Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jane29 píše:
jj já zapoměla, že máš dovču, tak to je paráda třeba si dovezeš uzlíčekJsem už teď zvedavá, jak stará Kelišová
no já taky ![]()
Annnet píše:Jane29 píše:O tom lepším uhnízdění jsem slyšela až prvně dneska tady, takže to nevím, ale bylo by dobrý kdyby to napomáhaloAnnnet píše:Nene na žádném vyšetření jsem nebyla nechávám tomu zatím volný průběh s tím, že jsem si občas zobla tu listovku. Ale tento měsíc jsem měla spoždění celý týden a to mám menstruaci pravidelnou 27-28dní a nikdy se mi nezpozdila, jen vlastně ten první měsíc po vysazení HA, ale to příčítám právě tomu. No tak jsem si už dělala malinkou naději, ikdyž TT jsem měla sněhobílé. A ten Femiboin by měl být i na lepší uhnízdění nebo jak jste to psaly holky? Jinak tu HA jsem brala taky 10 letJane29 píše:A už si byla na nějakém vyšetření proč se nedaří? Ono se ale vlastně chodí asi až po roce neúspěchu, co jsem slyšela. Já teda nečetla celou diskusi, protože je tady toho už hodně, takže možná už jste to rozebíraly.
hmm, asi ten femibion, jak to čtu, zkusím holky taky, už to zkoušíme toho 3/4 roku a furt nic a zatím jsem jen, když jsem si vzpoměla zobla kyselinu listovou. Takže říkáte femibion píše: VícePočítám, že budu mít po vysazení trochu rozhazenej cyklus, nikdy jsem neměla MS úplně pravidelně, spíš tak v rozmezí 28-33dní, tak jsem zvědavá jak to bude až vysadím. A navíc mám spoustu kamarádek, co to po vysazení vůbec nedostaly a musely na vyvolání.
Ták ti přeju ať nemusíš na vyvolávačku a máš to pak hezky pravidelný. Vesměs se říká, že ten cyklus je pak takový jako byl před braním HA, ale já mám zas kamarádku, co to měla nepravidelný brala HA taky 10 let jako já a teď to má pravidelný takže uvidíš
damia píše:Jane29 píše:no já taky
jj já zapoměla, že máš dovču, tak to je paráda třeba si dovezeš uzlíčekJsem už teď zvedavá, jak stará Kelišová
Bych řekla čím víc sem chodím, tím víc jsem zvědavější ![]()
lokofa píše:damia píše:ten gynex mám tak na tři týdny a něco málo dalšího týdnelokofa píše:jak dlouho tak ta lahvička vydrží - má 300 ml? Už jsem o tom taky přemýšlela
Já jsem dobrala poslední lahvicku gynexu, tak přemýšlím, že zkusím ten femigard.Je to o něco levnější
tak kdyby to nevyšlo, tak si ho na příští cyklus asi koupím ![]()
já brala HA hrozně dlouho a pak jsme měla cykly pravidelný 28 dní. Teď mám po vysazení cykly 31 dní, jen jednou byl 30 dní. Měřím BT a vím, kdy co očekávat, tak zkus začít s měřením
Jane29 píše:Annnet píše:Nene na žádném vyšetření jsem nebyla nechávám tomu zatím volný průběh s tím, že jsem si občas zobla tu listovku. Ale tento měsíc jsem měla spoždění celý týden a to mám menstruaci pravidelnou 27-28dní a nikdy se mi nezpozdila, jen vlastně ten první měsíc po vysazení HA, ale to příčítám právě tomu. No tak jsem si už dělala malinkou naději, ikdyž TT jsem měla sněhobílé. A ten Femiboin by měl být i na lepší uhnízdění nebo jak jste to psaly holky? Jinak tu HA jsem brala taky 10 letJane29 píše:A už si byla na nějakém vyšetření proč se nedaří? Ono se ale vlastně chodí asi až po roce neúspěchu, co jsem slyšela. Já teda nečetla celou diskusi, protože je tady toho už hodně, takže možná už jste to rozebíraly.
hmm, asi ten femibion, jak to čtu, zkusím holky taky, už to zkoušíme toho 3/4 roku a furt nic a zatím jsem jen, když jsem si vzpoměla zobla kyselinu listovou. Takže říkáte femibion píše: Více
Mám pocit, že mi to jednou psala i jedna z nás tady, že bere Femibion a doporučuje, že to napomáhá i k uhnizdování…tak doufááám ![]()
Teda holky,vy jste toho nakevaly,co jsem byla pryč
Jsem to všechno přelouskala:)
Moje ms stále nikde,tak už jsem asi poslední,co stále neví na čem je ![]()
Bekynko tvá ms mě mrzí!!!
Jsem ráda,že jsem tady s váma,že na to trápení nejsme samy!!
damia píše:
já brala HA hrozně dlouho a pak jsme měla cykly pravidelný 28 dní. Teď mám po vysazení cykly 31 dní, jen jednou byl 30 dní. Měřím BT a vím, kdy co očekávat, tak zkus začít s měřením
Původně jsem myslela, že nic dělat nebudu a nechám tomu volný průběh, ale když to tady všude čtu tak asi zkusím to měření aspoň budu vědět jestli mám vůbec ovulaci. V prvním cyklu budu na dovče, takže to určitě řešit nebudu, ale asi začnu. A je to měčení BT spolehlivý nebo jsou lepší nějaký ovulační testy?
Nelliss tak snad se ti poštěstilo
Doufám, že za náma pak budeš chodit a kašlat na nás ty těhubacili
Annnet,taky neměřím ani nijak nestuduju,ale už taky asi začnu!jsem si říkala,že takhle je to lepší,ale asi nee..musíme tomu asi nějak pomoc ![]()
Jane29 píše:
Nelliss tak snad se ti poštěstiloDoufám, že za náma pak budeš chodit a kašlat na nás ty těhubacili
No pokud se zadařilo,tak budu chodit za váma každej den a budu to na vás házet,co to půjde!!!!Zatím spoždení 5 dní..klidně tady za 2 dny může ms být ![]()
damia píše:
tady píšou o tom femibionuhttp://www.porodnice.cz/…-tehotenstvi
Dík jdu se na to mrknout