38
Jane29 píše:
jj já zapoměla, že máš dovču, tak to je paráda třeba si dovezeš uzlíček :srdce: Jsem už teď zvedavá, jak stará Kelišová :mrgreen:

no já taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
8.6.11 14:43
Annnet píše:
Jane29 píše:
Annnet píše:
Jane29 píše:
hmm, asi ten femibion, jak to čtu, zkusím holky taky, už to zkoušíme toho 3/4 roku a furt nic a zatím jsem jen, když jsem si vzpoměla zobla kyselinu listovou. Takže říkáte femibion píše: Více
A už si byla na nějakém vyšetření proč se nedaří? Ono se ale vlastně chodí asi až po roce neúspěchu, co jsem slyšela. Já teda nečetla celou diskusi, protože je tady toho už hodně, takže možná už jste to rozebíraly.
Nene na žádném vyšetření jsem nebyla nechávám tomu zatím volný průběh s tím, že jsem si občas zobla tu listovku. Ale tento měsíc jsem měla spoždění celý týden a to mám menstruaci pravidelnou 27-28dní a nikdy se mi nezpozdila, jen vlastně ten první měsíc po vysazení HA, ale to příčítám právě tomu. No tak jsem si už dělala malinkou naději, ikdyž TT jsem měla sněhobílé. A ten Femiboin by měl být i na lepší uhnízdění nebo jak jste to psaly holky? Jinak tu HA jsem brala taky 10 let
O tom lepším uhnízdění jsem slyšela až prvně dneska tady, takže to nevím, ale bylo by dobrý kdyby to napomáhalo :) Počítám, že budu mít po vysazení trochu rozhazenej cyklus, nikdy jsem neměla MS úplně pravidelně, spíš tak v rozmezí 28-33dní, tak jsem zvědavá jak to bude až vysadím. A navíc mám spoustu kamarádek, co to po vysazení vůbec nedostaly a musely na vyvolání.

Ták ti přeju ať nemusíš na vyvolávačku a máš to pak hezky pravidelný. Vesměs se říká, že ten cyklus je pak takový jako byl před braním HA, ale já mám zas kamarádku, co to měla nepravidelný brala HA taky 10 let jako já a teď to má pravidelný takže uvidíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
8.6.11 14:44
damia píše:
Jane29 píše:
jj já zapoměla, že máš dovču, tak to je paráda třeba si dovezeš uzlíček :srdce: Jsem už teď zvedavá, jak stará Kelišová :mrgreen:
no já taky :mrgreen:

Bych řekla čím víc sem chodím, tím víc jsem zvědavější :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
8.6.11 14:44
lokofa píše:
damia píše:
lokofa píše:
Já jsem dobrala poslední lahvicku gynexu, tak přemýšlím, že zkusím ten femigard.Je to o něco levnější
jak dlouho tak ta lahvička vydrží - má 300 ml? Už jsem o tom taky přemýšlela :think:
ten gynex mám tak na tři týdny a něco málo dalšího týdne

tak kdyby to nevyšlo, tak si ho na příští cyklus asi koupím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
8.6.11 14:54

Annnet

já brala HA hrozně dlouho a pak jsme měla cykly pravidelný 28 dní. Teď mám po vysazení cykly 31 dní, jen jednou byl 30 dní. Měřím BT a vím, kdy co očekávat, tak zkus začít s měřením

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
8.6.11 15:09
Jane29 píše:
Annnet píše:
Jane29 píše:
hmm, asi ten femibion, jak to čtu, zkusím holky taky, už to zkoušíme toho 3/4 roku a furt nic a zatím jsem jen, když jsem si vzpoměla zobla kyselinu listovou. Takže říkáte femibion píše: Více
A už si byla na nějakém vyšetření proč se nedaří? Ono se ale vlastně chodí asi až po roce neúspěchu, co jsem slyšela. Já teda nečetla celou diskusi, protože je tady toho už hodně, takže možná už jste to rozebíraly.
Nene na žádném vyšetření jsem nebyla nechávám tomu zatím volný průběh s tím, že jsem si občas zobla tu listovku. Ale tento měsíc jsem měla spoždění celý týden a to mám menstruaci pravidelnou 27-28dní a nikdy se mi nezpozdila, jen vlastně ten první měsíc po vysazení HA, ale to příčítám právě tomu. No tak jsem si už dělala malinkou naději, ikdyž TT jsem měla sněhobílé. A ten Femiboin by měl být i na lepší uhnízdění nebo jak jste to psaly holky? Jinak tu HA jsem brala taky 10 let

Mám pocit, že mi to jednou psala i jedna z nás tady, že bere Femibion a doporučuje, že to napomáhá i k uhnizdování…tak doufááám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
8.6.11 15:10

Bekynka tak to já zkusím ještě někde pohledat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
8.6.11 15:24

Teda holky,vy jste toho nakevaly,co jsem byla pryč :pankac: Jsem to všechno přelouskala:)
Moje ms stále nikde,tak už jsem asi poslední,co stále neví na čem je :zed:
Bekynko tvá ms mě mrzí!!!
Jsem ráda,že jsem tady s váma,že na to trápení nejsme samy!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
8.6.11 15:28
damia píše:
já brala HA hrozně dlouho a pak jsme měla cykly pravidelný 28 dní. Teď mám po vysazení cykly 31 dní, jen jednou byl 30 dní. Měřím BT a vím, kdy co očekávat, tak zkus začít s měřením

Původně jsem myslela, že nic dělat nebudu a nechám tomu volný průběh, ale když to tady všude čtu tak asi zkusím to měření aspoň budu vědět jestli mám vůbec ovulaci. V prvním cyklu budu na dovče, takže to určitě řešit nebudu, ale asi začnu. A je to měčení BT spolehlivý nebo jsou lepší nějaký ovulační testy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
8.6.11 15:28

Nelliss tak snad se ti poštěstilo :hug: Doufám, že za náma pak budeš chodit a kašlat na nás ty těhubacili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
8.6.11 15:29

Jane29, Bekynka

tady píšou o tom femibionu

http://www.porodnice.cz/…-tehotenstvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
8.6.11 15:29

Annnet,taky neměřím ani nijak nestuduju,ale už taky asi začnu!jsem si říkala,že takhle je to lepší,ale asi nee..musíme tomu asi nějak pomoc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
8.6.11 15:31

Nelliss

doufám, že tu květnové snažení uzavřeš krásnými // :-D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
8.6.11 15:33
Jane29 píše:
Nelliss tak snad se ti poštěstilo :hug: Doufám, že za náma pak budeš chodit a kašlat na nás ty těhubacili

No pokud se zadařilo,tak budu chodit za váma každej den a budu to na vás házet,co to půjde!!!!Zatím spoždení 5 dní..klidně tady za 2 dny může ms být :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
8.6.11 15:35
damia píše:
tady píšou o tom femibionuhttp://www.porodnice.cz/…-tehotenstvi

Dík jdu se na to mrknout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek